Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(blndz @ 2007 08 06, 16:22)
na bet auga jau. čia neblogai  mirksiukas.gif  kelis ciklus dar pasižiūrėsit ir atrasit kaip tavo organizma į vėžes sustatyt smile.gif

na tai taip, jis irgi sake, kad viskas bus ok, tik reikes ilgiau pavargti ir paieskoti, nes po pirmos ir antros stimuliacijos nieko neivyko sad.gif na ziuresim. O sake bromkr irgi pradeda veikti po 8 sav naudojimo, tai va bus kaip tik ant rugsejo smile.gif
Atsakyti
Tai apie gyd. R. Gricių niekas nieko nepasakysit ?
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 06, 17:00)
Tai apie gyd. R. Gricių niekas nieko nepasakysit ?

as vaikstau pas Klima, tai tik apie ji ir galiu pasakyti. Dar buvau pas Visockiene vienakart. Bet pasirinkau Klima, ai man bele tik vyras smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 06, 17:02)
as vaikstau pas Klima, tai tik apie ji ir galiu pasakyti. Dar buvau pas Visockiene vienakart. Bet pasirinkau Klima, ai man bele tik vyras smile.gif)))

O kodėl ?
aš pas vyrą dar nesu buvusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 06, 17:20)
O kodėl ?
aš pas vyrą dar nesu buvusi  blush2.gif

juokauju gi smile.gif as irgi siaip taigalvojau kad nejauku bus pas vyra ginekologa - nieko. Jokiu emociju tai nesukelia. Kaip su vyru juokavom siandien, sakau nepergyvenk, tas echoskopas nera labai malonus kai ji ten igruda. o vyras ir sako" nu tau tai gal ir nemalonu, o jam tai visai nieko" na sakau o ka, zmogus dirba megstama darba, gerai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 06, 12:54)
tikrai patarčiau pasidaryt, juk nėra ji brangi.

beje, mergaites, pasakykit, kur daro ta gimdos nuotrauka ir kiek ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 06, 17:24)
juokauju gi smile.gif as irgi siaip taigalvojau kad nejauku bus pas vyra ginekologa - nieko. Jokiu emociju tai nesukelia. Kaip su vyru juokavom siandien, sakau nepergyvenk, tas echoskopas nera labai malonus kai ji ten igruda. o vyras ir sako" nu tau tai gal ir nemalonu, o jam tai visai nieko" na sakau o ka, zmogus dirba megstama darba, gerai smile.gif)

aaa bigsmile.gif
MB tai juokiasi, sako "eik eik, gal vyras ginekologas ką gero įžiūrės" hihihi.gif O man tai juokai menki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 06, 17:30)
aaa  bigsmile.gif
MB tai juokiasi, sako "eik eik, gal vyras  ginekologas ką gero įžiūrės" hihihi.gif O man tai juokai menki  doh.gif

smile.gif nu gal ir iziures smile.gif o ka smile.gif
MB tai eina kartu dabar, saugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 06, 17:32)
smile.gif nu gal ir iziures smile.gif o ka smile.gif
MB tai eina kartu dabar, saugo smile.gif

Tai aš ir kalbinu ir šį kartą kartu eiti ax.gif Reik tik surasti, kam vaiką palikti tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Darule @ 2007 08 06, 17:25)

Kadangi aš iš KLp, tai žinau, kad foto daro miesto ligoninėj. kaina apie 160lt, jei nieks nepasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Darule @ 2007 08 06, 17:25)

taip, jeigu darysi ligoninjėj, tada iki 200lt tikrai kainuos. bet be narkozės. o vat jeigu VK darytis, tai ten kainuoja apie 500Lt, bet pliusas tas, kad užmigai, atsibudai ir išėjai lyg niekur nieko.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 06, 17:46)
Kadangi aš iš KLp, tai žinau, kad foto daro miesto ligoninėj. kaina apie 160lt, jei nieks nepasikeitė.

aciu uz ats 4u.gif

QUOTE(blndz @ 2007 08 06, 18:08)
taip, jeigu darysi ligoninjėj, tada iki 200lt tikrai kainuos. bet be narkozės. o vat jeigu VK darytis, tai ten kainuoja apie 500Lt, bet pliusas tas, kad užmigai, atsibudai ir išėjai lyg niekur nieko.

cia kur VK - Kaune? Man labaiu tiktu Kaune, taciau ten klausiau telefonu - pasake, kad nedaro blink.gif
Atsakyti