Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ką galvojate būdamos vienos

as tai retai bunu viena, o jei bunu, tai iskart begi i parduotuve, kirpeja ar pan.
dazniausiai man pasitaiko "pabuti vienai" kai vaikai miega, tada svajoju apie nama ant vandenyno kranto ir amzinas atostogas vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2008 02 14, 23:27)
tada svajoju apie nama ant vandenyno kranto ir amzinas atostogas  vacation4.gif

Oi, amžinos atostogos ir mano svajonių viršūnė yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2008 02 15, 00:27)
as tai retai bunu viena, o jei bunu, tai iskart begi i parduotuve, kirpeja ar pan.
dazniausiai man pasitaiko "pabuti vienai" kai vaikai miega, tada svajoju apie nama ant vandenyno kranto ir amzinas atostogas  vacation4.gif

Siaip ir as nebunu viena, nes namie du vaikuciai, suniukas ir katinas. Jeigu trijules nera namie, tai katinas visuomet yra. Kartais liudna kai lieku vienu, geriau kai visi esame kartu bet kur. Matyt taip jau ipratau.
Kaip as noreciau nuvaziuoti i Indija. Tai mano vaikystes ir dabartine svajone... tikiuosi kada nors ten pabuvoti.
Atsakyti
Oas amzinu atostogu nenoriu-noriu gryzt i darba nes po trecio gimimo teko jo atsisakyti,nes neturejau kas padeda priziuret vaikus ir namus unsure.gif Sutikciau nieko neveikt nebet islosciau milijona biggrin.gif puikus noras
Atsakyti
jeigu as islosciau milijona, vis mastau ka daryciau su jais. Gal padeciau beglobiams vaikams? Kazkaip turtingo gyvenimo nelabai mokeciau gyventi.
Atsakyti
Galvoju, kad gal reiketu buta parduoti, nusipirkti mazesni ir be paskolu g.gif . Sitas man ir dukrai per didelis, o dar paskola g.gif. Dar mastau ka su savo gyvenimu toliau daryti mirksiukas.gif. Mokslai baigti, neber ka veikt. Gal dar kur sugalvoti mokytis rolleyes.gif. Dar atsigulus pamastau apie savo kadra, nu pvz. kodel jis manes nemyli lotuliukas.gif, o gal myli doh.gif. Pagalvoju, kad noreciau ko gero jau seimos, kiek imanoma normalesnes, o paskui galvoju, kad kazin ar imanoma normalia seima tureti ir t.t. Zodziu blaskausi, nes noriu suzinoti ko as pati is tikro noriu doh.gif. Ot, nebranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2008 02 19, 11:58)
Galvoju, kad gal reiketu buta parduoti, nusipirkti mazesni ir be paskolu  g.gif . Sitas man  ir dukrai per didelis, o dar paskola g.gif. Dar mastau ka su savo gyvenimu toliau daryti mirksiukas.gif. Mokslai baigti, neber ka veikt. Gal dar kur sugalvoti mokytis rolleyes.gif. Dar atsigulus pamastau apie savo kadra, nu pvz. kodel jis manes nemyli lotuliukas.gif, o gal myli doh.gif. Pagalvoju, kad noreciau ko gero jau seimos, kiek imanoma normalesnes, o paskui galvoju, kad kazin ar imanoma normalia seima tureti ir t.t. Zodziu blaskausi, nes noriu suzinoti ko as pati is tikro noriu doh.gif. Ot, nebranda g.gif

Labai panorek ir viskas issipildys. Svarbiausia didziulis noras.
Atsakyti
svajoju apie kuba,havana...
kad mazius geru zmogum uzaugtu.banalu,bet vistiek.
svajoju apie meile,tokia kad butu net saldu ir astru..
apie alfa romeo brera raudona..
apie filma kuriam suvaidinciau pagrindini vaidmeni..
apie tai kad koks leidejas uzsinoretu isleisti knyga apie mano gyvenima..
apie braskes ziema..
apie nuosava buta kur nors dangoraizyje..
apie sodyba provanse..
apie jimmy choo batelius..
apie george michaelo koncerta londone..
apie..
bet viskas bus..
manau visa tai ne svajones o tikslai smile.gif
Atsakyti
oho kiek noru jauciu reikia ir man susirasyt kelis gal kas ir issipildys
Papildyta:
Tai va :

nr.1 noriu suremontuot nama
nr.2 atiduot paskola
nr.3 nedidelio darbelio pusei dienos
nr.4 kad visi pagaliau butu laimingi
dar nepaminejau savo verslo,nauju rubu,masinos,atostogu siltuose krastuose,
MAZOS SMULKMENOS:DAUG PINIGU

blush2.gif Tai kur ta mano auksine zuvele?Gal matet
Atsakyti
Turbut panasiai kaip ir jus as svajoju apie nuosava busteli,ka daryciau jei pinigu islosciau...Na bet labai daznai svajoju apie savo suneli,pavyzdziui,koks jis uzauges bus,kaip atrodys,ka dirbs blush2.gif Ir dar siaip pagalvoju,ka daryciau kitaip jei atgal sugrysciau kokiu 3metelius...Kai ka noreciau pakeisti.Ir dar apie koki nors ideala kuris suktusi namuose vakarais ir savaitgaliais Et,bet tikrovej tokiu nera verysad.gif
Atsakyti
Reikia ismokti laukti. O kad mes nesame kantrios, tai reikia pripazinti. Na nebent jau as. Siai dienai galvoju, kad greiciau reikia ieskotis darbo, nes is seno jokios naudos ir nera pinigeliu.
Ir kiekviena diena vis kitokia svajone, matyt priklauso nuo situacijos.
Atsakyti
As kai lieku viena galvoju tik apie viena,kaip cia reiks vel gimdyt,kaip cia bus viskas blink.gif ir t.t.. biggrin.gif
ir aisku apie suneli,koks jis smile.gif
Atsakyti