Taip, siam sykiui rinkom spintele kuri bus po kriaukle, be jokiu lentynu tik su durelem

. Man didziausias klausimas buvo kaip seksis surinkt, juk reikia issigraziot viska milimetro tiklsumu, pabandem pora skyliu padaryt ir tada sujungt plokstes tai paklaida buvo ir ji ryskiai mates, paskui supratom, kad lengviausias budas butu paimt tiesiog dvi plosktes sudejus ir iskart grezti skyle, tokiu atveju mums gavosi puikiai, be jokiu paklaidu. Rezultate gavome dvi isgreztos skyles bereikalingai, bet kadangi tai spinteliu sonai kurie virtuviniame nesimatys, tai nepergyvenom

. Paskui frezavom lankstam skyles ir galiu pasidziaugt, kad frezuot isejo taip pat nepadarant jokios paklaidos

. Dabar ziuresim kaip seksis su stalciukais, bet manau, kad neturetu but labai sudetinga

. Siaip kam sunkiau su matmenim yra labai nebloga programele su pagrindinemis spintelemis virtuvei. Jas susistatai, kaip nori kad atrodytu virtuve ir paskui kiekviena spintele gali issiardyti ir ziureti kokios plokstes tau yra reiklingos kiekvienai spintelei

. Programa vadinas pro100, man ji tikras pagalbininkas, kad nesuklysciau su plokstelis

. Ja galim demo versija parsisiust is interneto

. Na tikiuos suprantamai cia prirasiau
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 07, 02:23)
man įdomu dar kokioj firmoj užsisakinėjot

mūsų užsakymas turėtų būti gatavas rytoj
Mes uzsakinejom rezete, kainhos ten nera zemiausios, bet ten plokstes manau neblogos, ne lenkiskos

, norejau spinteliu vidu daryt is lenkiskos pigios plokstes, bet man sako tu pagalvok gi visas spinteles konstrukvcijas tai ir laikys tas korpusas