Įkraunama...
Įkraunama...

Geras LOR Klaipėdoje

Mažučiai lankėmės pas Kotlerovą, toks per senas su vaikučiais dirbt, gąsdina juos. Bet man jis daugiau informacijos suteikia, nei Škrut. Rudenį buvom pas Škrut, lankėmės pas jį dvejus metus. Visada sakydavo, kad turim adenoidus, bet kol kas jų nelieskim. Taip kas pusmetuką ir apsilankydavom pasitikrint. Paskutinis apsilankymas: labas beje niekad nepasako biggrin.gif apžiūrėjo vaiką, apie adenoidus nei žodžio, sako reikia anginą operuoti ir įniko rašyti. Parašė ats. gyd. ir tyli, aš žiūriu į jį ir nesuprantu, kokiu pagrindu dabar čia ta angina, jei angina per 6m. esam sirgę vos 2 kartus, nei jis mūsų ko klausė, nieko. Sakau aš nenoriu anginos operuot, sako na palaukim iki naujų metų ir tada vėl ateikit. Nebėjau... Nei mes sirgom šią žiemą ir rudenį, tai visai užsimiršo man tos bėdos. Dabar pasigavom virusą, visi aplink serga, skaudanti gerklė, temp 4 dienas virš 38... pirma diena, kaip sveiki ir pastebėjau, kad jo klausa suprastėjus. Kiek teko domėtis adenoidai trugdo klausai. Bandysim pasikonsultuot pas Samienę. Antrad. pas gyd. vizitas, reikės siuntimo prašytis. Ar labai didelės eilės Lornoje pas Samienė?
Atsakyti
Primirus tema, tai gaivinu. Vedžiau vaiką pas Samienę, nžn, nieko gero. Maloni, bet kas iš to, pasakė viską tą patį kaip šeimos gydytoja. Vaikui 2 k. gyvenime užpuolė kosulys, šlapias, be temperatūros, padidėjo tonzilės. Apžiūrėjus iškart pasakė, kad reikia operuoti. Nosytė užgulus buvo, irgi pasakė, kad adenoidus operuot. Briedas kažkoks. Sloga vaikui nuo peršalimo, o angina ir kosuliais niekad nesirgo, išvis imunitetas superinis. Žodžiu, liepė stebėti g.gif taip ir nesupratau ką.
Pasiskaičiau atsiliepimus, norėjau pas Anužytę į respublikinę nuvesti. Nes vaikui tonzilė viena didžiulė, gerklė neraudona, slogos nėra, linksmas vaikas, tik atsikosinėja šlapiai ištisai, lyg kas neišsivalo. Pasiskambinau ir registratūroj pasakė, kad tik nuo 5 m vaikus priima. Nu čia kas per briedas? Kuo skirias 3mečio ir 5mečio gerklės? doh.gif Susinervinau juodai. Ar čia nauja tvarka tokia, ar registratorei ne ta diena. Berods vedėt tėveliai ir mažesnius vaikus, ir net operavot mažesnius. Gal kas turit kokį asmeninį Anužytės tel. ar šiaip ką patarsit? DĖKUI
Atsakyti
Sveikos.
Man taip pat si tema aktuali. Dukrytei pasake kad turi Adenoidu siule skambintis i klaipeda ir ten tartis del operacijos. Pas koki daktara geriau vaziuot.
Atsakyti
Noreciau suzinoti koks siuo metu yra geras Lor gyditojas vaiku? Nes jau nebezinau i ka kreiptis kuo pasitiketi, visur skirtingai sneka, o mums negereja sad.gif nesvarbu gali but ir privatus nes dabar dazniausiai privaciai ir einam, atrodo sumokeciau kiek reikia,kad tik vaikiukui pageretu sad.gif
Atsakyti
Gal kas lanketes Palangoje pas LOR gyditoja Gema Mitrikevičiene? kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti

 i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
QUOTE(mazuleii @ 2015 06 23, 10:43)
Gal kas lanketes Palangoje pas LOR gyditoja Gema Mitrikevičiene? kokie atsiliepimai?  ax.gif

Lankemes, del ausu uzdegimo, ne viena jau karta. Stengiasi gydyti be antibiotiku, tik daug vazineti pas ja reikia, nemazai kainuos doh.gif
Atsakyti
Buvom pas Kutlerovą, dėl trečią savaitę nepraeinančios slogos. Patekom iškart tik atėję į registratūrą. Pediatrė patarė jo nekalbint, kol jis vaiką apžiūrės.
Na, pakantumo pas jį nėra biggrin.gif Ausis pažiūrėjo, gerklę šiaip ne taip, o vat nosies ne, nes vaikas nesidavė. Kaip metė tuos įrankius į lentyną, nežinau, iš nervų ar jo toks temperamentas biggrin.gif Na, man kas, jis gydytojas, jis turi mokėt dirbt su vaikais, kaip ne kaip vaikų poliklinikoj dirba ir ateina ne vien paaugliai, bet ir vaikai su charakteriu rolleyes.gif
Papasakojo, ką rado, t.y. pūlingą slogą, kokius vaistu duot ir paleido. Na, konkretus gydytojas, bet jei reikia utiutiu, tai neikit biggrin.gif
Atsakyti
Buvau su 5 metuku mergaite pas LOR gydytoja Ivan Kotliarov. Toks daktaras neturetu dirbti vaiku poliklinikoj su vaikais, nei labas ,nei visogero, vaiko net nepakalbino, elgiasi kaip su kokiu... net nezinau kaip issireikst. Lyg ten vaiko nebutu,vien tik ausys, nosis ir gerkle, grubus, hamas. Argi su mazameciu taip kalbet reik -ISSIZIOK, KVEPUOK,PASISUK kaip su kokiu kareiviu, tas vaikas ji pirma kart gyvenime mato, bijo. Vienu žodžiu ŠLYKŠTYNĖ, o ne gydytojas. Niekam nerekomenduoju pas TOKI savo vaika vest.


Atsakyti
tai yra lietuvos medicina smile.gif netgi pas lorus galima gauti rekomendacija ejti pas psichiatra smile.gif lietuvos gydytojai tai dydeli aferistai, ziurekit pvz, kai vaikas turi svilpima ausije ar panasei, tai yra fizine priezasti, ir turi ziureki loras, o gali buti del blogos kraujos apytakos ar panasei tada terapeutas ar neurologas, bet ne psichiatras, psichiatras zudo kuna ir smegeni. Psichiatras neturi savo asortimente viastu, tik nuodus jusu kunui, antideprisantai neiroleptikai trankvilizatoriai deprisantai nootropiniai tai yra nuodai kurie zudo ir priveda prie savizudybes.
Atsakyti
Laba diena,planuojame sūnui šalinti adenoidus-tai klausimas turintiems patirtį-kokį gydytoją išsirinkti-Samienę ar Girčį (vaikų ligoninėje) ar dar kitokį?
Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olchik @ 2016 12 08, 14:53)
Laba diena,planuojame sūnui šalinti adenoidus-tai klausimas turintiems patirtį-kokį gydytoją išsirinkti-Samienę ar Girčį (vaikų ligoninėje) ar dar kitokį?
Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif

Kanopkienė nebedirba?
Atsakyti