Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės rudenį, žiemą

na, as kazkodel tikiu, kad per Mano diena svies saulute 4u.gif
Atsakyti
Musu vestuves buvo rugsejo 23d. Tikejausi ilgo ir grazaus rudens, bet turejau balta sketi. Gerai, kad nereikejo, nes oras buvo fantastiskas! Net jei ir butu lije ar siautus puga, ne ir kas... Visada galvojau, kad vestuves reikia daryti vasara. Na visi taip daro. Tikrai ne - jei tekeciau dabar, daryciau bet kuri metu laika, tik ne vasara smile.gif
Papildyta:
QUOTE(anamera @ 2006 10 10, 12:18)
na, as kazkodel tikiu, kad per Mano diena svies saulute  4u.gif

Jei tikesi, tai ir svies mirksiukas.gif
O jei ir ne, vis tiek tau bus pati nuostabiausia svente!
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2006 10 10, 23:24)
Visada galvojau, kad vestuves reikia daryti vasara. Na visi taip daro. Tikrai ne - jei tekeciau dabar, daryciau bet kuri metu laika, tik ne vasara smile.gif

As irgi svajodavau apie vestuves vasara. Bet kazkodel jas padarem Lapkriti ir tuo labai dziaugiuosi ir tikrai jei galeciau dar karta rinktis, nesirinkciau jokios vasaros. mirksiukas.gif
Nekalbant apie dideles kainas ir mase jaunavedziu siltu laiku... Siaip, man nuostabios nuotraukos tarp lapu, prie ''nuogu'' medziu... ir ruduo is nekenciamo metu laiko man dabar yra toks mielas ir pilnas prisiminimu... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Daim @ 2006 10 01, 12:50)
Laba visoms  smile.gif

mergaites, o ar kas nors tuoketes (planuojate susituokti) lapkricio pabaigoje-gruodzio pradzioje? Musu vestuves lapkricio pabaigoje. Kazkiek bijau bjauraus oro, bet bent jau dabar esu tos nuomones, kad jei tuokiesi is meiles ir tai yra nuostabiausia svente tavo gyvenime, tai bet koks oras nesutrukdys buti laimingiausia  thumbup.gif  na, gal as cia kiek per daug opimistiskai ziuriu, bet kol kas pas mus tokios nuotaikos  thumbup.gif

mano vestuves buvo lapkricio 5. Orelis buvo liuks. Na, silumos mazai, bet tokiu metu svarbiausia, kad nelytu ir tureti ''kailiuka'', nes man net ir su juo baznycioj saltoka buvo... blush2.gif O siaip tai gera nuotaika svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
vis tik labai dziaugiuosi, kad mano vestuves buvo rudeni thumbup.gif nes sveite saulute, buvo pakankamai silta ir nuotraukos tarp spalvotu lapu labai graziai atrodo thumbup.gif taip, kad as pasisakau uz vestuves rudeni!
Atsakyti
O Mūsų Diena per pačias Kalėdas wub.gif wub.gif wub.gif Visiškai nesvarbu koks bus oras žinau, kad būsiu laimingiausias žmogutis pasauly, nors ir dabar tokiu jaučiuosi wub.gif lotuliukas.gif O pati gražiausia metų šventė įgaus dar vieną pasmę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daim @ 2006 10 09, 16:02)
dendule  blush2.gif  biski paveluotai, bet vis tiek labai labai sveikinu!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu uz sveikinimus.
Beje visoms noreciau pasakyti, kad tas oras nera taip labai svarbu kaip gali atrodyti is pradziu. Musu diena buvo spalio 7, sedejau kirpykloj ir pradzioj nesviete saule..bet kai pradejo lysti pro debeseli saule aisku smagiai sirdutei buvo. Taciau visa diena nelijo laikesi laikese saulyte nesviete bet tikrai nebuvo vejo ir nebuvo salta..(patikekit su vestuvine suknyte tikrai ne salta). Ir galausiai tik pradejo lyti nakti apie 12:). Kai leidomu ugneles tai vos keli lasai lasnojo, bet viskas taip nuostabu ir gera buna kad nepastebi labai to oro.
O vasara tikrai netekeciau jei reiketu antra karta rinktis rinkciausi rudeni, nes manau dideli karsciai isvargintu ko dabar nevyko ir ta gamta....
Eh..gera prisiminti....ir grazi gamta..
Atsakyti
visada svajodavau, kad vestuves butu vasara.. o vat kazkas apsivertė galbūt manyje, ir taip norėjau rudenį, kai visi medžių lapai būna spalvingi (na tikiuosi kad taip jau ir bus).. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brigita* @ 2006 11 14, 20:10)
visada svajodavau, kad vestuves butu vasara.. o vat kazkas apsivertė galbūt manyje, ir taip norėjau rudenį, kai visi medžių lapai būna spalvingi (na tikiuosi kad taip jau ir bus).. ax.gif

Butent..ta gamta tokia rami....tie lapai, ta saule tokia ne pikta ir ne tiek paselusiu vestuvininku:)
Ir sako seimos laimingesnes kurios tuokiasi rudeni:)
Atsakyti
Mes irgi savo vestuves dareme rudeni, spalio 1d. Tai kai iki to laiko bene savaite laiko lyjo, trutpui panikavau, bet vestuviu diena orelis super buvo, saulyte islindo thumbup.gif ir nuotraukos labai grazios gavosi, nes zolyte dar zalia, o medziai jau tokie spalvingi, na kontrastu daug buvo wub.gif Ir nesalta beje buvo tongue.gif manau daug geriau nei vasara, kai prakaitas nuo nosies lasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2006 11 22, 13:31)
Mes irgi savo vestuves dareme rudeni, spalio 1d. Tai kai iki to laiko bene savaite laiko lyjo, trutpui panikavau, bet vestuviu diena orelis super buvo, saulyte islindo  thumbup.gif ir nuotraukos labai grazios gavosi, nes zolyte dar zalia, o medziai jau tokie spalvingi, na kontrastu daug buvo  wub.gif Ir nesalta beje buvo  tongue.gif manau daug geriau nei vasara, kai prakaitas nuo nosies lasa  ax.gif

Xixi pas mane panasi situacija buvo..ir labai gera ir nuotraukose tikrai kontrastu daug...ir oras..toks mmmmmmmmm eh grazi diena, ir nesirinkciau kitokios... mirksiukas.gif
Siandien dar pagalvojau kur gi dingo rudenio nuotakos..smile.gif ...kazkaip tylu pasidare...
Atsakyti
Nors ir ištekėjau vasarą, bet rudenį vestuvės labai romantiška ... wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 30, 13:11)
O Mūsų Diena per pačias Kalėdas wub.gif  wub.gif  wub.gif Visiškai nesvarbu koks bus oras žinau, kad būsiu laimingiausias žmogutis pasauly, nors ir dabar tokiu jaučiuosi wub.gif  lotuliukas.gif O pati gražiausia metų šventė įgaus dar vieną pasmę wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif Tikrai labai grazia data pasirikot thumbup.gif
Atsakyti