Zaviuosi darbsciomis mamytemis, o as tai tingine, pati kepti krepsiukus tingiu... tai
nusiperku arba pikantiskus arba desertinius krepselius (priklausomai nuo to, kokiu skanumeliu norisi). Aisku, jie neprilygs naminiams, bet...
Taigi, tinginiu krepsiukai:
Truputi sviesto (ant dugno) ir "netikru" baltyminiu ikru (abieju rusiu) per puse. Ant virsaus uzdedu gabaliuka citrinos (nebutina, bet man skanu ir grazu) ir petrazoles ar krapu lapuka.
Analogiskai galima deti sviesto +lasisa +vynuoge... (arba vietoj vynuoges - citrina). Cia labiau tinka i pacius mazuosius "krepselius", lyg ir volanais vadinami, tokie sussukti. Ir tada papuosei kuo nors zaliu...
O i saldzius tai dazniausia padarau vaisiu misraine is bet kokiu vaisiu (kokius turiu) ir sumaisau su jogurtu (man skaniausia su smilgos zemuoginiu jogurtu, nes rugstokas). Tik nereikia padaryti per skystos misraines, nes ilgiau pastoveje yra dugna istirpine