Gal kuri esama zmonele pasidalintu patirtimi kaip tie orai balandzio gale-geguzes pradzioj?
jau pradedu stresuot ar ne susalsim, kai cia ziema uzsibuvo, nors jau pavasariu turetu pradeti kvepeti
QUOTE(barbarise @ 2009 02 18, 22:10)
Gal kuri esama zmonele pasidalintu patirtimi kaip tie orai balandzio gale-geguzes pradzioj?
jau pradedu stresuot ar ne susalsim, kai cia ziema uzsibuvo, nors jau pavasariu turetu pradeti kvepeti 
Is tiesu tai kiekvienais metais labai skirtingas tas laikas buna. Vyresni zmones pasakojo, kad geguzes 1. yra ir sniego prisnige, ir + 20 yra buve.
Gal kas girdejote, koki senoliai si pavasari pranasauja?
Sveikos,
Man ir snd ryte prabudus ta pati mintis i galva atejo, kada tas sniegas prades tirpti?
Juk Lt gyvenam ir kova dar gali jo buti...Viliuos balandis istiesu bus grazus, o visu musu pavasarinukiu vestuviu diena bus pati graziausia, silciausia...
Taip noretusi gero oro....
Juk dauguma laisvo laiko gali gamtoj praleisti...ir zaidimu pazaisti.
Tikrai butu smagu, kad atsilieptu kas nors ir apie ta pavasary siuometini pasipasakotu, jei kokia info turi...
Man ir snd ryte prabudus ta pati mintis i galva atejo, kada tas sniegas prades tirpti?
Taip noretusi gero oro....
Tikrai butu smagu, kad atsilieptu kas nors ir apie ta pavasary siuometini pasipasakotu, jei kokia info turi...
koks jau bus oras, tokis ir bus pats nuostabiausiais
o pernai metais Balandzio 26d sventem mamos jubilieju, tai po trumpom rankovytem laksciau, taip silta buvo
dar draugai is Belgijos Balandzio 22d buvo atvyke, tai sedejom senamiestyje lauko kavinukeje ir saulute dziaugemes, buvo apie 18C
tai labai tikiuos, kad ir musu pavasarinukiu svente bus sauleta ir shilta
QUOTE(Ritusikas @ 2009 02 19, 20:42)
koks jau bus oras, tokis ir bus pats nuostabiausiais
o pernai metais Balandzio 26d sventem mamos jubilieju, tai po trumpom rankovytem laksciau, taip silta buvo
dar draugai is Belgijos Balandzio 22d buvo atvyke, tai sedejom senamiestyje lauko kavinukeje ir saulute dziaugemes, buvo apie 18C
tai labai tikiuos, kad ir musu pavasarinukiu svente bus sauleta ir shilta 
Ach, butu smagu...
Nes as praeitais metais tokiu laiku buvau lietingajam Paryziuje ir prasikeikiau!
Gal Dievulis, isgirs ir palaimins musu svente.
QUOTE(mulka5 @ 2009 02 19, 23:05)
Ach, butu smagu...
Nes as praeitais metais tokiu laiku buvau lietingajam Paryziuje ir prasikeikiau!
labai graziai parasiai
Mergaites, labai prasau patarti.
Mano vestuves kita sestadieni, spalio 10 d. Niekaip nesugalvoju, ka daryti tuo atveju, jei po ceremonijos lis ir negalesime niekur nuvaziuoti pasifotografuoti. Kaip uzimtitas pora valandu tarp ceremonijos baigimo ir vakarienes pradzios kavineje? Ir kokias grazias vietas patartumete fotkinimuisi, isskyrus Belmonta, Verkiu parka?
Help! labai labai laukiu patarimu..
Mano vestuves kita sestadieni, spalio 10 d. Niekaip nesugalvoju, ka daryti tuo atveju, jei po ceremonijos lis ir negalesime niekur nuvaziuoti pasifotografuoti. Kaip uzimtitas pora valandu tarp ceremonijos baigimo ir vakarienes pradzios kavineje? Ir kokias grazias vietas patartumete fotkinimuisi, isskyrus Belmonta, Verkiu parka?
Help! labai labai laukiu patarimu..
Sveiki,na ka galiu pasakyti,jei noresi fotkiu tai betkoks oras bus geras ir gausis grazios nuotraukos.Mano vestuves buvo sausio 27,tikrai nesigailiu del sprendimo tuoktis ziema,foto gavosi nerealios nors ir snigo ir vejas nemazas buvo.O,kad visai nenubimbaleti tai brendziukas labai padejo
ir net kailinukus nusimetusi del keliu nuotraukyciu isdrysau.Manau viskas priklauso nuo nuotaikos ir pasiryzimo.Sekmes vestuvese ir nusiteikimo,nes,kad ir koks oras,bet vestuviu nebepakartosi
visi metu laikai grazus ir tinkami vestuvems.pavasari grazu tuoktis kai medziai zydi,vasara kai rugiai ir kvieciai prinoke,rudeni kai lapai pagelte,ziema kai sninga ir aplink balta.
QUOTE(aura klp @ 2009 10 04, 19:25)
Sveiki,na ka galiu pasakyti,jei noresi fotkiu tai betkoks oras bus geras ir gausis grazios nuotraukos.Mano vestuves buvo sausio 27,tikrai nesigailiu del sprendimo tuoktis ziema,foto gavosi nerealios nors ir snigo ir vejas nemazas buvo.O,kad visai nenubimbaleti tai brendziukas labai padejo
ir net kailinukus nusimetusi del keliu nuotraukyciu isdrysau.Manau viskas priklauso nuo nuotaikos ir pasiryzimo.Sekmes vestuvese ir nusiteikimo,nes,kad ir koks oras,bet vestuviu nebepakartosi 
Na nezinau, buvom mes sausio menesi vestuvese ir dar porose... Antra kart gyvenime vienkada neiciau
nereikia taip gasdinti
nera blogo oro, yra netinkama apranga
svarbu nusiteikimas, lietus ar sniegas, vejas ar saule...
Kai nera saules foto sodresnes, kai lyja galima idomiu foto sugalvoti prie stiklo, langu, vandens... Tik tureti fantazijos
Del vietu galiu patarti taip - isiklausykit i save, kam tie verkiai, belmontai, kur eina mases ? Gal yra jauki kavinuke, kur pirma karta susitikot, ar suoliukas kur pirma karta pasibuciavot... Gal megstam skambinti pianinu, tapyti ? Gal jis uzsiima kazkokiu sportu? Visa tai ka megstat, norit galit itraukti i fotosesija, kad ji butu tik Jusu, silta ir vienintele...
O tupinet ir pozuot prie kiekvieno krumo, tai nzn, paskui ir gaunasi chronologija...
Sekmes
p.s. salcio nuotakos ta diena tikrai nejusit, ar bus +20 ar -20
nera blogo oro, yra netinkama apranga
svarbu nusiteikimas, lietus ar sniegas, vejas ar saule...
Kai nera saules foto sodresnes, kai lyja galima idomiu foto sugalvoti prie stiklo, langu, vandens... Tik tureti fantazijos
Del vietu galiu patarti taip - isiklausykit i save, kam tie verkiai, belmontai, kur eina mases ? Gal yra jauki kavinuke, kur pirma karta susitikot, ar suoliukas kur pirma karta pasibuciavot... Gal megstam skambinti pianinu, tapyti ? Gal jis uzsiima kazkokiu sportu? Visa tai ka megstat, norit galit itraukti i fotosesija, kad ji butu tik Jusu, silta ir vienintele...
O tupinet ir pozuot prie kiekvieno krumo, tai nzn, paskui ir gaunasi chronologija...
Sekmes
p.s. salcio nuotakos ta diena tikrai nejusit, ar bus +20 ar -20
Sveikos
noreciau suzinoti ka manote apie vestuves ziema? kaip manot daugiau pliusu ar minusu?
dekoju uz Jusu nuomone
beto dar pridusiu, kad mano nuomone yra daugiau pliusu: nereikia eit is proto, kad negausi norimo restorano, kad bus uzsakyta norima suknele ir t.t. beto manau pinigu galima daug sutaupyt, nes galima gauti daig nuolaidu.. beto tai idomu, romantiska, ypac jei ya sniego, manau turetu buti grazios ir idomios nuotraukos
na, o dabar laukiu Jusu nuomones