Na va man jau tik pora dieneliu beliko, greitai laikas bega

QUOTE(Ankara @ 2007 10 25, 09:04)
oras grazus, medziai jau pageltonave (garantuotos grazios fotkes), tikiuos ir nuotaika bus puiki

QUOTE(Ankara @ 2007 10 25, 09:04)
man jaudulys nerealus

Sveikutės,
Gal galite patarti kur galima butu šalta diena per vestuves praleisti laika? Lapkričio 22 draugės vestuvės,busim keturiese, apart limuzino nieko neišmastom. Gal kam teko dalyvauti vestuvėse šaltu oru? Parašykite,patarkite, veiksmas Kaune
Gal galite patarti kur galima butu šalta diena per vestuves praleisti laika? Lapkričio 22 draugės vestuvės,busim keturiese, apart limuzino nieko neišmastom. Gal kam teko dalyvauti vestuvėse šaltu oru? Parašykite,patarkite, veiksmas Kaune
QUOTE(vilmux x @ 2007 11 08, 12:39)
Sveikutės,
praejusi sestadieni buvo draugu vestuves, orelis ne pats geriausias, bet jie saunuoliai rado super iseiti, na del Botanikos sodo oranzerijos tai ne pats geriausias variantas, bet tokia galimybe irgi yra. Bet super nuotraukos isejo, o ir laikas uzimtas buvo apsilankius Maironio muziejuje, jis visai salia Rotuses. Ten yra puikus rusiai, kur galima pasivaisinti ir pazaisti zaidimu, be to silta. O bilietai visai nedaug kainuoja, o visa kita galima susiderinti

N o jeigu vestuves butu ziema vilniuje, kur patartumet apsilankyti nuotraukoms?
QUOTE(Mella @ 2007 11 29, 09:04)
N o jeigu vestuves butu ziema vilniuje, kur patartumet apsilankyti nuotraukoms?
Jeigu bus sniego, bus grazu visur lauke, zeme balta, medziu sakeles baltos

QUOTE(Italiana @ 2007 12 03, 16:27)
Jeigu bus sniego, bus grazu visur lauke, zeme balta, medziu sakeles baltos
Grazios nuotraukos prie dvaru (pvz. Lentvario ir kt.) 

O gal patartumet ka daryti sia ziema - kai nera sniego, temperatura irgi nesuprasi kokia. Vestuves vasario pradzioje Vilniuje, sake i uzupi nuleksim,o kur daugiau?? Gal kam teko dalyvauti kazkur vestuvese ziema ir kur galima graziu ir originaliu nuotraukyciu padaryti?
Dekoju visoms uz patarimus.

Visada svajojau ištekėti vasarą, gal todėl, kad šis metų laikas man labai gražus, toks romantiškas, ilgi vakarai. Bet taip gavosi, kad vestuves susiplanavom rugsejo 20d
dabar aš nei kiek nesigailiu šito sprendimo
manau, kad rudenį būna labai gražios nutraukos
nekepina taip saulė
o, kad pigiau ar didesnis pasirinkimas tai nepasakyčiau, nes fotografą, mizikantus ir kitą "personalą" užsisakėm jau pavasarį ir tai vos spėjom...

Sveikutes, norejau paklausti, gal kuri is mergaiciu tuokiasi pavasari. mes planuojam tuoktis geguzes menesi, bet niekaip galutinai neapsisprendziu pavasaris ar ruduo yra grazesnis. man asmeniskai yra ir rudeni ir pavasari labai grazi gamta.