QUOTE(Leidana @ 2010 04 28, 13:57)
Vakar kaip tik baigiau naudoti Rozmarinu eterini alieju.. Taigi, galiu parasyti atsiliepimus 
Beje, gal kam nors pavyko padaryti strijas beveik nematomas, ar susiaurinti jas, palyginti oda su ROZMARINU eter. aliejumi??
Anksciau buvau prisiskaiciusi, kad jis labai tinka striju naikinimui ir isvis vos ne stebuklingas, bet pati panaudojusi, labai nusivyliau ir daugiau nepirksiu
Pas mane strijos ne nuo gimdymo, o nuo staigaus augimo paauglysteje ir veliau nuo dideliu svorio svyravimu.. Taigi tepliojausi tuo Rozmarinu 3 menesius kas vakara, po naminio masaziuko arba po duso. Ji lasinau is pradziu i kuno krema, veliau su alyvuogiu aliejumi maisiau. Galvojau, kad per 3 menesius kasdienio saziningo darbo turejo bent koks pagerejimas ir striju palygejimas pasimatyti. Bet kur tau..
Rezultatas - 0. Visos strijos (kuriomis isvagota puse kuno) savo vietoj ir tokios pat negrazios, kokios buvo. Celiulitas irgi ne is vietos. Sunaudojau 2 buteliukus rozmarino: vienas buvo Naujosios Barmunes, kitas - Metos firmos. Jei kas sugalvosite naudoti rozmarino eterini alieju strijoms mazinti ar celiulitui - tai draugiskai sakau, neverta
Visos viltys pagrazinti oda iki siltojo sezono zlugo, o ir kvapelis to rozmarino nekoks, astrus labai
Na, o gal kas matomu geru rezultatu striju atzvilgiu, naudojant rozmarina sulauke?
As dabar viltis desiu i Sviestmedzio+Alyvuog.al. losjona
Va, Freimule jau sako rezultatus ant saves mato 

Beje, gal kam nors pavyko padaryti strijas beveik nematomas, ar susiaurinti jas, palyginti oda su ROZMARINU eter. aliejumi??

Anksciau buvau prisiskaiciusi, kad jis labai tinka striju naikinimui ir isvis vos ne stebuklingas, bet pati panaudojusi, labai nusivyliau ir daugiau nepirksiu

Pas mane strijos ne nuo gimdymo, o nuo staigaus augimo paauglysteje ir veliau nuo dideliu svorio svyravimu.. Taigi tepliojausi tuo Rozmarinu 3 menesius kas vakara, po naminio masaziuko arba po duso. Ji lasinau is pradziu i kuno krema, veliau su alyvuogiu aliejumi maisiau. Galvojau, kad per 3 menesius kasdienio saziningo darbo turejo bent koks pagerejimas ir striju palygejimas pasimatyti. Bet kur tau..

Na, o gal kas matomu geru rezultatu striju atzvilgiu, naudojant rozmarina sulauke?

As dabar viltis desiu i Sviestmedzio+Alyvuog.al. losjona

Rozmarino eterinis gerina riebalu deginimasi, o mazejant apimtims automatiskai ir strijos traukiasi, bet nereiskia, kad jis jas naikina..