Ziuriu tema apmirusi. Ar kas nors jau pradejote siemet gaminti uzpiltines? As pirma karta gyvenime pabandziau su juodaisiais serbentais.
Laba
Ziuriu tema apmirusi. Ar kas nors jau pradejote siemet gaminti uzpiltines? As pirma karta gyvenime pabandziau su juodaisiais serbentais.
Sestadieni bus savaite kaip stovi, tirpsta cukrus. Jau beveik nebeliko cukraus. Biski pasimeciau, ar reikia nupilti uogas kai cukrus istirpsta, ar dar palaikyti
Ziuriu tema apmirusi. Ar kas nors jau pradejote siemet gaminti uzpiltines? As pirma karta gyvenime pabandziau su juodaisiais serbentais.
QUOTE(Neringiux @ 2012 07 12, 14:33)
Laba
Ziuriu tema apmirusi. Ar kas nors jau pradejote siemet gaminti uzpiltines? As pirma karta gyvenime pabandziau su juodaisiais serbentais.
Sestadieni bus savaite kaip stovi, tirpsta cukrus. Jau beveik nebeliko cukraus. Biski pasimeciau, ar reikia nupilti uogas kai cukrus istirpsta, ar dar palaikyti 
Ziuriu tema apmirusi. Ar kas nors jau pradejote siemet gaminti uzpiltines? As pirma karta gyvenime pabandziau su juodaisiais serbentais.
oo puku
Labutis,
Aš užpyliau aviečių viršūnėles su lapais ir uogom ir truputį cukraus įdėjau
Aš užpyliau aviečių viršūnėles su lapais ir uogom ir truputį cukraus įdėjau
Idomu..as irgi laukiu avieciu bandysiu jas uzpilti..
o del serbentu tai as bandysiu uzpilti kokius 300 g. uogu su 0,5 degtines..tik nzn kiek cukraus..ir kaip ten pirmiausia laikyt ant saules kad cukrus istirptu..o poto tamsoje?
o del serbentu tai as bandysiu uzpilti kokius 300 g. uogu su 0,5 degtines..tik nzn kiek cukraus..ir kaip ten pirmiausia laikyt ant saules kad cukrus istirptu..o poto tamsoje?
Cukraus dejau 1 kg.
Na kiek čia skaičiau tai maždaug į 3 l stiklainį deda 1 kg uogų 1 kg cukraus ir užpila pilną degtinės. Bet man atrodo čia jau gan saldu turėtų gautis, užtektų ir 0,5 kg cukraus.
Dar turiu mintį užpiltinę su džiovintom slyvom ir trupučiu medaus. Esu ragavus tik su slyvom, panašiai kaip Metaxos skonis.
Dar turiu mintį užpiltinę su džiovintom slyvom ir trupučiu medaus. Esu ragavus tik su slyvom, panašiai kaip Metaxos skonis.
uzpyliau jau savo serbentus
taigi dejau 250 g. karamelizuoto cukraus (to gabaliukais) 400-500 g serbentu ir 0,5 l degtine uzpyliau
ar dabar ta grozi ir laikyt trilitreke kol jau noresiu gert? ar po kazkiek laiko reikia nupilt nuo uogu?
taigi dejau 250 g. karamelizuoto cukraus (to gabaliukais) 400-500 g serbentu ir 0,5 l degtine uzpyliau
ar dabar ta grozi ir laikyt trilitreke kol jau noresiu gert? ar po kazkiek laiko reikia nupilt nuo uogu?
Emmm... Namie turiu samagono, saldytuve metosi keli sodo melionai, svarstau gal padaryti uzpiltine? Kazin ar gautusi?
Sveiki
kazkada maciau citrinu trauktines receptuka, nerandu, gal kas zinot ?
QUOTE(astatortas @ 2012 10 08, 11:49)
Gaminkite Limoncello
QUOTE(astatortas @ 2012 10 08, 13:56)
o kur rast receptuka ?
Pilnas internetas tų receptų







