Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

sulaukiau mmm. siandien pirma diena sad.gif
Atsakyti
Mergytes turiu regis problemu. SI menesi pradesiu stimuliacija ir kaip tik ant pacio musu darbymecio atvaziuoja mano tevai i svecius. Pabuvos pora dieneliu. O mes gyvenam vienam kambario bute. Nei sis nei tas. blink.gif
Papildyta:
Kuria CD stimuliacijos diena paprastai ivyksta Ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 05, 12:16)

console.gif laikykis mazut console.gif ka darysi toliau 4u.gif
Atsakyti
assa.gif sveikutes, ka tik parlekem is Aukstaitijos. thumbup.gif Buvo visai linksma, nors praktiskai visus zmogelius maciau pirma karta mirksiukas.gif Bet jie visi buvo linksmi, tai irnesakyk.gif no problems su bendravimu. Daug privazinejom, daug ko pamatem, orelis thumbup.gif thumbup.gif
Mano pilvukas i Clost kazko nereaguoja schmoll.gif schmoll.gif jokiu zenklu, o spenelius pradejo skaudet dar nepradejus Clost gert doh.gif O mano gine atostogauja blink.gif bet ryt skambinsiuos i ta klinika, gal yra kokia kita gine pas juos, kad derliu paziuretu blush2.gif nesinori vidury atostogu skambint savo ginei ir sakyt ''kas mano derliu paziures?'' doh.gif O ji nepasake i ka galeciau kreiptis, nes sake, pirmiau sulauk mmm, sugerk CLost, ir iki to laiko gal atostogos baigsis...
Atsakyti
Laba diena, tikiuosi, mergaitės, priimsite šiame skyrelyje.... ax.gif Jau kurį laiką čia skaitinėju, tačiau turbūt laikas ir jungtis 4u.gif

Mano situacija tokia - vos pradėjome planuoti, iš karto sukvailiojo ciklas, nuo to laiko tapau dažna ginės lankytoja. Taip praėjo apie pusė metų. Buvau VK, man nustatė PKS, taigi ginė sako, reikia hormonų tyrimų . Aš juos dariausi anksčiau pas savo ginę, taigi VK nutarėm taip, kad susirenku padarytus tyrimus, pasidarau tuos, kurių neturiu ir tada galiu gerti Clostylbegit ir atvykstu į VK stimuliacijos stebėjimui . Dabar beskaitydama pamąsčiau - tuos ankstesnius tyrimus mano gydytoja įvertino kaip normoj, tik buvo žemas progesteronas. Tačiau vis viena - ar gerai iš karto gerti Clost, VK net neįvertinus mano tyrimų? Kažkur paskaičiau, kad vistik Clost yra nuodas ir pan, tai gal pirma turi pažiūrėti tyrimus, tada jau gerti chemiją?
Atsakyti
Labukas smile.gif

Cooliuke, console.gif, na gal kitą kartą pasiseks 4u.gif Kelinta tau čia buvo stimuliacija ?

QUOTE(Aile @ 2007 08 05, 12:57)
Mergytes turiu regis problemu. SI menesi pradesiu stimuliacija ir kaip tik ant pacio musu darbymecio atvaziuoja mano tevai i svecius. Pabuvos pora dieneliu. O mes gyvenam vienam kambario bute. Nei sis nei tas.  blink.gif

Aile
, mums irgi taip buvo, nors ir ne vieno kambario bute gyvenam, bet lėkdavom į miškelį cool.gif
Nors ir nepavyko šį mėnesį, bet bent jau prisiminimai geri liko bigsmile.gif

Darule,
sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Mergytes turiu regis problemu. SI menesi pradesiu stimuliacija ir kaip tik ant pacio musu darbymecio atvaziuoja mano tevai i svecius. Pabuvos pora dieneliu. O mes gyvenam vienam kambario bute. Nei sis nei tas.  blink.gif
Papildyta:

Na, jei labai norit, tai manau ką nors sugalvosit smile.gif juk ištisai visą dieną jie gal nesėdės pas jus g.gif o jei nepavyks jais atsikratyt, tai kaip Pie lėkit į miškelį biggrin.gif

O dėl O, tai manau kai pasirodysi ginei su savo derlium, tai ji ir pasakys kaip ir kas smile.gif

Atsakyti

stiprybės, brangioji.

Papildyta:

na jau gal sugalvosit kaip nors jau kur nors biggrin.gif bus bent prikolas geras biggrin.gif o iš kitos pusės, kaip tu suskaičiavai, kad ant darbymečio atvažiuos, jei tau tik pirma stimuliacija? gal pvz tu folikulus brandinsi iki kokios 18c.d., o gal viskas užaugs anksčiau. čia visko taip jau paprastai nesuplanuosi smile.gif
ovuliacija įvyksta per 24-36 val. nuo vaistų susileidimo.

QUOTE(Darule @ 2007 08 05, 16:41)
Mano situacija tokia - vos pradėjome planuoti, iš karto sukvailiojo ciklas, nuo to laiko tapau dažna ginės lankytoja. Taip praėjo apie pusė metų. Buvau VK, man nustatė PKS, taigi ginė sako, reikia hormonų tyrimų . Aš juos dariausi anksčiau pas savo ginę, taigi VK nutarėm taip, kad susirenku padarytus tyrimus, pasidarau tuos, kurių neturiu ir tada galiu gerti Clostylbegit ir atvykstu į VK stimuliacijos stebėjimui . Dabar beskaitydama pamąsčiau - tuos ankstesnius tyrimus mano gydytoja įvertino kaip normoj, tik buvo žemas progesteronas. Tačiau vis viena - ar gerai iš karto gerti Clost, VK net neįvertinus mano tyrimų? Kažkur paskaičiau, kad vistik Clost yra nuodas ir pan, tai gal pirma turi pažiūrėti tyrimus, tada jau gerti chemiją?

na, gal būtų labai gerai prieš tai dar pasidaryti gimdos nuotrauką, nes jeigu pas tave kas nors netyčia su kiaušintakiais ne taip, tai nuodysi save ir pinigus švaistysi visai be reikalo.
aš dabar taip galvoju, kad palaukčiau gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 05 rugpjūčio 2007 - 17:51
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 04, 21:26)
tai Lietuvoje visai firmos nelieka 
kaip pati jautiesi, ar jauti kad gerą derlių augini  mirksiukas.gif

Clost nesukėlė jokių negalavimų, gėriau juos ir nieko nejaučiau, o ir dabar jaučiuos įprastai, tad kartais pagalvoju ar kas nors iš vis pas mane vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 05, 16:24)
Cooliuke, console.gif, na gal kitą kartą pasiseks  4u.gif  Kelinta tau čia buvo stimuliacija ?

ai zinok baigiu pamesti skaiciu sad.gif cia man buvo 2 IUI sad.gif kiek dar ju reikes kenteti? angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 05, 13:13)
console.gif laikykis mazut console.gif ka darysi toliau 4u.gif

console.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 08 05, 16:13)
assa.gif sveikutes, ka tik parlekem is Aukstaitijos.  thumbup.gif  Buvo visai linksma, nors praktiskai visus zmogelius maciau pirma karta  mirksiukas.gif  Bet jie visi buvo linksmi, tai irnesakyk.gif no problems su bendravimu. Daug privazinejom, daug ko pamatem, orelis  thumbup.gif  thumbup.gif
Mano pilvukas i Clost kazko nereaguoja  schmoll.gif  schmoll.gif jokiu zenklu, o spenelius pradejo skaudet dar nepradejus Clost gert  doh.gif O mano gine atostogauja  blink.gif  bet ryt skambinsiuos i ta klinika, gal yra kokia kita gine pas juos, kad derliu paziuretu  blush2.gif  nesinori vidury atostogu skambint savo ginei ir sakyt ''kas mano derliu paziures?''  doh.gif  O ji nepasake i ka galeciau kreiptis, nes sake, pirmiau sulauk mmm, sugerk CLost, ir iki to laiko gal atostogos baigsis...

nu va kaip fainiai pailsejei rolleyes.gif , as ir islekiu savaitelei pas tevelius, kita dar savaitele su mb prie juros blush2.gif , tai biski poilsio pries rimta darba doctor.gif smileysex.gif nestuke.gif blush2.gif , jau labai tuo tikiu rolleyes.gif
o cia del to clost ka reiskia? g.gif bek greiciau tikrai pas gine
Papildyta:
QUOTE(Darule @ 2007 08 05, 16:41)
Laba diena, tikiuosi, mergaitės, priimsite šiame skyrelyje.... ax.gif  Jau kurį laiką čia skaitinėju, tačiau turbūt laikas ir jungtis 4u.gif

nezinau, bet gal geriau issamiau pasitikrink g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Prisiduodu- penktadieni apturejau savo pirmaji IUI smile.gif Taip bijojau,o viskas praejo thumbup.gif -nebuvo nei skausmo,MB grikiukai thumbup.gif ( gine sake,kad seniai su tokiais gerais bedare IUI ax.gif ), o ir as mane viskas desim balu thumbup.gif Nezinau,viskas paaiskes po dvieju savaiciu,bet kaip sake gine,jei ir nepasiseks si karta,pasiseks sekanti,nes tada jau darys laporoskopija-gal kur yra uzsislepusi endometrioze g.gif ar dar kokie brudai,kurie trukdo nestuke.gif
Atsakyti