Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos gydytojai Kaune

QUOTE(populi @ 2015 11 11, 11:35)
Ieskau seimos gydytojo aleksote. Gal kas ka rekomenduosite? Ir suaugusiems ir vaikams.



Ar radai? Mes lankomės Sveikatos rate Tirkiliškių gatvėje, esame labai patenkinti. Gydytojos Simanavičienė ir Paškevičienė (taip gavosi, kad šeima per abi pasidaliję). Visada padaromi tyrimai, priima be problemų, gauname siuntimus, kokybe nesiskundžiame, kitas personalas taip pat draugiškas. Kraujo, šlapimo tyrimai, kardiogramos vietoje, yra dantų gydytojas (naudojamės dėl sveikatos pažymų), atvyksta ginekologas, LOR, akių gydytojai. Dar ir daugiau specialistų, bet kitais nesinaudojome, tai negaliu tiksliai pasakyti.
Papildyta:
Perėjome iš Centro poliklinikos ir nė kiek nesigailiu, nors pati Centro buvau nuo gimimo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 01 05, 01:47)
Ar radai? Mes lankomės Sveikatos rate Tirkiliškių gatvėje, esame labai patenkinti. Gydytojos  Simanavičienė ir Paškevičienė (taip gavosi, kad šeima per abi pasidaliję). Visada padaromi tyrimai, priima be problemų, gauname siuntimus, kokybe nesiskundžiame, kitas personalas taip pat draugiškas. Kraujo, šlapimo tyrimai, kardiogramos vietoje, yra dantų gydytojas (naudojamės dėl sveikatos pažymų), atvyksta ginekologas, LOR, akių gydytojai. Dar ir daugiau specialistų, bet kitais nesinaudojome, tai negaliu tiksliai pasakyti.
Papildyta:
Perėjome iš Centro poliklinikos ir nė kiek nesigailiu, nors pati Centro buvau nuo gimimo.

Aciu. Jauciu ir mes apie sita galvosim. Malonu gauti atsiliepimu.
Atsakyti
Sveikos, matau, kad tema labai jau sena...
Ieškau gero šeimos gydytojo, kuris dirbtų klinikoje, atliekančioje kuo daugiau tyrimų vietoje.
Gal gali kas rekomenduoti?
Atsakyti
Gal yra "šviežesnių" atsiliepimų apie Rasos kliniką? 4u.gif Arba Fama Bona?
Atsakyti
Gal yra atsiliepimu apie Ave vita ir gyd Parseliene? g.gif pas ja labai daug zmoniu.. kazi kaip su eilem.. be talono priima ar nlb?
Atsakyti
Parekomenduokit gera šeimos gyd. Studentų miestelis, ir gera urologą (Kaune)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 24 birželio 2016 - 13:31
Centro poliklinikoj geras gydytojas yra Jezukevičius thumbup.gif Niekad nerašo bereikalingai vaistų, gauti siuntimą ir nėra problema. Taip pat niekad nespėlioja ligų, visad remiasi tyrimais.
Papildyta:
QUOTE(cic @ 2016 05 29, 14:03)
Sveikos, matau, kad tema labai jau sena...
Ieškau gero šeimos gydytojo, kuris dirbtų klinikoje, atliekančioje kuo daugiau tyrimų vietoje.
Gal gali kas rekomenduoti?

O klinikose yra šeimos gydytojų g.gif?Kiekvienas šeimos gydytojas tik pagal savo kompetenciją gali tyrimus pasiųsti, arba pas specialistą. Šiaip jei pats susimoki, tai turbūt visus tyrimus ir šeimos gydytojas pasiųsti gali, bet jei siunčia specialistas, tai jei būna nemokami ar dalinai mokami smile.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti gydytoją Violetą Kareivienę, atidi, neskiria be reikalo antibiotikų, visada randa laiko pasikalbėti ir pasiaiškinti. Dirba Vilijampolės sveikatos centre, tik trūkumas, kad nedaug kartų į savaitę.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2016 06 24, 14:31)
Parekomenduokit gera šeimos gyd. Studentų miestelis, ir gera urologą (Kaune)

pas urologą užsiregistravo, reikia šeimos gyd.
Atsakyti
Užknyso šeimos gydytoja. Suprantu, kad vietoje 500 turi aptarnauti 1000. Na, bet mandagumo jokio, visa surūgusi. Kompetensija ką aš žinau, šiaip problemos tai dabar tik sukilo, nera taip kad ištisai sirgčiau, jau apie 14 metų pas ją lankausi, bet kantrybei galas. Pas ja patekti laukiau daugiau nei menesį ... Toks vaizdas, kad visur blogai, bet šitaip tai irgi... gyvenu kauno centre, norisi kažką keisti, neapsisprendžiu, toks vaizdas, kad jokiai poliklinikai nereikia pacientų.
Atejau, tai nesugebėjo siuntymų parašyti, sako gi nedirbi , pirmadienį dar syki ateik... Nu, nežinau, gal jai geriau taip įsivaizduoti, kad nedirbu. blink.gif Kažkaip , jei kiekvienas žingsnis nekeltų skausmo, tai gal nenervintų... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Geriausia tai žiemą, kiek vaikai sirgo, tai beveik ir neapžiūrėdavo. nu, žo.
Ką patartumet daryti ? baisus nemandagumas, gal ji pati nejaučia ?
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2011 09 11, 17:56)
O man ji kaip tik tokia pasikėlusi, labai reikšminga, buvau pas ją prisirašiusi, bet ji man nepatiko, išėjau pas kitą.

Mums pradejo neatsakineti i telefoninius skambucius,paskambini i registratura,sako vietu nera skambinkit savo gydytojai.Pacientas aklavieteje.Ar cia tokia pacientu atranka vyksta,nezinau.Reiks ieskoti kitos gydytojos.
Atsakyti
Žiūriu,kad tema nelabai lankoma,bet visgi. Gal kas nors galėtų parekomenduoti šeimos gydytoją Šilainių poliklinikoje ? Nes daktarė A.Reneckienė išėjo į pensiją, o pas bet ką nelabai norisi eit... ax.gif
Atsakyti