Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

QUOTE(aide @ 2009 12 15, 19:34)
o jusu su pripuciamais ratais ar ne? ar rekomenduotumete si vezimeli, o gal matote siokiu tokiu trukumu? kaip sedima dalis pakankamai plati? jei netingesite parasykite daugiau  ax.gif  nes labai jau sunku su tais vezimeliais  doh.gif  aciu  4u.gif

Taip- mūsų su pripučiamais ratais. Tokių norėjome dėl to, kad nekratytų važiuojant. Užsisakėme per www.babaymarket.lt ir dabar džiaugiamės turimais ratais thumbup.gif

Dėl rekomendacijų... Negaliu sakyti, kad esame 100proc. patenkinti pirkiniu, tačiau jei tektų rinktis iš naujo, ir vaikutis gimtų tuo pačiu metu, vėl apsistotume ties Mutsy 4Rider. Nes pagal išsikeltus reikalavimus vos du modeliai mums tiko.
Šiaip iš pradžių mūsų pasirinkime lyderiavo Maxi cosi Mura 4, tačiau jo sportinė dalis atvira ir trumpoka, tad žiemą pusmetiniam lėliukui jame būtų per šalta.

Klausi, kas netenkina...
Lopšys superinis- ir didelis, ir erdvus. Bet šiek tiek nepatogus nešimas prisegamais diržais.
Su autokėdute irgi viskas tvarkoj. Susimovėm tik toj vietoj, kad norėjom ištiesiamos autokėdutės, o įsigijom klasikinę (tiesiog nenurodėm, kad norim Traveler varianto, tad gavom SafetoGo. Ir nebeturėjom laiko keisti, nes reikėjo naudoti ją pagal paskirtį blush2.gif )
Sėdima dalis pakankamai plati, gal kiek mažokas įdubimas vaiko užpakaliukui.
Pilnai ji neišsitiesia, tačiau tas pakilimas nėra didelis ir galima guldyti nesulaukus pusmečio.

Taigi, mūsų nusiskundimai nėra dideli ir suma sumarum galim teigti, kad šiuo metu dėl pasirinkimo nesigailim. (gal labiau gaila išleistos sumos, nes dabar vežimėliai ženkliai atpigę lotuliukas.gif )
Atsakyti
[quote=Aune,2009 12 16, 18:29]
Taip- mūsų su pripučiamais ratais. Tokių norėjome dėl to, kad nekratytų ........

Aciu labai kad pasidalinote savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
O mesturime Mutsy Transporter... Nu superinis vežimas.. thumbup.gif valdymas lengvas, susilanksto lengvai, lopšys erdvus, stogas patikimas, žiemą kuo puikiausiai nuo visokių audrų apsaugo.. iš priekio dar uždedant palutę... kai baisus vėjas.. ir kuo puikiausiai smile.gif Ant sportinuko taip pat stogas toks pats kaip ir ant lopšio.. Tiesa sportinuko dar nepradėjome naudoti.. nes dar bandom tilpti lopšyje, kol atšiaurūs orai.. Ant rėmo tvirtinasi Maxi Cosi kėdutė kūdikiams.
Tikrai nesigailiu įsigijusi šitą vežimą... pirkome mes jį Lenkijoje,.. Lietuvoje.. deja.. nemačiau tokių schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tripsita: 03 vasario 2010 - 13:15
As kaip Mutsy fanas tai turiu universalu vezima Urban rider, maitinimo kedute Easygrow ir aisku kolekcija pasipilde nauju Mutsy Spider - vezimukas vasarai, sketuko tipui gal priskirciau, lengvas, emem geltona tai vaikui atrakcija, daba daznai praso po namus paveziot, visi sie pirkiniai pateisino mano lukescius ax.gif

Pvz.: ziema Urban Rideris yra kazkas nepaprasto, dar niekur neuzklimpom, net ledu lengvai pravaziuoja, netgi nutariau pasilikti dar ji ir kitai ziemai ax.gif

Atsakyti
Sveikutes, Mutsy gerbejos ir myletojos,

turiu cia toki prasymuka,jei kuriai negaila ir galetu padet.
Reikalas toks, kad isigijau naudota Urban Rider, o nelabai aisku, kaip sportine dalis reguliuojasi sedima pozicija (na, nesilaiko/nesifiksuoja ji man, nors tu ka) + dar keletas kitu niuansu, apie kuriuos noreciau pasiskaityt vartotojo vadove, deja, Mutsy kazkokia keista pozicija siuo klausimu - tam, kad parsisiustum vartotojo vadova, reikalauja registruotis, pateikt kruva info (na, tarkim, tiek jau to...), bet tame tarpe reikalauja ivest
serial number (xy/12-34)
production date (12-3456
kuriuos galima rast ant vezimelio dezes (tokios neturiu) arba ant vezimo remo (deja, ant maniskio visa info yra nusitrynus) - esu visiskoj nevilty, kad toki elementaru dalyka kaip vartotojo vadovas taip sudetinga "isgauti" doh.gif .
Tai, jei kuri mama pasidalintu sia info nuo savo Urban Rider remo - buciau labai labai dekinga jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2010 02 07, 21:54)
Sveikutes, Mutsy gerbejos ir myletojos,

Tai, jei kuri mama pasidalintu sia info nuo savo Urban Rider remo - buciau labai labai dekinga jai  4u.gif

pas mane Urban Rider, jokios instrukcijos kaip ir nera, pirktas vezimas parduotuvej Estijoj, naujas, bet instrukcijos nebuvo prideta, labai aiskiai viskas yra isdestyta va sicia: Mytsy Urban sportinukas

jei dar kokiu neaiskumu klauskit, butinai atsakysiu 4u.gif

aisku dar paziuresiu ir ta numeri butinai, bet mano vezimas nakvoja masinoj, tad tik isejus pasivaikscioti pavyks tai padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Iki kada maždaug važinėjatės su sportine dalimi? Mano dukriukui dabar jau metai ir mąstau ar pakeisti į sportinuką-skėtuką ar ne? Įdomu ką jūs išsirenkate iš skėtukų po mutsy sportinukų. Mane tai vilioja Maclareno skėtukai.
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 02 25, 19:04)
Sveikutės. Iki kada maždaug važinėjatės su sportine dalimi? Mano dukriukui dabar jau metai ir mąstau ar pakeisti į sportinuką-skėtuką ar ne? Įdomu ką jūs išsirenkate iš skėtukų po mutsy sportinukų. Mane tai vilioja Maclareno skėtukai.

Manau, kad jei žiema, būtinai dideli ratai reikalingi. O štai vasarą, kai keliai pravažiuojami, gal ir sportinuko reikia.
Mes neketinam pirkti sportinuko. Super tenkina turimas vežimas.
Jei kur keliusim - pasiskolinsim.
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 02 25, 19:04)

mes dar vis vazineja, dabar mums metai ir du men., zadu pasilaikyt ir kitai ziemai, nes ziema jis nepamainomas, o Mutsy Spider jau laukia vasaros biggrin.gif
Atsakyti
help.gif Norejau paklausti tas, kurios ant sportines Mutry Urban arba Mutsy 4rider dalies deda koju uzdangala (booth cover).
Kaip jis tvirtinamas? Man niekaip nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(charite @ 2010 03 26, 11:25)
help.gif Norejau paklausti tas, kurios ant sportines Mutry Urban arba Mutsy 4rider dalies deda koju uzdangala (booth cover).
Kaip jis tvirtinamas? Man niekaip nesigauna  unsure.gif

kur sonuose yra dirzelis su knopkyte ant uzdangalo, jis juosiasi aplink rema ir uzsisega 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, esu fanė mutsiu thumbup.gif
pati turiu urban rider, esu labai patenkinta thumbup.gif , bet kadangi artėja vasara noriu slider sportinuko 4u.gif . gal kas jau isaugot ax.gif mielai priglausčiau ax.gif
Atsakyti