Įkraunama...
Įkraunama...

Projektuojamės, gaminamės baldus patys

Mes gaminomės spintas su slankiojančiomis sistemomis. Tai viską iki mm susiprojektavome (iskaitant visus profilius ir kt.) ir užsakėme išpjauti plokštes. Beliko tik susirinkti. Kai kur dar teko pašlifuoti, nes sienos nera idealiai lygios. Bet tai žymiai greičiau ir švariau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 11 08, 11:12)
Gal pradziai apziurek namie kokios spintos ar sekcijos nugara, kad tokie klausimai nekiltu? Net man, moteriskai su nugarom viskas aisku..  lotuliukas.gif

Labai ačiū už sarkastišką atsakymą, bet greičiausiai būsite ne taip supratusi mano klausimą arba aš netinkamai paaiškinau. Aš puikiai žinau, kad senuose balduose nugaros tvirtinamos vinukais arba medsraigčiais, bet man tai atrodo atgyvenusi ir nepriimtina "technologija". Todėl ir klausiu, kaip tvirtinate, kai darotės patys sau, gal yra kokių naujovių. Yra variantų, kai išfrezuojama pusė briaunos ir taip paslepiama nugarėlė, t. y. iš šono nesimato, bet kažin, ar kuris nors plokščių pjaustytojas teiktų ir tokią paslaugą (čia retorinis klausimas, į kurį atsakys pjovėjai, jei kito varianto nebus).
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2012 11 08, 12:16)
Mes gaminomės spintas su slankiojančiomis sistemomis. Tai viską iki mm susiprojektavome (iskaitant visus profilius ir kt.) ir užsakėme išpjauti plokštes. Beliko tik susirinkti. Kai kur dar teko pašlifuoti, nes sienos nera idealiai lygios. Bet tai žymiai greičiau ir švariau  wub.gif

Patys viską braižėtės ar naudo naudojotes kokia programa? Jei programa gal galetumete pasidalinti, nes kaip galvoju apie tokia spinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 08 lapkričio 2012 - 12:54
Viska rankomis ant milimetrinio popieriaus blush2.gif Nes vyras taip ir nerado laiko prie autocado prisesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2012 11 08, 13:01)
Viska rankomis ant milimetrinio popieriaus  blush2.gif Nes vyras taip ir nerado laiko prie autocado prisesti doh.gif

Pagarba 4u.gif Nors ir mokiausi braižybos, bet baisoka man viską rankom braižyti. blink.gif
Atsakyti
gal kam reikalingi Blum begeliai? (TANDEM bėgelis pilno ištraukimo, 550 mm ilgio su BLUMOTION)
perdaug uzsisakem, 2 komplektus parduotume, nauji, pigiai - 100 Lt. uz abu (Furnitane komplekto kaina: KB04-104B - 97,20 Lt su PVM)
Atsakyti
QUOTE(Arthoor @ 2012 11 08, 13:23)
Labai ačiū už sarkastišką atsakymą, bet greičiausiai būsite ne taip supratusi mano klausimą arba aš netinkamai paaiškinau. Aš puikiai žinau, kad senuose balduose nugaros tvirtinamos vinukais arba medsraigčiais, bet man tai atrodo atgyvenusi ir nepriimtina "technologija". Todėl ir klausiu, kaip tvirtinate, kai darotės patys sau, gal yra kokių naujovių. Yra variantų, kai išfrezuojama pusė briaunos ir taip paslepiama nugarėlė, t. y. iš šono nesimato, bet kažin, ar kuris nors plokščių pjaustytojas teiktų ir tokią paslaugą (čia retorinis klausimas, į kurį atsakys pjovėjai, jei kito varianto nebus).

Patikimiausias ir tvirciausias budas vistik yra nugareles uzkalimas vinukais ar kabemis, o frezavimo darbu kiek zinau nedaro ne vienas plokciu pjovejas, kaip ir skyliu grezimo, nes tai pradeda prilygti baldo gaminimui be surinkimo. Rekomenduociau darantis patiems nugareles slepti tik tais atvejais kai ji is sono matoma ir tai yra butina del grozio.
Atsakyti
QUOTE(RaimaS @ 2013 01 30, 12:48)
Patikimiausias ir tvirciausias budas vistik yra nugareles uzkalimas vinukais ar kabemis, o frezavimo darbu kiek zinau nedaro ne vienas plokciu pjovejas, kaip ir skyliu grezimo, nes tai pradeda prilygti baldo gaminimui be surinkimo. Rekomenduociau darantis patiems nugareles slepti tik tais atvejais kai ji is sono matoma ir tai yra butina del grozio.

nezinau kaip kiti pjaustytojai, bet senukuose yra tokia paslauga - uzsakius plokstes jas gali pagal pageidavima ir isfrezuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2013 01 30, 13:59)
nezinau kaip kiti pjaustytojai, bet senukuose yra tokia paslauga - uzsakius plokstes jas gali pagal pageidavima ir isfrezuot wink.gif

Niekad neteko dometis, bet nuo siol zinosiu thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai yra kas ne tik pjauna ruošinius pagal jūsų matmenis, užklijuoja briaunas, bet ir frezuoja, gręžia skyles lankstams, stalviršyje skylę plautuvei, viryklei ir t.t. 4u.gif
Mums darė ulmas
Atsakyti
QUOTE(Flax @ 2013 01 30, 15:16)
Tikrai yra kas ne tik pjauna ruošinius pagal jūsų matmenis, užklijuoja briaunas, bet ir frezuoja, gręžia skyles lankstams, stalviršyje skylę plautuvei, viryklei ir t.t.  4u.gif
Mums darė ulmas

Esu girdejusi, kad panasios imones pjaunancios plokstes uz papildoma mokesti patikrina ar teisingi matmenys. Na pvz pats pasibraizai spintos brezinuka o jie paziuri ar viskas gerai. Gal net imanoma kad jie is karto patys padarytu brezini? Tarkim, man reikia komodos pasakai auksti, gyli ploti ir jie jau paskaiciuoja kaip teisingai ispjauti stalcius. Ar kam teko susidurti su tuo? Gal zinot orentacines kainas?
Atsakyti
QUOTE(Flax @ 2013 01 30, 15:16)
Tikrai yra kas ne tik pjauna ruošinius pagal jūsų matmenis, užklijuoja briaunas, bet ir frezuoja, gręžia skyles lankstams, stalviršyje skylę plautuvei, viryklei ir t.t.  4u.gif
Mums darė ulmas

gal jūs gaminotės patys virtuvės baldus? 4u.gif
labai įdomu, ar tai tikrai taip apsimoka g.gif nes manasis V prieš bet kokius baldų užsakymus iš baldžių ir aiškina,kad viską pats pasidarys doh.gif
Atsakyti