Įkraunama...
Įkraunama...

Projektuojamės, gaminamės baldus patys

QUOTE(fuksė @ 2009 07 31, 07:32)
Sveika, man tikrai neaisku, kas turetu buti ant pado, ar durys vazinetu per pada, kuriame imonotuoti begeliai, ar pati spinta? Kas per padas? Kojos uzdengtos plokste? Imesk brezini...nes patarimai g.b. klaidingi

Padas tai toks paaukstinimas ant kurio montuojasi visa spinta,kad spinta paskui galetum stumdyti is vienos vietos i kita.

Gal zinote kur pigiausiai Vilniuje supjauna ir laminuoja plokstes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 31 liepos 2009 - 10:20
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 31, 11:18)
Padas tai toks paaukstinimas ant kurio montuojasi visa spinta,kad spinta paskui galetum stumdyti is vienos vietos i kita.
Gal zinote kur pigiausiai Vilniuje supjauna ir laminuoja plokstes?

Mes viska pjovemes ir laminavomes Rezete - mums patinka ju kokybe ir didelis ploksciu pasirinkimas. O ar cia pigiausia, nzn.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 31, 15:58)
O kur siaures miesteli ar Naujoj Vilnioj?

S.Žukausko g. 2 / Ulonų g. 3
Atsakyti
gal kas galetu patarti kur pirkti 1m 30 cm ilgio skersinius, ar kaip juos ten pavadinti
mes norime juos panaudoti tamsiame kanbaryje rubams sukabinti. planuojame tvirtinti prie priesingu sienu. Isivaizduoju kad jie turetu buti gan tvirti, kad nesulinktu nuo drabuziu svoriu...
bet kur tokiu gauti?
buciau dekingauz patarimus..
veiksmas - vilniuje
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2009 08 03, 09:14)
gal kas galetu patarti kur pirkti 1m 30 cm ilgio skersinius, ar kaip juos ten pavadinti
mes norime juos panaudoti tamsiame kanbaryje rubams sukabinti. planuojame tvirtinti prie priesingu sienu. Isivaizduoju kad jie turetu buti gan tvirti, kad nesulinktu nuo drabuziu svoriu...
bet kur tokiu gauti?
veiksmas - vilniuje

www.brasa.lt - ziurek ten, gal ten bus
Atsakyti
bet kur tokiu gauti?
veiksmas - vilniuje

aš Medžio centre Šiaurės miestelyje pirkau medinį apvalų tekintą kuolą, nes metaliniai man nepatinka ax.gif
Atsakyti
bet kur tokiu gauti?
veiksmas - vilniuje

Pas mus šis daiktas 1,06cm ilgio, o tam panaudojom medinį kotą, skirtą berods grindų šepečiui lotuliukas.gif Pirkom gal Senukuose ar Ermitaže, kainavo kelis litus smile.gif Jei pasirodytų per plonas, storesni kotai turėtų būti skirti sodo įrankiams, tik ilgį reikėtų pasitikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tabletė: 04 rugpjūčio 2009 - 08:50
QUOTE(Will @ 2009 08 04, 13:17)
Koks įdomus ir ekonomiškas sprendimas  bigsmile.gif  thumbup.gif

aš irgi norėjau koto, bet man reikėjo 1,4 m ilgio, o tokių šluotkočių nebūna biggrin.gif doh.gif

beje, kam reikalingos įdomesnės medžiagos, tai yra tokia firma Alytuje www.arpolis.lt, savaitgalį važiuosim apsižiūrėt, nes virtuvinį patys gaminsimės ir norim PVC plėvele dengtų fasadų ir iš natūralaus medžio fasadų blush2.gif
įdomu, kokia galutinė sąmata gausis, nes kol kas MB skaičiuoja, kad 3,8x1,4 m kampinis virtuvinis turėtų atsieiti 4000-5000 Lt su visom blatnybėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 03, 08:57)
mes šiandien užsisakėm virtuvinį gabalą, t.y. apatinį karkasą. jei viskas gerai bus, tada užsakinėsim fasadus. po to bus viršutinei daliai eilė  ax.gif

plokščių surinkimas tikrai nėra sudėtingas dalykas wink.gif  sudėtingiausia gerai sugręžti lankstus.

mes tai po viena spintele zadam konstruoptis, pradedant nuo lengviausios bigsmile.gif o paslio jau ir stalvirsi uzsisakinesim. O kaip jus zadat pirma isigraziot skylutes paskui surint, ar iskart verzti plokstes? Na lankstams tai tikrai kad reikes pasidaryt sablona ir pagal ji frezuoti visoms durelems lankstus g.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2009 09 03, 15:50)
mes tai po viena spintele zadam konstruoptis, pradedant nuo lengviausios  bigsmile.gif  o paslio jau ir stalvirsi uzsisakinesim. O kaip jus zadat pirma isigraziot skylutes paskui surint, ar iskart verzti plokstes? Na lankstams tai tikrai kad reikes pasidaryt sablona ir pagal ji frezuoti visoms durelems lankstus  g.gif

nu pagal viską, tai pirmiausiai išgręžiamos skylės, surenkamos spintelės ir tada tarpusavyje sujungiamos. stalviršio dar neužsisakėm
Atsakyti
Na va galiu padrasinti pradedancius ir as drinks_cheers.gif . surinkom spintele be vargo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , dabar bandysim rinkt spintele su stalciukais bigsmile.gif . Paskui galesiu parodyt rezultatus jei kam idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, siam sykiui rinkom spintele kuri bus po kriaukle, be jokiu lentynu tik su durelem ax.gif . Man didziausias klausimas buvo kaip seksis surinkt, juk reikia issigraziot viska milimetro tiklsumu, pabandem pora skyliu padaryt ir tada sujungt plokstes tai paklaida buvo ir ji ryskiai mates, paskui supratom, kad lengviausias budas butu paimt tiesiog dvi plosktes sudejus ir iskart grezti skyle, tokiu atveju mums gavosi puikiai, be jokiu paklaidu. Rezultate gavome dvi isgreztos skyles bereikalingai, bet kadangi tai spinteliu sonai kurie virtuviniame nesimatys, tai nepergyvenom bigsmile.gif . Paskui frezavom lankstam skyles ir galiu pasidziaugt, kad frezuot isejo taip pat nepadarant jokios paklaidos bigsmile.gif. Dabar ziuresim kaip seksis su stalciukais, bet manau, kad neturetu but labai sudetinga bigsmile.gif . Siaip kam sunkiau su matmenim yra labai nebloga programele su pagrindinemis spintelemis virtuvei. Jas susistatai, kaip nori kad atrodytu virtuve ir paskui kiekviena spintele gali issiardyti ir ziureti kokios plokstes tau yra reiklingos kiekvienai spintelei rolleyes.gif . Programa vadinas pro100, man ji tikras pagalbininkas, kad nesuklysciau su plokstelis bigsmile.gif . Ja galim demo versija parsisiust is interneto wink.gif. Na tikiuos suprantamai cia prirasiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 07, 02:23)
man įdomu dar kokioj firmoj užsisakinėjot smile.gif
mūsų užsakymas turėtų būti gatavas rytoj ax.gif

Mes uzsakinejom rezete, kainhos ten nera zemiausios, bet ten plokstes manau neblogos, ne lenkiskos schmoll.gif , norejau spinteliu vidu daryt is lenkiskos pigios plokstes, bet man sako tu pagalvok gi visas spinteles konstrukvcijas tai ir laikys tas korpusas unsure.gif
Atsakyti