na, as kazkodel tikiu, kad per Mano diena svies saulute

Musu vestuves buvo rugsejo 23d. Tikejausi ilgo ir grazaus rudens, bet turejau balta sketi. Gerai, kad nereikejo, nes oras buvo fantastiskas! Net jei ir butu lije ar siautus puga, ne ir kas... Visada galvojau, kad vestuves reikia daryti vasara. Na visi taip daro. Tikrai ne - jei tekeciau dabar, daryciau bet kuri metu laika, tik ne vasara 
Papildyta:
Jei tikesi, tai ir svies
O jei ir ne, vis tiek tau bus pati nuostabiausia svente!

Papildyta:
QUOTE(anamera @ 2006 10 10, 12:18)
Jei tikesi, tai ir svies

O jei ir ne, vis tiek tau bus pati nuostabiausia svente!
QUOTE(BElge @ 2006 10 10, 23:24)
Visada galvojau, kad vestuves reikia daryti vasara. Na visi taip daro. Tikrai ne - jei tekeciau dabar, daryciau bet kuri metu laika, tik ne vasara 

As irgi svajodavau apie vestuves vasara. Bet kazkodel jas padarem Lapkriti ir tuo labai dziaugiuosi ir tikrai jei galeciau dar karta rinktis, nesirinkciau jokios vasaros.

Nekalbant apie dideles kainas ir mase jaunavedziu siltu laiku... Siaip, man nuostabios nuotraukos tarp lapu, prie ''nuogu'' medziu... ir ruduo is nekenciamo metu laiko man dabar yra toks mielas ir pilnas prisiminimu...

Papildyta:
QUOTE(Daim @ 2006 10 01, 12:50)
Laba visoms
mergaites, o ar kas nors tuoketes (planuojate susituokti) lapkricio pabaigoje-gruodzio pradzioje? Musu vestuves lapkricio pabaigoje. Kazkiek bijau bjauraus oro, bet bent jau dabar esu tos nuomones, kad jei tuokiesi is meiles ir tai yra nuostabiausia svente tavo gyvenime, tai bet koks oras nesutrukdys buti laimingiausia
na, gal as cia kiek per daug opimistiskai ziuriu, bet kol kas pas mus tokios nuotaikos 

mergaites, o ar kas nors tuoketes (planuojate susituokti) lapkricio pabaigoje-gruodzio pradzioje? Musu vestuves lapkricio pabaigoje. Kazkiek bijau bjauraus oro, bet bent jau dabar esu tos nuomones, kad jei tuokiesi is meiles ir tai yra nuostabiausia svente tavo gyvenime, tai bet koks oras nesutrukdys buti laimingiausia

mano vestuves buvo lapkricio 5. Orelis buvo liuks. Na, silumos mazai, bet tokiu metu svarbiausia, kad nelytu ir tureti ''kailiuka'', nes man net ir su juo baznycioj saltoka buvo...

vis tik labai dziaugiuosi, kad mano vestuves buvo rudeni
nes sveite saulute, buvo pakankamai silta ir nuotraukos tarp spalvotu lapu labai graziai atrodo
taip, kad as pasisakau uz vestuves rudeni!

O Mūsų Diena per pačias Kalėdas
Visiškai nesvarbu koks bus oras žinau, kad būsiu laimingiausias žmogutis pasauly, nors ir dabar tokiu jaučiuosi
O pati gražiausia metų šventė įgaus dar vieną pasmę

QUOTE(Daim @ 2006 10 09, 16:02)
Aciu uz sveikinimus.
Beje visoms noreciau pasakyti, kad tas oras nera taip labai svarbu kaip gali atrodyti is pradziu. Musu diena buvo spalio 7, sedejau kirpykloj ir pradzioj nesviete saule..bet kai pradejo lysti pro debeseli saule aisku smagiai sirdutei buvo. Taciau visa diena nelijo laikesi laikese saulyte nesviete bet tikrai nebuvo vejo ir nebuvo salta..(patikekit su vestuvine suknyte tikrai ne salta). Ir galausiai tik pradejo lyti nakti apie 12:). Kai leidomu ugneles tai vos keli lasai lasnojo, bet viskas taip nuostabu ir gera buna kad nepastebi labai to oro.
O vasara tikrai netekeciau jei reiketu antra karta rinktis rinkciausi rudeni, nes manau dideli karsciai isvargintu ko dabar nevyko ir ta gamta....
Eh..gera prisiminti....ir grazi gamta..
visada svajodavau, kad vestuves butu vasara.. o vat kazkas apsivertė galbūt manyje, ir taip norėjau rudenį, kai visi medžių lapai būna spalvingi (na tikiuosi kad taip jau ir bus)..

QUOTE(*Brigita* @ 2006 11 14, 20:10)
visada svajodavau, kad vestuves butu vasara.. o vat kazkas apsivertė galbūt manyje, ir taip norėjau rudenį, kai visi medžių lapai būna spalvingi (na tikiuosi kad taip jau ir bus).. 

Butent..ta gamta tokia rami....tie lapai, ta saule tokia ne pikta ir ne tiek paselusiu vestuvininku:)
Ir sako seimos laimingesnes kurios tuokiasi rudeni:)
Mes irgi savo vestuves dareme rudeni, spalio 1d. Tai kai iki to laiko bene savaite laiko lyjo, trutpui panikavau, bet vestuviu diena orelis super buvo, saulyte islindo
ir nuotraukos labai grazios gavosi, nes zolyte dar zalia, o medziai jau tokie spalvingi, na kontrastu daug buvo
Ir nesalta beje buvo
manau daug geriau nei vasara, kai prakaitas nuo nosies lasa

QUOTE(Braita @ 2006 11 22, 13:31)
Mes irgi savo vestuves dareme rudeni, spalio 1d. Tai kai iki to laiko bene savaite laiko lyjo, trutpui panikavau, bet vestuviu diena orelis super buvo, saulyte islindo
ir nuotraukos labai grazios gavosi, nes zolyte dar zalia, o medziai jau tokie spalvingi, na kontrastu daug buvo
Ir nesalta beje buvo
manau daug geriau nei vasara, kai prakaitas nuo nosies lasa 

Xixi pas mane panasi situacija buvo..ir labai gera ir nuotraukose tikrai kontrastu daug...ir oras..toks mmmmmmmmm eh grazi diena, ir nesirinkciau kitokios...

Siandien dar pagalvojau kur gi dingo rudenio nuotakos..

Nors ir ištekėjau vasarą, bet rudenį vestuvės labai romantiška ...

QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 30, 13:11)
O Mūsų Diena per pačias Kalėdas
Visiškai nesvarbu koks bus oras žinau, kad būsiu laimingiausias žmogutis pasauly, nors ir dabar tokiu jaučiuosi
O pati gražiausia metų šventė įgaus dar vieną pasmę