Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Niktė @ 2007 08 09, 08:57)
Labas rytas mergaitės  4u.gif

Na smagiai žiūriu čia jūs laiką leidžiat folikulus supiršdamos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš vakar buvau pas ginę. Tai kažko po visko pasidarė neramu, iki tol lyg ir ramesnė buvau  verysad.gif  Nors lyg ir nieko blogo nepasakė, bet nerimo dabar dar daugiau. Pažiūrėjo per echoskopą, atitinka 5 savaites ir 6 dienas. Širdelė dar neplaka, bet sako, dar ir neturėtų plakti. Tik va, kadangi pas mane tas kiaušidžių darbas nepilnavertis, sako lyg geltonkūnio mažoka  verysad.gif  Tai prirašė gerti dufastono ir liepė pasirodyti po dviejų savaičių. Ir sakė "tikėkimės, kad viskas ir toliau bus gerai". Sakė, nesinervinti ir daug ilsėtis, gerai išsimiegoti. Bet kažkaip man to nerimo daugiau dabar pasidarė ir kaip čia nesinervinti ir būti ramiai?  unsure.gif  Bijau...

pritariu AusraR, kad reikia save lepinti kaip tik uzsinori ir su zirniuku pasikalbeti paglostyti wub.gif . nerimas negerai. aisku lengva mum cia kalbet..
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 08 09, 11:46)
aha ,as vakar atrodo prisilinksminau.Grizus namo kraujo truputi pasirode,i mmm kazko nepanasu visai,keli lasiukai ir viskas tuom uzsibaige.Taip ir likau nesupratus kas cia buvo.Kaip bebutu mmm ankstoka,o jos ir taip pas mane reguliarios. g.gif Aisku is kart griebiau testa,turiu visa kruva,tai negaila gadint ax.gif .Kaip ir reikejo tiketis nieko neparode.

primink kokioj stadijoj dabar esi 4u.gif
Atsakyti
is neturejimo ka veikt pasiskaiciau Eugenijos Gin Klin. daktaro Klimo pasisakymus apie nevaisingumo gydymo klaidas. Kur jis raso kad " Moteriškų lytinių hormonų estrogenų vartojimas menstruacinio ciklo pradžioje. Retkarčiais vis dar pasitaiko, kai kiaušidžių funkcijos stimuliacijai vartojami moteriški lytiniai hormonai-estrogenai. Tai – grubi klaida, nes slopina folikulų augimą bei dominuojančio folikulo susiformavimą ir dirbtinai sukeliama besivystančių folikulų atreziją ".
Nu ir ka jus galvojat man skyre gerti kruvom??? ogi estrofem'a! Tai kaip cia dabar suprast....??????
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 09, 10:06)
gal ovuliacija?

nu kad gal nelabai,jei galima ovuliaciniais testais tiket,tai O buvo praeita pirmadieni-antradieni. Pasidariau testa ir po O,rode,kad jau ivykus.Dabar 25CD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 09 rugpjūčio 2007 - 11:21
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 08 09, 12:18)
nu kad gal nelabai,jei galima ovuliaciniais testais tiket,tai O buvo praeita pirmadieni-antradieni. Pasidariau testa ir po O,rode,kad jau ivykus.Dabar 25 CD.

tai tada gal kas nors kabinasi ?!!
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 09, 10:21)
tai tada gal kas nors kabinasi ?!!

Nu man irgi tokia mintis buvo,sako kad kartais vykstant implantacijai pasirdo siek tiek kraujo.Labai noreciau ,kad taip ir butu.Nors sake ,kad su tokio dydzzio folikulu neimanoma pastot,bet gal? g.gif as stebuklais tikiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2007 08 09, 10:17)
is neturejimo ka veikt pasiskaiciau Eugenijos Gin Klin. daktaro Klimo pasisakymus apie nevaisingumo gydymo klaidas. Kur jis raso kad " Moteriškų lytinių hormonų estrogenų vartojimas menstruacinio ciklo pradžioje. Retkarčiais vis dar pasitaiko, kai kiaušidžių funkcijos stimuliacijai vartojami moteriški lytiniai hormonai-estrogenai. Tai – grubi klaida, nes slopina folikulų augimą bei dominuojančio folikulo susiformavimą ir dirbtinai sukeliama besivystančių folikulų atreziją ".
Nu ir ka jus galvojat man skyre gerti kruvom??? ogi estrofem'a! Tai kaip cia dabar suprast....??????

o pas ka tu lankais?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 08 09, 12:24)
g.gif as stebuklais tikiu  bigsmile.gif
Papildyta:
o pas ka tu lankais?

taigi pas ji pati ir lankaus...reiks ryt uzklaust kaip cia yra...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 09, 12:05)
taigi pas ji pati ir lankaus...reiks ryt uzklaust kaip cia yra...

prasyk pasiaiskinimo !! smile.gif
Na nebent dar kitus vaistus vartoji,gal kitaip reaguoja.
As nuo skydliaukes geriu thybone ir dexamethoson.Dexamethoson nieko bendra su hormonais neturi,bent jau taip anotacijoj parasyta,bet matyt gal su kitais vaistais reaguoja.
Atsakyti
Labukas smile.gif

Nikte, laikau kumštukus, kad viskas būtų gerai ir tavo žirniukas tupėtų šiltai pilvelyje thumbup.gif

Ale, kad smagu buvo paskaityt folikulų piršlybas bigsmile.gif thumbup.gif

T.P.Keberiokst
, skaičiau, kad per implantaciją gali pasirodyt šiek tiek kraujo g.gif Tikėkimės, būtent ir tau dėl to taip buvo 4u.gif

Sugalvojau, kad reik pradėt matuot temperatūrą - ir ką pasimatuoju 36,85, 6 c.d. - kaip čia suprast ? Juk turėtų būti kokie 36,6...reiks ryt vėl pamatuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 09, 14:57)
Labukas smile.gif

Nikte, laikau kumštukus, kad viskas būtų gerai ir tavo žirniukas tupėtų šiltai pilvelyje  thumbup.gif

Ale, kad smagu buvo paskaityt folikulų piršlybas  bigsmile.gif  thumbup.gif

T.P.Keberiokst
, skaičiau, kad per implantaciją gali pasirodyt šiek tiek kraujo  g.gif Tikėkimės, būtent ir tau dėl to taip buvo  4u.gif
Sugalvojau, kad reik pradėt matuot temperatūrą - ir ką pasimatuoju 36,85, 6 c.d. - kaip čia suprast ? Juk turėtų būti kokie 36,6...reiks ryt vėl pamatuot  g.gif

Ačiū Pie 4u.gif
O dėl temperatūros tai čia pagal vieną dieną nieko dar negalima spręsti, nes kiekvienai labai individualiai,svarbu tik kad ciklo fazėse skirtųsi per 0,2-0,3 laipsnio. Pvz man iki O laikėsi 36,7-36,8. Paskui pakilo iki 37,0-37,1 ir laikosi iki šiol wub.gif
O jei tau dabar 36,85 o pirmoj ciklo pusėj būna apie 36,6, tai manau, kad labai neblogai. Kuri dabar c.d.?
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2007 08 09, 15:08)
Ačiū Pie  4u.gif
O dėl temperatūros tai čia pagal vieną dieną nieko dar negalima spręsti, nes kiekvienai labai individualiai,svarbu tik kad ciklo fazėse skirtųsi per 0,2-0,3 laipsnio. Pvz man iki O laikėsi 36,7-36,8. Paskui pakilo iki 37,0-37,1 ir laikosi iki šiol  wub.gif
O jei tau dabar 36,85 o pirmoj ciklo pusėj būna apie 36,6, tai manau, kad labai neblogai. Kuri dabar c.d.?

Tai žinau, kad ta viena diena ne rodiklis. Šiandien tik 6 c.d., tai temperatūra neturi būti pakilusi...na manysiu, kad čia dėl to, kad blogai ir mažai miegojau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 09, 15:13)
Tai žinau, kad ta viena diena ne rodiklis. Šiandien tik 6 c.d., tai temperatūra neturi būti pakilusi...na manysiu, kad čia dėl to, kad blogai ir mažai miegojau  cool.gif

O tai kokia tavo kasdieninė temperatūra? g.gif
Gal ji visad pas tave tokia, o 2 ciklo dalį dar pakyla..
Mano tai pzv visad labai žema...Apie 36.2, tad kai būna 37,00 man jau būna silpna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 09, 15:50)
O tai kokia tavo kasdieninė temperatūra?  g.gif
Gal ji visad pas tave tokia, o 2 ciklo dalį dar pakyla..
Mano tai pzv visad labai žema...Apie 36.2,  tad kai būna 37,00 man jau būna silpna  doh.gif

Kiek ankstesniuose cikluose esu matavusi, tai budavo 36,5 - 36,6 g.gif

Bet tai pas tave kokia žema temperatūra blink.gif
Atsakyti