Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

QUOTE(Medinis @ 2007 03 02, 16:45)
O manote, kad čia autorė išgirs nuostabią sėkmės formulę, kurią naudojant vyras ir darbe uždirbs milijonus ir vaikus čiučiuos ir žmoną ant rankų nešios ir dar ką nors padarys (pasiūlymų rasim šioje temoje)?

Nikap nesuprantu vieno: kodėl diedai mislyja, kad būtina uždirbti "milijonus" i kad tiej milijonai atpirks viskų - naktis bemieges ištisines prieg vaikų i bliūdų-puodų plovimų, i pašnekesius su šeiminykščiais...

Kas per daug - tas nesveika. Jai rūpi vien tik darbas - neraikia ženytis. Ba viso pasaulio pinigų visvien neužsidirbsi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 02, 15:32)
kaip tik pasisiūlyti kartu prisigerti nesugalvoju. ir nemanau, kad kažkas kitas padėtų ...

frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 02, 17:45)
O manote, kad čia autorė išgirs nuostabią sėkmės formulę, kurią naudojant vyras ir darbe uždirbs milijonus ir vaikus čiučiuos ir žmoną ant rankų nešios ir dar ką nors padarys (pasiūlymų rasim šioje temoje)?

Nesitikiu perskaityti sėkmės formulės, vyras ne milijonus parneša, bet pakanka tiek kiek yra, kai po dekreto vėl išeisiu į darbą, bus kitaip.
O mūsų vaikai man nėra kliūtis, abi labai myliu, beje, naktimis visada prie jų keliuosi aš. Ir jau niekada vaikams nepasakyčiau "netrukdyk", tuo labiau tada, kai visą dieną būtų manęs nemačiusios. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 03 02, 15:36)
Nekokia intriga, butum uzvedus apie savo meiluzi ar vyro meiluze ir paprasiusi pagalbos, tai greit sulauktum patarimu, o cia - dulkes, namu ruosa  irnesakyk.gif

Viskam savas laikas. Kaip žinia vyrai nuo naminių vištelių link suprantančių meilužių bėga. Tai va čia tos dulkės tuoj krauju virs irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 02 kovo 2007 - 15:52
QUOTE(Afroditte @ 2007 03 02, 16:36)

padaryciau drastiskai...kada jam laisva??? ar jis be laisvu?? nesvarbu tegu pasidaro laisvu ir sedi su vaikais..pats laikas ismokti...a pati islekciau kur akys mato,savaitei..nesvarbu kur,gal net pas kaimyne lotuliukas.gif ..

daryk kazka..o tai chana tau tease.gif

Butent drinks_cheers.gif
Praeit savaitgali paskambijau draugei patarskejom pasiuliau aplankyt jos seseri g.gif kurios as buvau senai nemacius 4u.gif ,ir ka ji sutiko.Atvarau jos su vyru pasiimt o jie pasirodo gerokai apsipyke doh.gif ,pavarge nuo rutinos,vyras pastoviai uzsiemes.
Nu ir ka ji sako man tylek nesakyk kur vaziuojam,sesuo gyvena uz 100km. unsure.gif Tyliu nieko nesakau,pasistrajino ir isputem.Vyra ispejo kad grism ryte,liepe pasirupint vaikais. smile.gif
Aisku mes taip ir gryzom blush2.gif kaip ji zadejo,as tai labai pergyvenau kad neduok dieve i kaili negautu maza kas doh.gif.
Paleidau prie namu ir pati islekiau kol malku nepakrove
box.gif ,prasiau kad po pokalbio parasytu. unsure.gif
Paskambino, pati buvo devintam dangui,visa svytinti 4u.gif blush2.gif matyt padejo.
Aisku pasake ir kur buvo mirksiukas.gif Ir kiek supratau pasikalbejo apie viska...
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2007 03 02, 17:42)
o kokio amžiaus pupos?
va palauk paauglystės...pamatysi kaip vyrukas pasireikš...ypač jei iki to laiko neparodys tinkamo dėmesio vaikams

Didžioji - 5, mažei greitai bus 2 metukai.
Iki paauglystės mums dar toli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 03 02, 13:48)
vyras yra-vyro nera..vyro nera-yra kitas vyras lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 03 02, 15:49)
frusty.gif

analgino? Kiek galima Platoniškai mylėtis? Eksebicionizmas (ar taip tas žodis rašomas?)...
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 02, 17:49)
Kaip žinia vyrai nuo naminių vištelių link suprantančių meilužių bėga. Tai va čia tos dulkės tuoj krauju virs  irnesakyk.gif

Apuoke, jei tu paukštis, tai manęs į savųjų tarpą nerašyk, aš ne namų višta biggrin.gif
Nepiktai šia aš bigsmile.gif
Su dviem vaikais nelabai kur palakstysi dabar žiemą.Visos draugės jau vaikus praauginusios į darbus lekia, o vakarais jų trukdyti jau nesinori.
Nesa, su vyru namisėdos, savaitgalius visada iš namų išvažiuojame, jei tik mažės neserga.
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2007 03 02, 15:52)

Aisku mes taip ir gryzom blush2.gif kaip ji zadejo,as tai labai pergyvenau kad neduok dieve i kaili negautu maza kas doh.gif.
Paleidau prie namu ir pati islekiau kol malku nepakrove

umn.gif a cia drauge vadinasi ..a drauge..taigi jau reikejo iki galo eiti ten..i kova uz buvi box.gif ot... ax.gif
dazniau drauge lai taip... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 15:58)
Nesa, su vyru namisėdos, savaitgalius visada iš namų išvažiuojame, jei tik mažės neserga.

Skelbiu diagnozę: PMS'as, užsisedėjimas namie, priekabių ieškojimas.
Numatoma ligos eiga - pradėjus dirbti praeis savaime. Nepradėjus greitu laiku dirbti galimos komplikacijos.
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 02, 15:58)
Apuoke, jei tu paukštis, tai manęs į savųjų tarpą nerašyk, aš ne namų višta biggrin.gif
Nepiktai šia aš bigsmile.gif

Kai iškrisi iš namų- tai gal tapsi apuoku lotuliukas.gif Ir aš nepiktai mirksiukas.gif
Nieko asmeniško- statistika nail.gif
Atsakyti