Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy

o gal zinote, kas dar mutsy Lietuvoje pardavineja be Kotrynos?
uzsinorejom suzinoti kiek kainuoja priedai, tai man jau trecia savaite "skambina" kad pasakytu kainas. jau uzkniso, kazkaip jau neoperatyviai pas juos darbas vyksta....... schmoll.gif
Atsakyti
maciau babymarket.lt pardavineja siuos vezimukus - tai gal verta jiems parasyt ir pasakytu priedu kainas?
tik kazkaip idomiai su biuro registracijos adresu pas juos - lygiai tas pats kaip ir Kotrynos biuro - ar nebus cia vienas ir tas pats pardavejas g.gif

QUOTE(cooliuke @ 2008 08 18, 14:54)
o gal zinote, kas dar mutsy Lietuvoje pardavineja be Kotrynos?
uzsinorejom suzinoti kiek kainuoja priedai, tai man jau trecia savaite "skambina" kad pasakytu kainas. jau uzkniso, kazkaip jau neoperatyviai pas juos darbas vyksta.......  schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 08 18, 20:23)
maciau babymarket.lt pardavineja siuos vezimukus - tai gal verta jiems parasyt ir pasakytu priedu kainas?
tik kazkaip idomiai su biuro registracijos adresu pas juos - lygiai tas pats kaip ir Kotrynos biuro - ar nebus cia vienas ir tas pats pardavejas  g.gif

aha, tas pats doh.gif
Atsakyti
pagaliau gavau priedu kainas - na tikrai nera pigu sad.gif
Atsakyti
jei gali - imesk paziuret. ir mane domina 4u.gif
Aciu mirksiukas.gif

QUOTE(cooliuke @ 2008 08 19, 19:50)
pagaliau gavau priedu kainas - na tikrai nera pigu sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 08 20, 08:18)
jei gali - imesk paziuret. ir mane domina  4u.gif
Aciu mirksiukas.gif

cia wordinis dokumetas. pameginsiu i AZ

na ir nemoku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 20 rugpjūčio 2008 - 08:57
* baisulinis minusas - amortizacija. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nemalonu vaziuot per nelygu grindini, zvyrkeli. Nezinau ar del tu lengvu ratu (maziau lyg 3-rider turi rimtesne amortizacija), ar del konstrukcijos - bet per nelygumus vaziuojant vaikelis kratosi.

O mes jau 5 mėnesius važinėjamės su urban raider vaziuokle. Rinkausi iš Bebecar'u, ir iš Emmaljungu, ir iš Jane. Iki šiol džiaugiuosi pasirinkusi Mutsy vežimą. Gyvename mažame miestelyje todėl pagrindiniai prioritetai renkantis buvo minkšta važiuoklė(nes mieste šaligatviai košmariški doh.gif ), pravažumas ir kompaktiškas susilankstymas. Iščiupinėjau visas Mutsy važioukles ir pasirinkau Urban rider, nes tai vienintelė Mutsy važioklė kuri truputi supasi, todėl važiouja labai minkštai thumbup.gif ,ir į mano mašinytės bagažinę lengvai telpa, todėl aš jos į namus net nenešu, grįžtu tik su lopšiu. Dabar jau ruošiamės persėsti į sportinę dalį, tai žiūrėsime kaip seksis.
P.S. Pardavinėsiu savo lopšį jei ką domina rasykit į až.
Atsakyti
na siandiena pirma karta isbandziau savuosius "ratus". labai manevringas. tiesiog super!! thumbup.gif parduotuvej tarp lentynu variau kaip per rali smile.gif
o del kratymo, tai jis irgi krato, nors padangos ir pripuciamos ir dideli ratai. nezinau nebent ant vezimo butu traktoriaus ratai tai gal ir nekratytu..... kazin ar yra tokiu vezimu kuriuose leles nekratytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(farda @ 2008 08 26, 14:00)
* baisulinis minusas - amortizacija. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Nemalonu vaziuot per nelygu grindini, zvyrkeli. Nezinau ar del tu lengvu ratu (maziau lyg 3-rider turi rimtesne amortizacija), ar del konstrukcijos - bet per nelygumus vaziuojant vaikelis kratosi.

O mes jau 5 mėnesius važinėjamės su urban raider vaziuokle. Rinkausi iš Bebecar'u, ir iš Emmaljungu, ir iš Jane. Iki šiol džiaugiuosi pasirinkusi Mutsy vežimą. Gyvename mažame miestelyje todėl pagrindiniai prioritetai renkantis buvo minkšta važiuoklė(nes mieste šaligatviai košmariški doh.gif ), pravažumas ir kompaktiškas susilankstymas. Iščiupinėjau visas Mutsy važioukles ir pasirinkau Urban rider, nes tai vienintelė Mutsy važioklė kuri truputi supasi, todėl važiouja labai minkštai thumbup.gif ,ir į mano mašinytės bagažinę lengvai telpa, todėl aš jos į namus net nenešu, grįžtu tik su lopšiu. Dabar jau ruošiamės persėsti į sportinę dalį, tai žiūrėsime kaip seksis.
P.S. Pardavinėsiu savo lopšį jei ką domina rasykit į až.

Urban rider visa amortizacija rėme ir kadangi lopšys tvirtinasi dviejuose taškuose tai ir supasi.ir kuo aukščiau tuo labiau
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2007 11 26, 13:16)
3 daliu komplektas apie 2800-3000 Lt

doh.gif o kainele tai doh.gif , na as dar vaiku mieste maciau toki vezimeli kur kainuoja 3800lt, na pavadinimo nepaziurejau, bet toks kaip senovinis rolleyes.gif
Atsakyti
Mes isigijome Mutsy 4 Rider, mokejome su nuolaida apie 2100 Lt. Siaip viskas butu neblogai, jei ne kratymas. Gaila vaiko, kai vaziuoji per nelygumus, kuriu Vilniaus mieste apstu. O kai vaziuoji akmenimis gristu keliu, pvz per Pilies gatve, tai siaubas. Turi vezti labai letai, nes baisu, kad smegenys vaiko nesusikratytu. Galvojame net parduoti ir pirkti kazka kito.
Dar pastebejome, kad sunkokai uzsideda automobiline kedute ant remo.
Be to, uzsakeme geguzes men Kotrynoje apsaugas nuo lietaus lopsiui ir sportinei daliai, dar iki siol nesulaukeme uzsakymo. Jau kokius 4 kartus teiravomes Kotrynoje, tai pamirso uzsakyt, tai kazkodel neideda tu apsaugu, nesuprantu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LTK @ 2008 09 04, 17:18)
Be to, uzsakeme geguzes men Kotrynoje apsaugas nuo lietaus lopsiui ir sportinei daliai, dar iki siol nesulaukeme uzsakymo. Jau kokius 4 kartus teiravomes Kotrynoje, tai pamirso uzsakyt, tai kazkodel neideda tu apsaugu, nesuprantu...  verysad.gif

gal jie tempia guma, nes pagrindinis uzsakymas buvo planuotas rugpjucio pabaigoje. nors kur geguze kur rugpjutis - per didelis tarpas.... bent jau mums taip sake, kad pagrindinis.
mes irgi uzsisakem papildomu priedu, sake kad rugsejo pabaigoje - spalio pradzioje turetu jau buti. ziresim kaip cia bus. nes pas juos su organizuotumu tikrai ne kas. mums priedu kainas siunte 3 su virsum savaites.
as laukiau kainu, o sulaukus skambucio sako kokius priedus uzsisakysit - sakau dar kainu nezinau, tai po pusdienio vel skambino kainas vardijo.... na tikra saraskino kontora. jei butu galimybe turbut patys greiciau nusipirktume tiesiogiai is gamintoju!
Atsakyti