Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Jutare @ 2007 08 01, 12:18)
na, matysim kai ateisi, ar tau visko reikia hihihi.gif

geriau jau nenorek ax.gif doh.gif bet zinokit uzkreciama cia bigsmile.gif mes su mamyte kai einam i parduotuves, spekit kas bega prie lentynu kur serveteles sudetos ziuret blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tu nesijaudink - čia daug kas kolekciuonuoja servetėles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 01, 12:45)

a tai vistiek ko tau vyras neleidzia fimo pirkti? gi reikia ir viskas, reikia taip pat kaip kasdien duonos lotuliukas.gif gi valgyt tai reikia (cia ta prasme lipdyti) lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 01, 12:45)

Zinau tongue.gif maciau kaip tau visko norejosi bigsmile.gif ax.gif o as siandien koooooookiu graziu gavau tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 01, 13:09)
a tai vistiek ko tau vyras neleidzia fimo pirkti? gi reikia ir viskas, reikia taip pat kaip kasdien duonos  lotuliukas.gif gi valgyt tai reikia (cia ta prasme lipdyti)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

sakė, o kam? na kaip tie vyrai nesupranta lotuliukas.gif tu manai, kad jis matė mano servetėles? lotuliukas.gif

QUOTE(nighttingale @ 2007 08 01, 13:10)
Zinau  tongue.gif maciau kaip tau visko norejosi  bigsmile.gif  ax.gif o as siandien koooooookiu graziu gavau  tongue.gif  wub.gif

iš kur?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 01, 13:20)
sakė, o kam? na kaip tie vyrai nesupranta lotuliukas.gif tu manai, kad jis matė mano servetėles? lotuliukas.gif
iš kur?

speju kad bijai rodyti hihihi.gif
is irmulios wub.gif
Atsakyti
ai, mano rašomam stale tiek privačių stalčiukų lotuliukas.gif svarbu į namus įsinešti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 01, 13:20)
iš kur?

as tai kai vaziuojam i parduotuve visada sakau gal vaziuojam i ta ar ana
o tada jau prisikraunu i krepsi ko man reikia. MB net suziuret nespeja ka, pamato tik kai ant prekystalio pradeda delioti lotuliukas.gif tai negi begsi atgal padeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskui dar nusiunciu su mazium kur pasisupti (jei i akropoli varom) o as tuo metu lekiu i office 1 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai viena mėgstu labiau, tada nereikia aiškinti, kam man to reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 01, 15:01)
aš tai viena mėgstu labiau, tada nereikia aiškinti, kam man to reikia tongue.gif

a as ir neaiskinu kam man reikia, jis perka tarkim alaus bonke penktadienio vakarui, tai as imu modelino pora gabaleliu lotuliukas.gif ar dar ko man reikia, tada aisku ir mazius reikalauja - o kas man bus doh.gif
Atsakyti
spėju kad tavo figūra nuostabi, jeigu penktadienio vakarui perki modeliną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 01, 15:19)
spėju kad tavo figūra nuostabi, jeigu penktadienio vakarui perki modeliną tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu maistas nesiskaito blush2.gif doh.gif
ale prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti