Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

tai jeigu siųstume dešras, jos turėtų buti iš karto raštuotos? g.gif

bet įsivaizduoji, kiek kainuotų siuntimas? doh.gif
Atsakyti
na tai taip, rastuotos smile.gif
o kaip kitaip?
kiek kainuotu?
na aisku isileistum , bet gi tiek pat gautum smile.gif g.gif g.gif ar ne taip?
Atsakyti
gauti tai taip, bet...jeigu reiktų siųsti, o ne perduoti, penkioms mergaitėms siuntinius, kainuos brangiai - nemanai? blush2.gif
Atsakyti
bet tos penkios gi irgi sius penkiom isleis tiek pat smile.gif
kaip ir ligybe gaunasi ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 09 01, 08:34)
tik as dabar galvoju kokiu principu reiktu daryti , jei is vis daryti g.gif  g.gif
ar swapo pavidalu, na padarai viena siunti viena ir gauni viena, ar na pvz dalyvauja penkios moterytes, ir padaro penkias desras isiuncia penkias ir pas ja sugrizta penkios kitu moteryciu desros?
a?  g.gif
ka mano desru myletojos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ash tai manau, kad kiekviena turetu padaryt po viena/dvi gigantishkas deshras, padalinti i , tarkim, penkias dalis ir issiust 5 moterytems. tokiu budu, kiekviena gautu po 5 (ar10) skirtingu deshru (ir dar turetu pasilikus galeli savo).
taigi,- butu tikras komunizmas,- visos turetu vienodai grazhias ir tada galetu kiekviena pagal savo skoni ir supratima jas sunaudot. Butu ziauriai idomu pamatyt skirtingus darbus is tu paciu deshru thumbup.gif
Atsakyti
nu jo, gerai jau gerai....

bet aš vitaminų tokių negeriu, tai ką man - bėgti pirkti? g.gif
Atsakyti
tai pala niekur nebek smile.gif
mes dar tik siaip ideja varstom biggrin.gif
Atsakyti
Bėgti nebėgu, bet norėčiau kur nors eiti....

iki pirmos šlifavau, dabar ko tai įkvėpimo nėra.... stkant neša mane velnias lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,toki klausymą turiu ax.gif , esu prisilipdžiusi ir prisikepusi truputėli iš Fimo blush2.gif , sudėjusi į dėžutę,tai,kai ją atidarau,toks nemalonus, įkirus kvapas sklinda blink.gif ,tai nesuprantu,kodėl,ar neiškepta,ar pasenęs jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 09 01, 21:08)
Sveikos smile.gif ,toki klausymą turiu ax.gif , esu prisilipdžiusi ir prisikepusi truputėli iš Fimo blush2.gif , sudėjusi į dėžutę,tai,kai ją atidarau,toks nemalonus, įkirus kvapas sklinda blink.gif ,tai nesuprantu,kodėl,ar neiškepta,ar pasenęs jis g.gif

a biesa žino mastau.gif Net ėjau saviškių žiūrėt - nu jokio kvapo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 01, 21:19)
a biesa žino mastau.gif Net ėjau saviškių žiūrėt - nu jokio kvapo... unsure.gif

Aciu,ir man keista blink.gif
Atsakyti
o man pakvimpa - gal per sandariai saugai? g.gif
Atsakyti