Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Labas,

labai uzjauciu tas kuriom mmm ateina. Labai liudna, nes norisi tyketi kad stimuliacijos yra labai sekmingos.
Man ryt 5 CD ir pradedu gerti clost. Paskui teks skambinti savo darktarytei, ir klaust kas mano derliu paziures, nes ji atostogauja.
Atsakyti
Sveikutės.
Ačiū, kad įrašėt į sąrašiuką ir be mano prašymo biggrin.gif drinks_cheers.gif Ir ačiū už nuoširdžius linkėjimus.
Buvau jau šiandien pas ginę, tai tikrai pradėsim trečią stimuliaciją. Gersiu clost. po 2 tabl., kaip ir praeitą kartą, tik dabar jau pati ginė be mano sakymo skyrė dar ir estrofemo. Plius bromocriptino po 0,5 tabl., kad prolaktinas vėl nesugalvotų kilti, nes jis begėdis mėgsta šiek tiek virš viršutinės ribos pakilti. Naujas ciklas, ir nauja viltis atsirado, o ir pasitikėjimas gine iš naujo atsirado biggrin.gif Dar sakė, jei jau šį kartą nepavyks, tai kitą bandysim IUI, bet labai tikiuosi, kad šį mėnesį tai jau tikrai viskas bus super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 08 12, 19:38)
karsta.gif ech, plusam bute nerealiai... bet jau kyla vis daugiau realiu minciu, ka ir kaip darysim... Nors dar butas pilnas gruzo (gal kam reikia? hihihi.gif) bet vis labiau paisom paveiksliukus, ka kur desim...  wub.gif  nesamdim jokiu dizaineriu, bo nera babkiu, tai SM semiuosi minciu (kaip vis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )
mastau.gif o kodel tu bijai tepliojimo? zinai, imanoma, kad tai implantacija arba siaip ivadas i mmm  unsure.gif

mano O tikrai tikrai ivyko, nes siandien ryte siaip pasimatavau BT 6.30 ir ji buvo 37  thumbup.gif  thumbup.gif nors ir  nestuke.gif  nesitikiu del tos nelemtos gleivines, bet faktas, kad vaistukai labai gerai privercia kiausides dirbti  thumbup.gif  thumbup.gif

amade,o as zinau kad yra pastojusiu su 7mm.gleivine,jug ji dar siek tiek paaugs iki implantacijos,o nuo 8mm.,jau tinkanti nestumui isitvirtinti,reik tiketis geriausio drinks_cheers.gif
Papildyta:
junete o kaip tau skyre gerti estrofema,ar kartu su clost.,ar pabaigus clost?
Atsakyti
QUOTE(77777 @ 2007 08 13, 11:19)

kartu su clost. nuo 3 ciklo dienos po 1 tabl. ax.gif
Atsakyti
labas mergaitės smile.gif

Noriu paklaust, kiek dienų jūs kasdien smileysex.gif ? aš penktadienį susileidau Ovitrelį ir iš kart pradėjom darbuotis. Galvoju ar užteks jei dar šnd ir dar gal ryt? nes vakar MB gryžo žiauriai pavargęs po darbo, jaučiu būtų kritęs į lovą ir užmigęs, bet visgi sąžiningai atliko savo pareigą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 13, 11:52)
labas mergaitės smile.gif

Noriu paklaust, kiek dienų jūs kasdien smileysex.gif ? aš penktadienį susileidau Ovitrelį ir iš kart pradėjom darbuotis. Galvoju ar užteks jei dar šnd ir dar gal ryt? nes vakar MB gryžo žiauriai pavargęs po darbo, jaučiu būtų kritęs į lovą ir užmigęs, bet visgi sąžiningai atliko savo pareigą thumbup.gif

Nu aš vis paskaitau apie tą "darbelių" kiekį ir galvoju, kad mes tai kaip triušiukai lotuliukas.gif
Po vaistų suleidimo praėjus 12 val. dirbdavom bent tris dieneles kasdien ryte ir vakare, paskui dar bent pora dienelių tik vakarais. Gal ir persistengdavom, nu ale rezultatu patenkinti nestuke.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau, kad kažkada buvo diskusija, ar gerti clost. dvi tabletes iš karto, ar per du kartus, tai šiandien paklausiau ginės, tai ji sakė, abi iš karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 12, 16:49)
širdį man skauda, širdį...  cry.gif

Blndz, o jau galvojau siandien turesi geresniu naujienu.Nenusimink taip jau labai,puikiai juk zinai,kad vistiek busi nestuke.gif ,na jei ne si menesi tai kita.Aisku,lengva is sono taip pasakyt,bet nenukabink nosytes ir pirmyn !! mirksiukas.gif
Pas mane mmm irgi atrodo pakeliui,taip ,kad jei tos pirslybos neivyks si menesi,tai kita ! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.man tai paskyre nuo trecios ciklo dienos vienus o po to kai baigiau kitus.ne abejus iskart.dabar laukiu rezultatu ir jei jie bus teigiami gersiu diufastona.
Atsakyti
QUOTE(77777 @ 2007 08 13, 10:19)
amade,o as zinau kad yra pastojusiu su 7mm.gleivine,jug ji dar siek tiek paaugs iki implantacijos,o nuo 8mm.,jau tinkanti nestumui isitvirtinti,reik tiketis geriausio drinks_cheers.gif
Papildyta:

g.gif nu nezinau, man ta gine sake, kad mazoka pastojimui, bet yra turejus tokiu atveju, kad pastoja ir su tokia gleivine... unsure.gif Na, bet as mastau realistiskai ir neisvaigalioju. pradejau Duph siandien gerti. O ir be jo mmm laiku ateitu, bo O tai buvo... Bet, su gine pasitarem, kad jei ivyktu stebuklas, tai geriau jau Duph gerti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 12, 21:14)
Sveikutes  ax.gif 
praleidau sauniausias atostogas savo gyvenime, paprastute Pervalka, bet tiek saules voniu ir tingejimo  thumbup.gif
o saves neapgausi.... blush2.gif  vakar sventem pas draugus sodyboje gimtadieni, tai trys maziukai lialiukai buvo, viena nescia su pasibaigusiu terminu, nesulauke gimdymo. Tai juokemes visos mergos ir girdem ja sampanu, kad burbuliukai padetu  tongue.gif  na ir ka sau manot, siandien pachmelni dar sedim sodyboj, o ji staiga "ajajai" vandenys nubego!  bigsmile.gif  jetau, kokia laime buvo tu zmoniu akyse.... blush2.gif  tai va katik parase, kad sunus gime  biggrin.gif  na o as taip susijaudinau nuo tu ivykiu, kad siandien prispaudziau vyra  smileysex.gif o pagal pozymius O vyksta, tokios skaidrios gleives...ai, palikau viska likimo valiai  doh.gif  tai ir sakau saves neapgausi - o bus kaip bus....jei nesigaus, tai palauksiu, bet zinau viena, vistiek as TAI padarysiu!  lotuliukas.gif
O kaip jus mergaites, ar jau turim nauju  nestuke.gif  ???  wub.gif

thumbup.gif va cia tai atostogos thumbup.gif
o sakykit mergaites ar pas visas buna tos skaidrios gleives g.gif as kazkaip pas save ju iki siol nesu radusi g.gif g.gif ar cia butinas "atributas"?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 08, 20:00)
niu aš jau po ginės  smile.gif Sakė turiu dešinėj pusėj 2 gražius folikulus: vinas 17,2mm kitas apie 12. Tad dar pora dienelių paauginu ir penktadienį leidžiuos Ovitrelį  biggrin.gif
tik va, kas paaiškins kaip tai daryt?  blush2.gif Jį reik leist į pilvą bet kurioj vietoj?  g.gif

Sveika, as tai leisdavausi i slaunies virsutine dali, stipriai suimi ir staciai arba 45laipsniu kampu leidiesi. Visada bijojau pati leistis, tai vyras suleisdavo, bet karta pabandziau pati, nu tikrai nieko baisaus lotuliukas.gif sekmes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Junetė @ 2007 08 13, 10:59)
Sveikutės.
Ačiū, kad įrašėt į sąrašiuką ir be mano prašymo  biggrin.gif  drinks_cheers.gif Ir ačiū už nuoširdžius linkėjimus.
Buvau jau šiandien pas ginę, tai tikrai pradėsim trečią stimuliaciją. Gersiu clost. po 2 tabl., kaip ir praeitą kartą, tik dabar jau pati ginė be mano sakymo skyrė dar ir estrofemo. Plius bromocriptino po 0,5 tabl., kad prolaktinas vėl nesugalvotų kilti, nes jis begėdis mėgsta šiek tiek virš viršutinės ribos pakilti. Naujas ciklas, ir nauja viltis atsirado, o ir pasitikėjimas gine iš naujo atsirado  biggrin.gif Dar sakė, jei jau šį kartą nepavyks, tai kitą bandysim IUI, bet labai tikiuosi, kad šį mėnesį tai jau tikrai viskas bus super  biggrin.gif

as po 5 clostylbegito tableciu, leidausi gonali, geriau estrofema, folio rugsti ir vitaminus, veliau susileidau Ovidreli ir po pirmos stimuliacijos pastojau. pries metus stimuliavausi be gonalio, tai du kart nepavyko, trecia stimuliacija prirase leistis gonali, is kart pastojau. Tiesa pastojimas nebuvo sekmingas verysad.gif
Atsakyti