Labas,
labai uzjauciu tas kuriom mmm ateina. Labai liudna, nes norisi tyketi kad stimuliacijos yra labai sekmingos.
Man ryt 5 CD ir pradedu gerti clost. Paskui teks skambinti savo darktarytei, ir klaust kas mano derliu paziures, nes ji atostogauja.
Sveikutės.
Ačiū, kad įrašėt į sąrašiuką ir be mano prašymo
Ir ačiū už nuoširdžius linkėjimus.
Buvau jau šiandien pas ginę, tai tikrai pradėsim trečią stimuliaciją. Gersiu clost. po 2 tabl., kaip ir praeitą kartą, tik dabar jau pati ginė be mano sakymo skyrė dar ir estrofemo. Plius bromocriptino po 0,5 tabl., kad prolaktinas vėl nesugalvotų kilti, nes jis begėdis mėgsta šiek tiek virš viršutinės ribos pakilti. Naujas ciklas, ir nauja viltis atsirado, o ir pasitikėjimas gine iš naujo atsirado
Dar sakė, jei jau šį kartą nepavyks, tai kitą bandysim IUI, bet labai tikiuosi, kad šį mėnesį tai jau tikrai viskas bus super

Buvau jau šiandien pas ginę, tai tikrai pradėsim trečią stimuliaciją. Gersiu clost. po 2 tabl., kaip ir praeitą kartą, tik dabar jau pati ginė be mano sakymo skyrė dar ir estrofemo. Plius bromocriptino po 0,5 tabl., kad prolaktinas vėl nesugalvotų kilti, nes jis begėdis mėgsta šiek tiek virš viršutinės ribos pakilti. Naujas ciklas, ir nauja viltis atsirado, o ir pasitikėjimas gine iš naujo atsirado

QUOTE(Amade @ 2007 08 12, 19:38)

mano O tikrai tikrai ivyko, nes siandien ryte siaip pasimatavau BT 6.30 ir ji buvo 37

amade,o as zinau kad yra pastojusiu su 7mm.gleivine,jug ji dar siek tiek paaugs iki implantacijos,o nuo 8mm.,jau tinkanti nestumui isitvirtinti,reik tiketis geriausio

Papildyta:
junete o kaip tau skyre gerti estrofema,ar kartu su clost.,ar pabaigus clost?
QUOTE(77777 @ 2007 08 13, 11:19)
kartu su clost. nuo 3 ciklo dienos po 1 tabl.

labas mergaitės 
Noriu paklaust, kiek dienų jūs kasdien
? aš penktadienį susileidau Ovitrelį ir iš kart pradėjom darbuotis. Galvoju ar užteks jei dar šnd ir dar gal ryt? nes vakar MB gryžo žiauriai pavargęs po darbo, jaučiu būtų kritęs į lovą ir užmigęs, bet visgi sąžiningai atliko savo pareigą

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 13, 11:52)
labas mergaitės 
? aš penktadienį susileidau Ovitrelį ir iš kart pradėjom darbuotis. Galvoju ar užteks jei dar šnd ir dar gal ryt? nes vakar MB gryžo žiauriai pavargęs po darbo, jaučiu būtų kritęs į lovą ir užmigęs, bet visgi sąžiningai atliko savo pareigą 

Nu aš vis paskaitau apie tą "darbelių" kiekį ir galvoju, kad mes tai kaip triušiukai

Po vaistų suleidimo praėjus 12 val. dirbdavom bent tris dieneles kasdien ryte ir vakare, paskui dar bent pora dienelių tik vakarais. Gal ir persistengdavom, nu ale rezultatu patenkinti

Dar prisiminiau, kad kažkada buvo diskusija, ar gerti clost. dvi tabletes iš karto, ar per du kartus, tai šiandien paklausiau ginės, tai ji sakė, abi iš karto

QUOTE(blndz @ 2007 08 12, 16:49)
Blndz, o jau galvojau siandien turesi geresniu naujienu.Nenusimink taip jau labai,puikiai juk zinai,kad vistiek busi

Pas mane mmm irgi atrodo pakeliui,taip ,kad jei tos pirslybos neivyks si menesi,tai kita !

sveikos.man tai paskyre nuo trecios ciklo dienos vienus o po to kai baigiau kitus.ne abejus iskart.dabar laukiu rezultatu ir jei jie bus teigiami gersiu diufastona.
QUOTE(77777 @ 2007 08 13, 10:19)
amade,o as zinau kad yra pastojusiu su 7mm.gleivine,jug ji dar siek tiek paaugs iki implantacijos,o nuo 8mm.,jau tinkanti nestumui isitvirtinti,reik tiketis geriausio 
Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 12, 21:14)
Sveikutes
praleidau sauniausias atostogas savo gyvenime, paprastute Pervalka, bet tiek saules voniu ir tingejimo
o saves neapgausi....
vakar sventem pas draugus sodyboje gimtadieni, tai trys maziukai lialiukai buvo, viena nescia su pasibaigusiu terminu, nesulauke gimdymo. Tai juokemes visos mergos ir girdem ja sampanu, kad burbuliukai padetu
na ir ka sau manot, siandien pachmelni dar sedim sodyboj, o ji staiga "ajajai" vandenys nubego!
jetau, kokia laime buvo tu zmoniu akyse....
tai va katik parase, kad sunus gime
na o as taip susijaudinau nuo tu ivykiu, kad siandien prispaudziau vyra
o pagal pozymius O vyksta, tokios skaidrios gleives...ai, palikau viska likimo valiai
tai ir sakau saves neapgausi - o bus kaip bus....jei nesigaus, tai palauksiu, bet zinau viena, vistiek as TAI padarysiu!
O kaip jus mergaites, ar jau turim nauju
??? 

praleidau sauniausias atostogas savo gyvenime, paprastute Pervalka, bet tiek saules voniu ir tingejimo

o saves neapgausi....

O kaip jus mergaites, ar jau turim nauju

o sakykit mergaites ar pas visas buna tos skaidrios gleives

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 08, 20:00)
niu aš jau po ginės
Sakė turiu dešinėj pusėj 2 gražius folikulus: vinas 17,2mm kitas apie 12. Tad dar pora dienelių paauginu ir penktadienį leidžiuos Ovitrelį
tik va, kas paaiškins kaip tai daryt?
Jį reik leist į pilvą bet kurioj vietoj? 

tik va, kas paaiškins kaip tai daryt?

Sveika, as tai leisdavausi i slaunies virsutine dali, stipriai suimi ir staciai arba 45laipsniu kampu leidiesi. Visada bijojau pati leistis, tai vyras suleisdavo, bet karta pabandziau pati, nu tikrai nieko baisaus

Papildyta:
QUOTE(Junetė @ 2007 08 13, 10:59)
Sveikutės.
Ir ačiū už nuoširdžius linkėjimus.
Dar sakė, jei jau šį kartą nepavyks, tai kitą bandysim IUI, bet labai tikiuosi, kad šį mėnesį tai jau tikrai viskas bus super 

as po 5 clostylbegito tableciu, leidausi gonali, geriau estrofema, folio rugsti ir vitaminus, veliau susileidau Ovidreli ir po pirmos stimuliacijos pastojau. pries metus stimuliavausi be gonalio, tai du kart nepavyko, trecia stimuliacija prirase leistis gonali, is kart pastojau. Tiesa pastojimas nebuvo sekmingas