Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Na, Mazhulinka, tikrai labai geros info tu cia pateikei 4u.gif 4u.gif Manau, ne vienai sie receptai nuo striju pravers bigsmile.gif

Viskas, reikia Shea butteri LT kur nors istraukti lens.gif bigsmile.gif Aisku, naudoti tai netrumpa laika teks, net 6 menesius kasdien, kad pasimatytu rezultatas rolleyes.gif

Dar kai Mb namie nebus kokia savaite, reikes ismeginti miegojima i plevele isivyniojus biggrin.gif
Atsakyti
Beje, paskutinis klausimelis Tau, Mazhulinka blush2.gif

Kai rasei anksciau, kad savaite naudojai aliejuka nakciai su plevele, o vyras pamates po to pasake, kad strijos beveik isnyko ant pilvo.. O tu ir pati pastebejai toki rysku pagerejima po tos savaites? Tas pagerejimas ir isliko? Ir beje, kokiu aliejuku tada ta savaite tepeisi su plevele? Bio oil ar Alyvuogiu aliejumi?
Gal nereik nei shea buttrerio (kuriuo reikia bent puse metu kasdien teptis), nei jokiu kitu, jei sitoks matomas efektas jau po 7 dienu? bigsmile.gif Kodel toliau netesi to jau pasiteisinusio aliejuko naudojimo, o megini vis kitus? 4u.gif

Ziurinejau per google to shea butterio (sviestmedzio/taukmedzio sviestas lietuviskai biggrin.gif ), tai neradau kur butu galima tikrai gryno to sviesto nusipirkti luitais ar tokiuose indeliuose (lyg nuo medaus is turgaus smile.gif ) kaip tame video, ir dar nebrangiai biggrin.gif Visur supakuota graziose kremu dezutese po labai mazai, ir dar brangenybe.. doh.gif Ir didele tikimybe nusipirkti negryna, o rafinuota balta bei su visokiais pasaliniais citrinu, levandu kvapais.. Tai ten ir naudos is tokio "pagerinto" sviesto tik koks penktadalis belikes.. Reikes tokiu ne 6 menesius, o 30 menesiu kasdien tepliotis vis laukiant rezultatu lotuliukas.gif blush2.gif

Jei kas nors Lietuvoje rasit kur pirkti luitais naturalaus (ne balto, o gelsvo) sviestmedzio sviesto, praneskit cia butinai 4u.gif Gal as ieskoti nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 04 01, 18:26)
Beje, paskutinis klausimelis Tau, Mazhulinka blush2.gif

Kai rasei anksciau, kad savaite naudojai aliejuka nakciai su plevele, o vyras pamates po to pasake, kad strijos beveik isnyko ant pilvo.. O tu ir pati pastebejai toki rysku pagerejima po tos savaites? Tas pagerejimas ir isliko? Ir beje, kokiu aliejuku tada ta savaite tepeisi su plevele? Bio oil ar Alyvuogiu aliejumi?
Gal nereik nei shea buttrerio (kuriuo reikia bent puse metu kasdien teptis), nei jokiu kitu, jei sitoks matomas efektas jau po 7 dienu?  bigsmile.gif  Kodel toliau netesi to jau pasiteisinusio aliejuko naudojimo, o megini vis kitus?  4u.gif

Ziurinejau per google to shea butterio (sviestmedzio/taukmedzio sviestas lietuviskai  biggrin.gif  ), tai neradau kur butu galima tikrai gryno to sviesto nusipirkti luitais ar tokiuose indeliuose (lyg nuo medaus is turgaus smile.gif ) kaip tame video, ir dar nebrangiai  biggrin.gif  Visur supakuota graziose kremu dezutese po labai mazai, ir dar brangenybe..  doh.gif  Ir didele tikimybe nusipirkti negryna,  o rafinuota balta bei su visokiais pasaliniais citrinu, levandu kvapais.. Tai ten ir naudos is tokio "pagerinto" sviesto tik koks penktadalis belikes.. Reikes tokiu ne 6 menesius, o 30 menesiu kasdien tepliotis vis laukiant rezultatu  lotuliukas.gif  blush2.gif

Jei kas nors Lietuvoje rasit kur pirkti luitais naturalaus (ne balto, o gelsvo) sviestmedzio sviesto, praneskit cia butinai  4u.gif  Gal as ieskoti nemoku  blush2.gif

pamaciau ir pati skirtuma, aisku, kai esu labai savikritiska man jis mazokas atrode, o va MB kitaip atrode.. dazniausiai pasaliniai objektyviau vertina nei pacios save...
kodel eksperimentuoju... nusipirkau dideli buteliuka Bio Oil (butent juo tepiausi ta savaite), jis visas liko ispiltas ant sofos, nes mazajam parupo doh.gif supykau nerealiai... nera jis labai brangus, lyg 17svaru, bet visiek buvo labai pikta, todel nusprendziau naudoti ka turiu... o mano shea butter'is baltas, labai naturalaus, net su nesvarumais nezinau ar imanoma europoje gauti....
nors ant bio oil parasyta, kad naudojant paie 2metus strijos i randai isblunka... turbut tokiais dalykeliais reiketu pakeisti iprasta kuno losjona visam gyvenimui...
Atsakyti
Klausykite, o is kur geriausia siustis ta bio oil? Gal pasiulysite kokiu puslapiu? Ar apsimoka? Gal geriau atsisiusti ta shea butter? smile.gif
Aciu uz atsakyma is anksto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geente @ 2010 04 02, 12:44)
Klausykite, o is kur geriausia siustis ta bio oil? Gal pasiulysite kokiu puslapiu? Ar apsimoka? Gal geriau atsisiusti ta shea butter?  smile.gif
Aciu uz atsakyma is anksto  rolleyes.gif

bio oil universalesnis... geriausia maisyti ji su bio oil. tik truputi daugiau terliones, nes sviestas sukieteja, reikia atsildyti kiekviena karta norint teptis.
Ebay pilna jo pirkti, bet maciau kopiju, baltas dangtukas turi puti tokio pacio plocio kaip ir buteliukas, jei jis siauresnis- kopija.
Atsakyti
Gal gali imesti nuoroda? blush2.gif
Nes kiek ilendu i ta ebay tai nzn kuri rinktis ir siaip tipo bandau uzsisakyti noriu ivesti kad lietuva o man duoda tik anglijos miestus? Ar as kazka netaip darau?
Atsakyti
QUOTE(geente @ 2010 04 02, 15:36)
Nes kiek ilendu i ta ebay tai nzn kuri rinktis ir siaip tipo bandau uzsisakyti noriu ivesti kad lietuva o man duoda tik anglijos miestus? Ar as kazka netaip darau?

sis siunciamas i Lt
du buteliukai, taip pat siuncia i LT.

kai nueini i ebay, ivedi bio oil. tada as visada buy it now nustatau ir p&p lowest first. tada atsidarius norima produkta prie siuntimo kainos paspaudi more options, ivedi LT ir kai grizti i produktu sarasa bus parasyta prie siuntimo kaina arba not specified, tie dazniausiai nesiuncia i kitas salis... tie miestai, tai siuntejo vietove, reikia ziureti ar post to yra parasyta uk, eu ar worldwide...
Atsakyti
QUOTE(geente @ 2010 04 02, 17:36)

Radau toki dalykeli
http://www.natures-l...iu_sviestas.php

Ar tai galima vertinti kaip tikraji shea butter?
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 02, 17:51)
sis siunciamas i Lt
du buteliukai, taip pat siuncia i LT.

kai nueini i ebay, ivedi bio oil. tada as visada buy it now nustatau ir p&p lowest first. tada atsidarius norima produkta prie siuntimo kainos paspaudi more options, ivedi LT ir kai grizti i produktu sarasa bus parasyta prie siuntimo kaina arba not specified, tie dazniausiai nesiuncia i kitas salis... tie miestai, tai siuntejo vietove, reikia ziureti ar post to yra parasyta uk, eu ar worldwide...

Aciu laabai bigsmile.gif nezinau mane suviliojo tas produktas, kur imeciau nuoroda, aisku viskas labai graziai aprasyta, bet vistiek gal kokios naudos duotu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geente @ 2010 04 02, 16:05)
Radau toki dalykeli
http://www.natures-l...iu_sviestas.php

Ar tai galima vertinti kaip tikraji shea butter?
Papildyta:
Aciu laabai  bigsmile.gif   nezinau mane suviliojo tas produktas, kur imeciau nuoroda, aisku viskas labai graziai aprasyta, bet vistiek gal kokios naudos duotu?  ax.gif

turbut jie tokie patys kaip mano, tik kad i grazius indelius supilstyti ir uz dar grazesne kaina....
cia 1kg uz mazdaug 50lt su siuntimu...
aisku, laisve spresti...
cia visas sarasas. kur parasyta suma prie siuntimo- siuncia i LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 02 balandžio 2010 - 18:23
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 02, 18:22)
turbut jie tokie patys kaip mano, tik kad i grazius indelius supilstyti ir uz dar grazesne kaina....
cia 1kg uz mazdaug 50lt su siuntimu...
aisku, laisve spresti...
cia visas sarasas. kur parasyta suma prie siuntimo- siuncia i LT.

O jau kainos skirtumas tai ola la blink.gif
Nu tai aisku labiau apsimoka atsisiusti bigsmile.gif ot tie lietuviai is visko bizni suka...
Atsakyti
taukmedžio sviestą aš esu pirkusi loccitane parduotuvėj.būna didžiosiuose LT miestuose. už 100 g sumokėjau, atrodo, šimtą litų.baltas jis.

o kas man bus, jei įviniojimus darysiu tik kartą per savaitę? planuoju daryt tokius: alyvuogių aliejus, taukmedis, vit E (jei rasiu.kur ir už kiek jis parsiduoda?).dar esu girdėjusi, kad citrusinių vaisių eteriniai aliejai gelbsti nuo celiulito, tai gal dar į išsitepimo mišinį įlašinčiau EA. oda nesusialergizuotų, kaip manot? blush2.gif

bėje, ryte reikia būtinai po šios procedūros nusimaudyti, taip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 02, 18:37)
taukmedžio sviestą aš esu pirkusi loccitane parduotuvėj.būna didžiosiuose LT miestuose. už 100 g sumokėjau, atrodo, šimtą litų.baltas jis.

o kas man bus, jei įviniojimus darysiu tik kartą per savaitę? planuoju daryt tokius: alyvuogių aliejus, taukmedis, vit E (jei rasiu.kur ir už kiek jis parsiduoda?).dar esu girdėjusi, kad citrusinių vaisių eteriniai aliejai gelbsti nuo celiulito, tai gal dar į išsitepimo mišinį įlašinčiau EA. oda nesusialergizuotų, kaip manot?  blush2.gif

bėje, ryte reikia būtinai po šios procedūros nusimaudyti, taip?  doh.gif

blogo nieko tikrai nebus po savaitinio isiviniojimo. maisant taukmedi su alyvuogiu aliejum jis pasidarys skystas, tad galima tik teptis kaip losjona pvz. po duso ar vonios, o viena karta savaiteje vyniotis per nakti.. nepabandysi- nesuzinosi del alergizavimo.. gal reiketu nepadauginti... turetu viskas buti ok. vit e jei tikras, turetu buti labai tirstas.. su jo pirkimu irgi reikia atsargiai, buna visokiu aliejuku praturtintu su vit e..
nereikes maudytis, galima pertekliu nusivalyti arba ismasazuoti po visa kuna. maudausi tik jei primaisau medaus, kitaip oda liptu mirksiukas.gif
Atsakyti