Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalingas buomelis?

Sveikos parasau savo nuomone mano leiukas nesededavo vezime puldavo i isterijas, lipdavom stodavosi kazkoks kosmaras. Labai bijojau kad bus be buomelio vezimas( jau 4 vezimaitis mum). Ir musu begaliniam dziaugsmum sedi nera uz ko laikytis nera ko kartis ir issidirbineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2009 09 20, 11:11)
Sveikos parasau savo nuomone mano leiukas nesededavo vezime puldavo i isterijas, lipdavom stodavosi kazkoks kosmaras. Labai bijojau kad bus be buomelio vezimas( jau 4 vezimaitis mum). Ir musu begaliniam dziaugsmum sedi nera uz ko laikytis nera ko kartis ir issidirbineti smile.gif

pas mus tas pats budavo,bet kadangi anksti pradejome vaikscioti tai ir vezimo nebereikia
Atsakyti
O maniske rami mergina tai segt dirzais nereikejo nes buomelis buvo, tik man svarbu kad jis atsidarytu o ne murzinais batais passkui keli uzkliuna kojos, isterlioja ir tt...
Atsakyti
mano dukrai labiau patiko sedet vezimelyje su buomeliu nei be jo,nes budavo kur isikibti biggrin.gif
Atsakyti
Mes turėjom be buomelio, bet dabar noriu su buomeliu, nes, manau, kad tikrai patogiau. Vaikutis turi už ko pasilaikyti ir jaučiasi tvirčiau thumbup.gif
Atsakyti
Kai auginau sunu turejom vezima su nuimamu buomeliu. Tai kai budavo piktas, irzlus buomeli uzdedavau, kad turetu kur isikibti besinervuodamas, o kai budavo geras, ramus buomeli nuimdavau, tada mieliau rankytese zaisliuka koki spausdavo 4u.gif . Ir dukrytei nupirkom vezimeli su nuimamu buomeliu...
Atsakyti
Sveikos,
Mes turim Maklaren guest sketuka, be buomelio jis. Truksta mums jo labai, gal zinot kur butu galima isigyti uzniversalu prisegama, kad tiktu?? buciau labai dekinga. ax.gif
Atsakyti
mane irgi domina universalus buomelis.
Atsakyti
Man buomelis atrodo nereikalingas, juk vistiek vaika vezimelyje prisegu dirzais, kad saugiau butu, nes kartais bando stotis arba labai smarkiai lenkiasi ant zemes ka nors pamates, tai pro buomeli lengvai iskristu/isslystu.
Atsakyti
mums buomelis neuvo reikalingas nei vienam vezimui 4u.gif
Atsakyti
O mums labai reikalingas buvo buomelis, bet tik tas platesnis plastmasinis. Vaikas ten ir žaisliuką pasidedavo, ir kokį kankorežį ar akmenuką. Važiuodavo ir ramiai sau žaisdavo.
Atsakyti
pritariu daugumai,kad buomelis,visiskai nereikalingas daiktas
ir tos mamos kurios sako,kad vaikas nemegsta buti priristas,tai galiu drasiai passakyti,kad nemegsta priristas buti,kai sedi vezime su buomu,nes kaip cia taip jis gi jaucia erdve,ta buoma,norisi makaluotis smile.gif o ir kaip bebutu gaila,bet net vezime su buomu,vaika reikia segti,nes vesti neprisegta yra nesaugu schmoll.gif nerupestingos mamos biggrin.gif

o be buomo vezimai super,nera papildomo svorio, vaikas tikrai labai graziai ir tvarkingai sedi smile.gif
Atsakyti