Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti draugui?

QUOTE(MAMA2T&T @ 2007 10 09, 05:01)
O kiek tavo vaikinui metu? 8? 13?

as nesuprantu kam taip ziauriai? Yra zmoniu, kurie labiau vertina ranku darba, ka mylimas zmogus daro is sirdies, o ne materialius daiktus. Tuos siuvinetus zujkucius galima ireminti ir pasikabinti. Tai primintu praleista laika ir pan.. Nesuprantu tokiu zmoniu, juk reikia ir originalumo siais laikais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 10 13, 15:13)
nu jau ko ko, bet geliu vaikinui ir dar siusti, tai manau zeminantis dalykas. juk vaikinai mums turi dovanoti geles, o ne mes jiems. doh.gif
as saviskiui per pirmasias metines parengiau siurpriza- issiuntinejau daug vokeliu su skirtingom mislem-nuorodom pas draugus ir jis turejo surinkti juos tinkama seka ir ivykdes visas uzduotis ateiti pas mane, kur lauke pilnas kambarys zvakiu, nepamirstama vakariene ir  desertas- as wub.gif
thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(printise @ 2007 11 06, 22:39)

man sita ideja labai patiko,nes ir mes greit svesime metines tai vat noreciau kazka panasaus padaryti. smile.gif tik kaip pavyzdi noreciau zinoti kokias mysles ir uzuominas rasei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2007 11 04, 23:29)
as nesuprantu kam taip ziauriai? Yra zmoniu, kurie labiau vertina ranku darba, ka mylimas zmogus daro is sirdies, o ne materialius daiktus. Tuos siuvinetus zujkucius galima ireminti ir pasikabinti. Tai primintu praleista laika ir pan.. Nesuprantu tokiu zmoniu, juk reikia ir originalumo siais laikais tongue.gif

aha, isivaizduoju... kokiu 23, ne 28 metu bernas isiremina zuikucius ir pasikabina darbo kabinete . Nu grazu... cool.gif
Atsakyti
Mes tai nieko vienas kitam nepirkom. Kazkaip net minties nebuvo g.gif

Abu nuejom i restorana ir gerai praleidom laika thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai romantikė esu. tai suruošiau namie vakarienę su 100 žvakių,nu gal ne 100 g.gif žodžių daug jų buvo visur,apsirengiau sexy blush2.gif ir pašokau erotinį šokį,ir jokių dovanų nepirkau.Jam tai buvo geriausia dovana.Jei neturit ploto, kur visa tai surengti,galima išsinuomoti butą parai,tikrai kainuoja nedaug.
Atsakyti
manes irgi toj laukia metines ax.gif wub.gif
Atsakyti
As saviskui penkmecio proga padovanojau is nuotrauku daleliu sulipdyta ir ireminta koliaza wub.gif is laimes vos nenumire rolleyes.gif Manau si karta man pavyko pasizymeti originalumu, o dar viruryje ant sniego ismindziojau 5 ir is seslio padariau sirdi, kaip akcenta, buvo super thumbup.gif
Atsakyti
balandžio pradžioj buvo mūsų antrosios draugystės metinės - važiavom vakarieniaut į mėgstamiausią mūsų restoraną, tada apsikeitem dovanėlėmis (aš dovanojau lacoste dezodorantą, gavau soliariumo abonimentą sacharoj), o grįžus dar jam staigmeną padariau - užrišau akis, apsirengiau naujus seksualius apatinius, jo baltus marškinius, užsirišau kaklaraištį, apsiaviau aukštakulnius batus ir atrišus akytes sušokau striptizą pagal mūsų mėgstamiausią dainą blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amelle @ 2007 08 21, 11:11)
as tai siulyciau gero vyno ir surio.padaryt toki pasisedejima zvakese drauge,prisimint  tuos metukus daruge ir laukti kitu  mirksiukas.gif

aisku,geriausias variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
klausykit o ka man padovanot ryt gimtadienis zmogucio kuri myliu as net nezinau ka jam padovanot o taip noris ka nors grazaus blush2.gif
Atsakyti
Mums irgi greitai bus draugystės metinės, bet jau 7 metuku smile.gif

ir aš visiškai ramiai net nemąstau apie kažkokios dovanos pirkimą, visada pirkdavau, nervuodavausi, kad patiks nepatiks, kol per 6 - tąsias metines, supratau, kad tiem svyrams ,kaip sakoma " NE GALVOJ NĖ RŪ..J" tos šventės, atkenčia kaip kokį apsilankymą pas urologą. mirksiukas.gif tik pirmus , antrus nu dar trečius metus kazkaip savo ivaizdį išlaikyti stengias tai dar stengias o poto tai, ai.. nu diena tai diena, dar jei pati nepasakysi kad svente tai ne nesusipras smile.gif ( aisku yra išimčių.)tad tikrai daugiau net nesuku ir nesivarginu pirkt dovanu, nes po tiek metu pradeda vos ne pareiga darytis, as jam dovana jis man, o jei dovana pasirodo per menka tai tada kazkaip abydna... geriau dzaigtis kas dien o ne karta metuose kad va mes kartu smile.gif

nezinau gal nepritarsit, bet cia mano asmeminiai pamastymai.
Atsakyti
Metinių proga buvau padarius albumą foto: sudėjau nuotraukas iš mūsų susipažinimo ir visus metus praleistų kartu akimirkas foto užfiksuotas. Nesuprato, jam aplamai ta datai nieko nereiškia. Daugiau metinių nešvenčiam...
Atsakyti