gaila gan pasyvus šis "darytojų" skyrelis

mes gyvenam rąstiniame name, ir kažkaip labai įkvėpimas užpuolęs darbuotis patiems

labai vertinu tai, kas paties rankomis pagaminta, ne nupirkta štampofkė. Ne tame reikalas, kad negalėtume sau leist terasos stalo ar suolo nusipirkti, bet kaip man buvo miela tuos mūsų gamybos šlifuoti ir dažyti

nerandu dabar stalo foto, bet jo tokios pat storos kojos, masyvus, kaip suolas.
suolelio gamybos procese:

ir pagamintas suolelis tik dažytas tik viena karta ir nelakuotas, todėl toks blyškus

nu kad suprast bendrą vaizdą tai mano terasa (kažkiek stalas matos):

žodžiu dar turiu tokios pat medžiagos kaip sėdmaišių (matosi foto, juos irgi pasisiuvom) tai pasiųsim "pašikniuką" ir jau kitos medžiagos pagalvių didelių atsirėmimui ant suolo. Manau bus super
kitas mano projektas, prie kurio leidžiu laiką vakarais - vonios spintelės.
vaizdelis turėtų būti toks:

dureles pirkau senukuose pušines, šveičiau, beicavau baltai ir lakavau,
čia prieš beicavimą:

o va sieneles ir pertvaras darau iš pušinių lentų. nusipirkau dvigubo pjovimo lentų ir dabar jas vakarais šlifuoju:

nepirkau obliuotų - nenoriu to tokio išlaižyto vaizdelio.
baigsiu šlifuoti - dar kartą prisimatuosim su vyru ir prasidės beicavimas, lakavimas.
bus stačios 10cm pločio lentelės.
o ten kur turėtų būti stalviršis noriu irgi suguldyti lentas o ant jų uždėti stiklą. nors galvoju gal kokį kaip tik įdomesnį medžio gabalą po tuo stiklu pakišti? ir spalva stalviršio kaži nebus per blanki ta pati - balinta... jau matau kažkokį pastatomą ant viršaus praustuvą kaip dubenį.
žodžiu idėjų tai nors vežimu vežk. kitas mano projektas virtuvės spintelės. jeigu vonios spintelė pavyks: toliau pereisiu prie virtuvės. net matau spinteles kažkokiom tokio stiliuko durelėm:

kažkaip grįžtu po visos dienos ofise prie kompo ir taip smagu su tuo medžiu užsiimti... pasidalinu čia savo rankdarbiais, gal sakau tema atsigaus, daugiau kas nuspręs pasidalinti

o gal ir bendraminčių diskusijoms rasis.