Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalingas buomelis?

mes nusipirkom bebe confort Viva skėtuką. lengvas baisiausia (6,5 kg), gražus, ratukai ne per maži ir nebrangus tai irgi biggrin.gif bet į 5 aukštą su vaiku užsinešt vis tiek sunku man doh.gif bet palyginus su universalu, tai bagažinėj vietos patrigubėja biggrin.gif
dar daug kam nepatinka, kad be buomuko jis, bet mes jo ir nepasigendam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule111 @ 2006 05 27, 08:16)
mes nusipirkom bebe confort Viva skėtuką. lengvas baisiausia (6,5 kg), gražus, ratukai ne per maži ir nebrangus tai irgi  biggrin.gif bet į 5 aukštą su vaiku užsinešt vis tiek sunku man  doh.gif bet palyginus su universalu, tai bagažinėj vietos patrigubėja  biggrin.gif
dar daug kam nepatinka, kad be buomuko jis, bet mes jo ir nepasigendam  ax.gif

cia gal nuo vaiko priklauso. as neisivaizduoju vezimo be buomelio.vien dirzai nepadeda. nors man labiau viva patiko del savo svorio. dabar naujam bebe comfort kataloge maciau naujus sketukus kurie sveria tik 4kg idomu kada jie bus Lietuvoj , nes visai noreciau kartu su kedute pirkti.
Atsakyti
ech mielosios paaiskinkit kai jusu vaikuciai sedi be buomo? mes isbandem draugu vezima tai galvojau maniske issikars su visais tais dirzais. taigi pirkom su buomu - isigijom Hoco Falcon sketuka ir baisingai juo dziaugiames wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2006 07 11, 18:10)
ech mielosios paaiskinkit kai jusu vaikuciai sedi be buomo? mes isbandem draugu vezima tai galvojau maniske issikars su visais tais dirzais. taigi pirkom su buomu - isigijom Hoco Falcon sketuka ir baisingai juo dziaugiames wink.gif

na mes dabar turim Peg Perego AT4 sportinuką.. tai ten nėra to buomelio, bet vaikas labai gerai prilaikomas diržų. Kad ir kaip besiduotų, niekaip neiškris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2006 07 11, 16:10)
ech mielosios paaiskinkit kai jusu vaikuciai sedi be buomo? mes isbandem draugu vezima tai galvojau maniske issikars su visais tais dirzais.

Labai puikiai sedi drinks_cheers.gif
Mes anksčiau turėjom Chicco Ponee XS sportinuką su buomu, tai ten diržų vaikui niekaip negalėdavom prisegt, vis lenkdavosi į priekį, kabindavosi už tuo buomo, stodavosi.... Ir kadangi diržai tokiai veiklai trukdė, tai baisiai pykdavo, kai sekdavom, nesėdėdavo su prisegtais diržais doh.gif Tai buvo tikrai didesnė tikimybė jam išsivert iš vežimo.
O dabar kai buomo nėra, tai ir vaikas normaliai sėdi, ir prisegt leidžiasi biggrin.gif Manau, kad jeigu diržai tinkamai sureguliuoti (nėra per laisvi... ar per stipriai suveržti) + 5 taškų pritvirtinimo... tai vaikas ir prie didžiausių norų neišsilaisvins schmoll.gif Ir tikrai yra saugiau negu tik buomas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 07 12, 10:37)
O dabar kai buomo nėra, tai ir vaikas normaliai sėdi, ir prisegt leidžiasi  biggrin.gif  Manau, kad jeigu diržai tinkamai sureguliuoti (nėra per laisvi... ar per stipriai suveržti) + 5 taškų pritvirtinimo... tai vaikas ir prie didžiausių norų neišsilaisvins  schmoll.gif  Ir tikrai yra saugiau negu tik buomas  cool.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
maniškę tai tas buomas tik nervina - mes tokį turim maitinimo kėdutėj.. žinoma čia jis reikalingas, bet jai jis trukdo laisvai kojom makaluot.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2006 07 12, 11:02)
pritariu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
maniškę tai tas buomas tik nervina - mes tokį turim maitinimo kėdutėj.. žinoma čia jis reikalingas, bet jai jis trukdo laisvai kojom makaluot..  biggrin.gif

cia nuo vaiko priklauso,kaip jis priprates rolleyes.gif Mano priprates buti su buomu ir be jokiu dirzu-tai bebuomis vezimas mums tikrai netiktu schmoll.gif nes prisegti nesiduotu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 12, 11:16)
cia nuo vaiko priklauso,kaip jis priprates  rolleyes.gif  Mano priprates buti su buomu ir be jokiu dirzu-tai bebuomis vezimas mums tikrai netiktu  schmoll.gif  nes prisegti nesiduotu  schmoll.gif  doh.gif

na gal ir taip.. va mano pažįstamų mergaitė tai tokio judrumo, kad jaučiu nei buomas, nei diržai nepadės biggrin.gif

o tai nieks nežino kur tų stebuklingų vežimaičių galima nusipirkt Lietuvoje? tų Maclaren... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 12, 10:16)
cia nuo vaiko priklauso,kaip jis priprates  rolleyes.gif  Mano priprates buti su buomu ir be jokiu dirzu-tai bebuomis vezimas mums tikrai netiktu  schmoll.gif  nes prisegti nesiduotu  schmoll.gif  doh.gif

O is kur zinai, kad nesiduotu, jei vezimelio be buomo, o su saugos dirzais neturejot? smile.gif Mano lelei teko vazinetis vezimeliu su buomu, o dabar jau antras menuo vezimeliu be buomo naudojames ir nekilo jokiu problemu. Pastaruoju metu kyla problemos tik del to, kad nebenori sedet vezime, o pageidauja but nesama smile.gif
Atsakyti
Na maniskis irgi sedeti priristas nelabai schmoll.gif tai sketuka pirkom su buomeliu. Mes pirkom HAUCK mini star, siaip esu patenkinta labai, ir ratai didesni, tik jau vianai su juo vaziuoti tai nekas, nes vezimukas gan sunkokas.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2006 07 15, 23:15)
O is kur zinai, kad nesiduotu, jei vezimelio be buomo, o su saugos dirzais neturejot? smile.gif Mano lelei teko vazinetis vezimeliu su buomu, o dabar jau antras menuo vezimeliu be buomo naudojames ir nekilo jokiu problemu. Pastaruoju metu kyla problemos tik del to, kad nebenori sedet vezime, o pageidauja but nesama smile.gif

nu mano vezimas buvo su saugos dirzais ir buomu,tai prisegtas vaikas maistaudavo, muistydavos pakol atsegdavau doh.gif ,del to mums be buomis vezimas netinka schmoll.gif
Atsakyti
mes turejom vezima be bomelio, pirkom kai vaiki buvo 6 men. , tai prisegdavom ir neiskrisdavo, taip priprato buti prisegta, o jei labai judrus tai islips is bet kokio ir su ir be bomelio, vistiek reik segti smile.gif
Atsakyti