QUOTE(kliova @ 2007 10 31, 11:51)
Na va prisiskaiciau sioj temoj apie kirpejus ir nusprendziau uzsirasyti pas Tomuka.Eisiu lapkricio 14d.Ziuresim kaip apkirps.Esu buvusi ir pas Zvirblyte,ir pas Rasele (aciu jai,deka jos atsiauginau plaukus),ir pas Vyta is Simonos.Labai idomu.Ilgus,ataugintus plaukus patikesiu jam pirmam.Parasysiu ispudzius.Ir dar tas salonas dabar vadinasi Ti Amo.
Dar siek tike apie Tomuka

Jei jam sakysi, kad nori tik siek tiek pasikirtp plaukus, tik patryumpint, tia jis taip ir padarys ir efekto nebus

bet jei nori tikrai pasikeist, leisk jam daryt viska! vo tada tai bus
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte @ 2007 10 31, 16:31)

užsirašiau ir aš į saloną Davines, pas Tomą...
kitą savaitę eisiu...
Parasyk parasyk, kiap seksis! kokie ispudziai po mano Tomuko
Papildyta:
QUOTE(kliova @ 2007 11 01, 07:58)
butinai parasyk ispudzius.As irgi uzsirasius tik veliau.Tai labai idomu,kaip tau seksis
Ir tu parasyk
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte @ 2007 11 01, 12:48)

parašysiu kaip kas, bet manau normaliai bus, visos čia taip gerai apie jį rašo, tai galvoju neblogas meitsras savos srities...

svarbu nebūtų užrietęs nosiuko

nes tada jau gaunas pššš...
dar man patiko tas, kad nereik laukt net kelis mėn. užrašymui pas jį eilių, vakar pasukau ir viskas čiki, jei ne šitos šventės tai ir šią savaitę manau būtų vietų

na svarbu, kad nuėjus ten nereikėtų ilgai laukt, es man tai peilis tie laukimai

galvoju tai kam tada nurodyt žmogui laiką jei tuo laiku negali priimt ir žmogus turi laukt valandą ir daugiau....
oj ne! jau jis tai tikrai nosiuko neuzrietes

lb mielas vaikinukas ir matyt, kad jis myli savo darba

o jei ir teks kazkiek palaut nuejus, tai ten lb maloniai pasiulys kovos ar arbatos
Papildyta:
QUOTE(edre @ 2007 11 01, 23:23)
Na merginos dabar visos is Rimdziaus eisim pas Tomuka. Pirmadieni ir as bandysiu jam skambinti ir tartis del kirpimo. Pasidalinsiu savo ispudziais )))
jetaus! Kaip faina

Bet jis to vertas