Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

gal ne lietuvoj IVF daraisi? Progesterona mes cia vartojam nuo punkcijos dienos (t.y. vakaro) iki HCG rezultatu. As manau, kad nereiketu daryti net ir dvieju dienu pertraukos 4u.gif jeigu israse 15 dienu, tai ir pasidaryk HCG kai baigsi naudoti ta pacia diena (t.y. kita diena, nes turbut vakare dediesi)

Sekmes tau 4u.gif ir teigiakmo HCG mirksiukas.gif

QUOTE(Orchi @ 2007 08 28, 15:42)
... Ar cia normalu? Man labai neramu unsure.gif  ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 28, 14:56)
gal ne lietuvoj IVF daraisi? Progesterona mes cia vartojam nuo punkcijos dienos (t.y. vakaro) iki HCG rezultatu. As manau, kad nereiketu daryti net ir dvieju dienu pertraukos  4u.gif  jeigu israse 15 dienu, tai ir pasidaryk HCG kai baigsi naudoti ta pacia diena (t.y. kita diena, nes turbut vakare dediesi)

Sekmes tau  4u.gif  ir teigiakmo HCG  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Orchi, jau rašiau, kad aš vartojau progesteroną- crinone tik dvi savaites, taip pat ir Sidabrė (kiek žinau ax.gif ). Abi jau turim savo 2.gif wub.gif Matyt, daraisi Motinos ir vaiko klinikoje ? smile.gif Tokia jau jų praktika mirksiukas.gif Nepanikuok ir klausyk gydytojų nurodymų smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos!
IVF as darausi VK, Lietuvoje. Punkcija man buvo daryta pirmadieni, o progesterono zvautes liepe vartoti tik nuo treciadienio vakaro, isodinimas buvo ketvirtadieni... Nieko nesuprantu...Na labai tikiuosi, kad taip ir reikia.
Dar noreciau paklausti gal kas zinote kur HCG tyrimus galima butu pasidaryti Kaune. Gydytoja man neuzsimine apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Orchi @ 2007 08 28, 16:29)
Dar noreciau paklausti gal kas zinote kur HCG tyrimus galima butu pasidaryti Kaune. Gydytoja man neuzsimine apie tai.

Via medicoje smile.gif , Sukilėlių prospekte, šalia Topolio.
Atsakyti
Nu man liepe gydytoja nutraukt jau po 2 savaiciu(progesterono vartojima). Tai gausis po isodinimo 10 savaiciu. As tokia gluse smile.gif visokiu nesamoniu prisimislinu, sakau gal mazai, bet manau gydytoja juk mato kada galima nutraukt... smile.gif Gydytoja sako jau ten tiek prisotinta viskas, kad tikrai bus gana... Dariaus as Motinos ir Vaiko klinikoje smile.gif
Atsakyti
Aciu Vilma uz adresa bei Rence1 uz atsakyma smile.gif
Truputeli nusiraminau, labai noreciau, kad jusu dvieju savaiciu progesterono taktika pasiteisintu ir man besistengiant patapti nestuke.gif
Atsakyti
Sėkmės mergaitėm, kurios jau laukia eilėje nestuke.gif 4u.gif

Kaip jau noriu ir aš stovėti eilėj pabūti nestuke.gif ale laikas pradėjo labai slinkti lėtai doh.gif Ir mmm kažkokios pas mane nesąmoningos. Pirmadienį ir antradienį normaliai pavarė, o šiandien švaru gražu. Niekad tai nebūdavo, kažkas gal negerai? Pradėjau parintis dėl ankstyvo klimakso fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 08 29, 09:54)
Sėkmės mergaitėm, kurios jau laukia eilėje  nestuke.gif  4u.gif

Kaip jau noriu ir aš stovėti eilėj pabūti  nestuke.gif  ale laikas pradėjo labai slinkti lėtai  doh.gif  Ir mmm kažkokios pas mane nesąmoningos. Pirmadienį ir antradienį normaliai pavarė, o šiandien švaru gražu. Niekad tai nebūdavo, kažkas gal negerai? Pradėjau parintis dėl ankstyvo klimakso  fear.gif

nepergyvenk wub.gif , taip nutinka po IVF'o. Hormonai turi susireguliuoti, atsistatyti ir tada vel viskas turetu butu kaip iki IVF'o mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

klausykit, ar Crinoną reik laikyt šaldytuve?... Ot kur klausimas pasistojo smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti