Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

Mielos moterys, turbūt ne viena Jūsų auginate mažylius, gaminate valgį, skalbiate, lyginate, tvarkote namus ir t.t... Mano vyras žavisi "asmenybėmis" ir aš bijau, kad jam tapsiu nebeįdomi, sėdėdama namuose. Ko vyrai iš tiesų nori? Kodėl jie pavyduliauja, nori, kad sėdėtume namie, priklausytume tik jiems vieniems, tačiau, po kiek laiko jų meilė blėsta...
Atsakyti
Pacituosiu savo vyra: "kai turejau drauge brunete, norejau blondinkos, kai turejau kuda- norejau storos" ir t.t. ir pan.. Isvada - jie patys nezino ko nori. Kai moteris dirba nuo ryto iki vakaro, jie jauciasi nemylimi, nes zmona/drauge nedaro valgyt, grizta is darbo pavargusi ir nori galbut greiciau nueiti miegoti, nei vyrui masaza daryti. Kai moteris sedi namie is pradziu dziaugiasi, po to ir tai jiems atsibosta - atseit ji pasidaro neidomi...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 04, 20:43)
Ko vyrai iš tiesų nori?

A kas juos zino? Gal kiekvienas kitaip smile.gif
Vienas gal nori asmenybes, kitas - barsciu, trecias - sventos ramybes ir kad krepsinis, ketvirtas - alaus su draugeliais, penktas - pas mergu, negi dabar imsi ir apibresi taip vat paprastai? biggrin.gif

Man regis, diedai, kaip ir dauguma zmoniu, nori to, ko neturi. Tas, kuris turi asmenybe, nori barsciu, o tas nuo barsciu nori asmenybes... smile.gif Nuo mergu nori vienos tikros, su viena tikra nori pas mergu arba nors sventos ramybes nuo tos vienos smile.gif

Vienzo, kaip supratai, mano nuomone tokia - diedams itikti is viso neimanoma, zmona is viso ne tam skirta, taigi nesuk sau smegenu ir bambek ant jo kaip bambejus... biggrin.gif
Atsakyti
Su Akva vienu metu atsakem smile.gif
Atsakyti
Taigi, turėsiu savo lėlių ir nekreipsiu dėmesio smile.gif
Atsakyti
Galima ir namie "turiningai" sėdėti.
Įvesk į kompo interneto favoritus www.draugas.lt, jei ne aklas greit pastebės biggrin.gif . Arba bent klasė.lt, jei ką - akis išversk, sakyk su klasiokėm bendrauju biggrin.gif . Nei melas, nei tiesa, bet turėtų suveikti.
O jei rimtai, tai neturiu tos problemos, nes maniškiui tai užeina tokiu pat dažniu, kaip man PMS'as. Tai jam to, tai ano norėtųsi, net pats nežino. Bet aš tai žinau - jam manęs reikia, tokios ,kokia esu. O aš būnu visokia: vieną dieną aš riogsau namie kaip kelmas, pamiršusi kokio atspalvio mano krempudra; o kitą dieną galiu nespėt net skalbinių iš skalbiako ištraukt.
Atsakyti

Жена перестает интересовать мужа- когда сама себе становится не интересной ax.gif
Atsakyti
Jeigu užsitęs labai ilgai ir apsiribosi tik valgiu, vaiku, tvarka- gali ir atsibost. Arba, kas ne mažiau svarbu, atsibos tau pačiai. Jei kilo klausimas, matyt, taip neatsitiks. Tokiai, kuri atsibosta dėl ribotumo, klausimai nekyla.
Atsakyti
Gali tapti jam nebeįdomi sėdėdama namuose. Gali tapti nebeįdomi dirbdama kad ir kiaurą parą. Gali tapti jam nebeįdomi būdama netgi labai įdomia asmenybe. Ar vyrai išduoda, palieka tik beviltiškas višteles? Tikrai ne. Iš draugų, pažįstamų gyvenimo matau - palieka ir super šaunias moteriškes, gražias, lieknas, dirbančias, turinčias aibę įdėjų, vertinamas kolegų...O kartais - nepalieka ir nesibodi namuose tupinčia ir "nieko neveikiančia" žmona..
.
Negyvenk tik dėl vyro ir per daug nesirūpink, kaip jam įtikti. Gyvenk sau - taip, kaip tau patinka, puoselėk tai, kas tau svarbu. Ne per seniausiai suvokiau - jei dirbi, nebūtinai tobulėji, augi. O jei sėdi namuose - nebūtinai degraduoji...Tai priklauso tik nuo pačio žmogaus...
Atsakyti
Paziurekit nauja seriala KO TROKSTA VYRAI? tongue.gif Gal rasit atsakyma bent i viena klausima, man jis l. patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chada @ 2005 02 05, 11:45)
Paziurekit nauja seriala KO TROKSTA VYRAI?  tongue.gif  Gal rasit atsakyma bent i viena klausima, man jis l. patinka  thumbup.gif

As ji ziuriu ir negaliu atsistebeti kaip tiksliai parodo tai kokie vyrai yra slap.gif
Atsakyti
Taigis, taigis tame seriale daug teisybės... biggrin.gif
Atsakyti