Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(Leidana @ 2010 04 28, 13:57)
Vakar kaip tik baigiau naudoti Rozmarinu eterini alieju.. Taigi, galiu parasyti atsiliepimus smile.gif

Beje, gal kam nors pavyko padaryti strijas beveik nematomas, ar susiaurinti jas, palyginti oda su ROZMARINU eter. aliejumi??  g.gif 

Anksciau buvau prisiskaiciusi, kad jis labai tinka striju naikinimui ir isvis vos ne stebuklingas, bet pati panaudojusi, labai nusivyliau ir daugiau nepirksiu  schmoll.gif

Pas mane strijos ne nuo gimdymo, o nuo staigaus augimo paauglysteje ir veliau nuo dideliu svorio svyravimu.. Taigi tepliojausi tuo Rozmarinu 3 menesius kas vakara, po naminio masaziuko arba po duso. Ji lasinau is pradziu i kuno krema, veliau su alyvuogiu aliejumi maisiau. Galvojau, kad per 3 menesius kasdienio saziningo darbo turejo bent koks pagerejimas ir striju palygejimas pasimatyti. Bet kur tau.. irnesakyk.gif Rezultatas - 0. Visos strijos (kuriomis isvagota puse kuno) savo vietoj ir tokios pat negrazios, kokios buvo. Celiulitas irgi ne is vietos. Sunaudojau 2 buteliukus rozmarino: vienas buvo Naujosios Barmunes, kitas - Metos firmos. Jei kas sugalvosite naudoti rozmarino eterini alieju strijoms mazinti ar celiulitui - tai draugiskai sakau, neverta  schmoll.gif  Visos viltys pagrazinti oda iki siltojo sezono zlugo, o ir kvapelis to rozmarino nekoks, astrus labai  schmoll.gif

Na, o gal kas matomu geru rezultatu striju atzvilgiu, naudojant rozmarina sulauke?  g.gif

As dabar viltis desiu i Sviestmedzio+Alyvuog.al. losjona  bigsmile.gif  Va, Freimule jau sako rezultatus ant saves mato  bigsmile.gif

Rozmarino eterinis gerina riebalu deginimasi, o mazejant apimtims automatiskai ir strijos traukiasi, bet nereiskia, kad jis jas naikina..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 28, 16:40)
Rozmarino eterinis gerina riebalu deginimasi, o mazejant apimtims automatiskai ir strijos traukiasi, bet nereiskia, kad jis jas naikina..

O gaila, kad is tikruju nenaikina verysad.gif Apimciu taip pat nesumazino.. Apimtis galetu sumazinti tik pakeista mityba ax.gif
Atsakyti
Girdejau, kad tepamtis kuna migdolu aliejumi arba pieneliais, turinciais savo sudetyje jo, nuo pat suzinojimo, kad laukiesi, dienos, galima striju isvengti is viso... Pazistu mamyte po 3 nestumu - pilvas gal ne kaip paaugles, bet striju ne 1... ax.gif
Atsakyti
laba diena mergaites,uzejau pazeti kaip jus kovojat su tom baisom strijom doh.gif pas mane per nestuma ju nemazai atsirado ant pilvo ir sonu. tai va, parsisiunciau as bio oil, is pradziu maza buteliuka (60 ml ) ir tepdavausi kas diena ir paskui su masaziniais rutuliukais masazuodavausi,tai jau po dvieju savaiciu,tos kurios buvo nelabai dideles strijos,pradejo svieseti. uzsisakiau dabar jau dideli buteli bio oil,ir tepliojuosi kasdien. rezultatai jau matosi kazkiek ir ant didziuju striju bigsmile.gif
suprantu kad ju visiskai neisnaikinsiu niekada,bet kad nors kiek jos apmazetu ir pasvesietu,butu liuks thumbup.gif
sekmes visom
Atsakyti
QUOTE(cucciolo @ 2010 04 29, 09:31)
Girdejau, kad tepamtis kuna migdolu aliejumi arba pieneliais, turinciais savo sudetyje jo, nuo pat suzinojimo, kad laukiesi, dienos, galima striju isvengti is viso... Pazistu mamyte po 3 nestumu - pilvas gal ne kaip paaugles, bet striju ne 1...  ax.gif

Bet jau esamu baltu striju turbut jau migdolinis aliejukas nebesumazins g.gif
Atsakyti
QUOTE(cucciolo @ 2010 04 29, 08:31)
Girdejau, kad tepamtis kuna migdolu aliejumi arba pieneliais, turinciais savo sudetyje jo, nuo pat suzinojimo, kad laukiesi, dienos, galima striju isvengti is viso... Pazistu mamyte po 3 nestumu - pilvas gal ne kaip paaugles, bet striju ne 1...  ax.gif

Ir as buvau girdejusi, deja deja... schmoll.gif. Nuo pastojimo pradzios 2k. dienoje ryte ir vakare tepiausi alieju misiniu, kuri pasidariau pilstomu alieju parduotuveje (is migdolu, alyvuogiu ir makademijos riesutu alieju). Reziume - pilvas nusetas strijomis verysad.gif . Tiesa pasakius, po pirmo nestumo striju atsirado maziau ir pacios strijos mazesnes nei antrojo nestumo metu, kai naudojau si alieju (pirmojo nestumo metu nors ir nereguliariai, bet naudojau besilaukiancioms skirta Avent purskiama aliejuka nuo striju). Taigi jei trecia karta lauksiuosi, naudosiu pirktini tam skirta krema smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 29 balandžio 2010 - 19:53
QUOTE(Leidana @ 2010 04 26, 15:53)
Freimule, o kiek laiko jau sviestmedziu tepiesi?  Strijos mazeja?  bigsmile.gif  Kaip faina, kad rezultatas jau pasimate  thumbup.gif

Beje, kur pirkai savaji sviesta, kiek gramu ir uz kiek?  4u.gif

naudoju jau 3-ią mėnesį, strijos jau pašviesėjo, lyg ir nebe tokios gilios-ypač nunyko nuo krūtinės. Šiaip oda mano labai sausa, tai suplyšinėjau iki pat kelienų vidinės pusės. Visi kremai momentaliai susigeria, o šitas tepaliukas vos ne iki vakaro ant kūno išlieka. Pirkau Šiauliuose, tik nepamenu pavadinimo tos parduotuvės. Kiekis tik labai mažas ir brangiai mokėjau. Bet jo ilgam užtenka ir dar man kas patinka-jis ir kaip pylingas veikia, sumaišau su nemažu kiekiu alyv. aliejaus, bet lieka tokie grūdeliai, tai pasišveičia prie to pačio. Kaune, manau, turėtų jo būti Dainavos naujam tam turguje, antram a., yra toks ekologiškų prekių skyrius. Aš ten radau kokosų sviesto natūralaus, kurio visoj Lt nebuvau radusi. Jei kam reikia, galiu kada netoli būdama užsukti pasidomėti.
Papildyta:
QUOTE(Leidana @ 2010 04 26, 16:29)
Aciu uz info  4u.gif  Bet ziurejau as Kvapu namu tinklapi, kad pas juos ten ne sviestas, o mazas indeliukas sviestmedzio aliejaus.

man atrodo tai tas pats, tik skirtingai vertimą kažkodėl rašo. Ant pakuočių visada būna parašyta SHEA BUTTER.
Beje, prieš tepliojimasi juo rekomenduoja nusišveisti kūna kempine, ar pylingą pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 29, 20:52)
Ir as buvau girdejusi, deja deja... schmoll.gif. Nuo pastojimo pradzios 2k. dienoje ryte ir vakare tepiausi alieju misiniu, kuri pasidariau pilstomu alieju parduotuveje (is migdolu, alyvuogiu ir makademijos riesutu alieju). Reziume - pilvas nusetas strijomis verysad.gif . Tiesa pasakius, po pirmo nestumo striju atsirado maziau ir pacios strijos mazesnes nei antrojo nestumo metu, kai naudojau si alieju (pirmojo nestumo metu nors ir nereguliariai, bet naudojau besilaukiancioms skirta Avent purskiama aliejuka nuo striju). Taigi jei trecia karta lauksiuosi, naudosiu pirktini tam skirta krema smile.gif .

Galiu pasakyti, kad striju atsiradimas priklauso nuo individualiu odos savybiu. Kuo oda elastingesne, tuio maziau striju atsiras ir nelabai pagelbes kazkokie aliejukai ar kremukai. Turiu asmenini pavydzi, mes 3 drauges kartu laukemes, tai viena ju niekuo nesitepe, as tepiausi "pregna care" ar kaip ten vadinasi tas kremukas striju profilaktikai, o kita drauge tepliojosi viskuo ir aliejukais, ir kremukais. Ir zinote ka??? Po gimdymo striju nebuvo tik pas ta, kuri niekuo nesitepe... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 30, 09:10)
Galiu pasakyti, kad striju atsiradimas priklauso nuo individualiu odos savybiu. Kuo oda elastingesne, tuio maziau striju atsiras ir nelabai pagelbes kazkokie aliejukai ar kremukai. Turiu asmenini pavydzi, mes 3 drauges kartu laukemes, tai viena ju niekuo nesitepe, as tepiausi "pregna care" ar kaip ten vadinasi tas kremukas striju profilaktikai, o kita drauge tepliojosi viskuo ir aliejukais, ir kremukais. Ir zinote ka??? Po gimdymo striju nebuvo tik pas ta, kuri niekuo nesitepe... doh.gif

Na taip, bet as lyginu tik savo oda po pirmo ir antro nestumo mirksiukas.gif . Per abu kartus priaugau vienodai - po 22kg ir keista, kad po pirmo nestumo striju beveik neatsirado (kai naudojau Avent kremuka), o po antro, kai tepiausi aliejais, ju gana nemazai ir jos gana storokos. Tai negi nera cia kazkokios odos drekinimo itakos?
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 04 30, 01:41)
naudoju jau 3-ią mėnesį, strijos jau pašviesėjo, lyg ir nebe tokios gilios-ypač nunyko nuo krūtinės. Šiaip oda mano labai sausa, tai suplyšinėjau iki pat kelienų vidinės pusės. Visi kremai momentaliai susigeria, o šitas tepaliukas vos ne iki vakaro ant kūno išlieka.

Na kaip smagu ,kad tau strijos nyksta! thumbup.gif
Turbut tavo strijukes sviezios dar, rausvos, ane?

As taip pat suplysinejus iki keliu vidines puses, nors dar negimdziusi esu verysad.gif Nuo paauglystes strijos ant klubu, o ant slaunu, keliu, sonu ir nugaros (liemens srity) - turbut atsirado kur kas veliau nuo svorio svyravimu verysad.gif Kazin, ar tokioms, senoms baltoms strijoms sis sviestmedzio+Alyvuogiu aliejaus losjonas pagelbes? Bent jau padaryti nebe tokias gilias.. g.gif

O kokosu sviesta kam naudoji? Gal plauku kaukems? bigsmile.gif
Papildyta:

QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 29, 21:52)

Eglaite2,
aciu kad pasisakei apie migdolu alieju 4u.gif
O kodel, kai treciakart lauksies, nebe ta pati Avent purskiama aliejuka naudosi, o krema? ax.gif

Na o as ziuresiu, jei man sviestmedzio sviestas sumazins jau esamas baltas strijas, tai tuomet ji naudosiu ir kuomet nescia busiu bigsmile.gif O jei ne - vel teks galva sukt, nes labai jau linkusi i strijas esu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidana: 01 gegužės 2010 - 15:00
QUOTE(Leidana @ 2010 05 01, 16:07)
Eglaite2,
aciu kad pasisakei apie migdolu alieju  4u.gif 
O kodel, kai treciakart lauksies, nebe ta pati Avent purskiama aliejuka naudosi, o krema?  ax.gif
sukt, nes labai jau linkusi i strijas esu  unsure.gif

Ne taip parasiau - naudociau Avent purskiama aliejuka mirksiukas.gif.
Atsakyti
Leidana, pas mane violetinės labiau. O greičiausiai nyksta, kaip ir minėjau, nuo krūtinės-jos jau seniai baltos... Tai va, turbūt oda mūsu panaši, nes aš prieš nėštumą irgi jau turėjau strijų.
Kokosų sviestu irgi tepiau strijas, turėjo padėti biggrin.gif reikės vėl kada užmaišyt košę smile.gif o plaukams naudoju semenų aliejų natūralų rolleyes.gif
Atsakyti