Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie Nošpą?

Manau kiekviena susiduria su tais nelemtais vaiko diegliukais unsure.gif ir kai jokie sab simplex ar kt., nepadeda ir masaziukai...gal susimastot apie noshpa?ar bandete suriziuoti ja pasiulyti maziukui? g.gif
Atsakyti
iš savo karčios patirties niekam nepatarčiau NOŠPOS. Mano vyresnėlė laaaabai atpylinėjo nuo pat gimimo. Kai jai buvo 1 savaitė, gydytoja liepė duot truputėlį nošpos, nes atseit ji nuims spazmus ir nebeatpylinės g.gif Tai aš mažiukei sugirdžiau (smulkiai sutrynus ir su vandenuku atskiedžiau). Praėjo vos kelios akimirkos ir mano vaikiukas pradėjo mėlynuot, drebėt ( todėl, kad atpylė ir užspringo). O toks lelius juk kosėt dar nelabai moka. Na turėjom tiek išgąsčio ir baimės, ir jei ne mano mama ( aš buvau šoke tikrąja to žodžio prasme), mes dukrytės dabar neturėtumėm. Ji susigriebė ką daryt, purtė purtė žemyn galvele ( gana ilgai, 2-3 minutes tikrai). Kas esat gėrę nošpos, tai žinot kokio ji skonio ir jos savybę kažkaip " užtirpdyt gerklę". Tai ta gydytoja iki pat šiol jaučia kaltę g.gif
Atsakyti
Na matai,kadangi manoji net melsta kartais kaip jai skauda,o man net verkt norisi nuo tokio vaizdelio unsure.gif ,o as pati esu apsinuodijus nuo jos ir teko guleti ligoninej,tad lyg siol jos negaliu vartoti,organizmas ja atmeta,tad pamaniau gal ir mano mergike gali ja atmetineti...zinok,daviau as ta nospa,tai pirma kart ja atpyle,nes ketvirti susmulkinau i miltelius ir sumaisiau su sauksteliu pieno (misineliu),net sekundes nepraejo ir visas turinys isejo lauk..kita vakara,ta pati kieki sumaisiau i 50ml. pienuko...gere ir net kaifavo...mums padejo,pora dienu nesikankino,bet ar tai nekenksminga...vat kur klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(samutea @ 2007 08 03, 14:11)
Na matai,kadangi manoji net melsta kartais kaip jai skauda,o man net verkt norisi nuo tokio vaizdelio unsure.gif ,o as pati esu apsinuodijus nuo jos ir teko guleti ligoninej,tad lyg siol jos negaliu vartoti,organizmas ja atmeta,tad pamaniau gal ir mano mergike gali ja atmetineti...zinok,daviau as ta nospa,tai pirma kart ja atpyle,nes ketvirti susmulkinau i miltelius ir sumaisiau su sauksteliu pieno (misineliu),net sekundes nepraejo ir visas turinys isejo lauk..kita vakara,ta pati kieki sumaisiau i 50ml. pienuko...gere ir net kaifavo...mums padejo,pora dienu nesikankino,bet ar tai nekenksminga...vat kur klausimas g.gif

čia jau geriau su gyd pasikonsultuot g.gif
Atsakyti
Nospa - labai blogai...Mano dar mama sakydavo, kad cia "nekaltas vaistas, zolytes'...o is teisu jis staigiai praplecia kraujagystes, tai kam spaudimas aukstas ar per menesines stipriai kraujuoja, tai gali liudnai baigtis, manau yra nekaltesniu vaistu...
Atsakyti
nospos tikrai neskirta tokiems mažiems leliukams schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
pasiskaičiau blink.gif ir ko gero nei vaikam duosiu nei pati naudosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 09 30, 20:38)
nospos tikrai neskirta tokiems mažiems leliukams schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Geriau pasikonsultuokite su gydytoja g.gif
Atsakyti
Paskaitykit aprašyme nuo kada galima duoti ir manau nerasit kad tokiems mažiems galima blush2.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki na NOSPOS as niekada kaskaip nedaviau mes su kitais vaistukais gydemes ax.gif
Atsakyti
vaikams negalima nospos unsure.gif
Atsakyti
Mums gyd sake duoti,kad padetu numusti tempa.Bet as nedaviau,nes mano nekokia nuomone apie si vaista..Kazkada pati sunaud.1tablete,tai man oi!!kaip netiko!!pasidare bloga,pykino..
Atsakyti