Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

Neradau temos apie veiduko bronzantus unsure.gif

Turiu omeny tokius kaip Guerlain Terracotta, na kiek žinau EZ turi savo atskirą temą, tai padiskutuokime apie visų gamintojų kompaktinius, presuotus bronzantus

Gal kas naudojote šias, o gal kitas

1. Margutė Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder

user posted image

2. Guerlain vienspalvė Terracotta Bronzing Powder

user posted image

3. Chanel Irrele Soleil

user posted image

4. Christian Dior Dior Bronze Essential Bronzing Powder

user posted image

5. Lancaster Carousel Compact Powder

user posted image

dar žinau kad yra gera Estee Lauder, Givenchy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 02 rugpjūčio 2007 - 14:32
As naudoju 3 pudryte Chanel, idomu butu isbandyt 1 guerlain pudryte bigsmile.gif
Atsakyti
Oi liutuke kažin kaip laikosi ta Chanel saulės pudrytė, koks numeriukas? ar labai stipriai nubronzina veiduką??? bigsmile.gif o kur pirkaisi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 02, 14:52)
Oi liutuke kažin kaip laikosi ta Chanel saulės pudrytė, koks numeriukas? ar labai stipriai nubronzina veiduką???  bigsmile.gif o kur pirkaisi  cool.gif

Man tai ji labai fainute, lygiai dengiasi ir lengvute, pas mane 21 numeriukas, gana sviesi, nes pirkau ziema, dabar imciau tamsesne, o pirkau kristianoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 02, 15:32)
Neradau temos apie veiduko bronzantus  unsure.gif

Turiu omeny tokius kaip Guerlain Terracotta, na kiek žinau EZ turi savo atskirą temą, tai padiskutuokime apie visų gamintojų kompaktinius, presuotus bronzantus
Gal kas naudojote šias, o gal kitas
1. Margutė Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder
user posted image

turiu as sia, super wub.gif atsiliepimus jau esu rasiusi Guerlain temoje ax.gif
Atsakyti
turejau chanelio pudryte 21nr db pirksiu 22nr apie ja geri atsiliepimai
Atsakyti
dar yra tokia, gal kuri naudojat? kokie atsiliepimai?

YSL POUDRE DE SOLEIL suteikia odai natūralų įdegio efektą. Jos sudėtyje yra pigmentų, suteikiančių auksinį švytėjimą ir sušvelninančių veido bruožus. Sulaiko drėgmę odos paviršiuje ir ilgam suteikia komforto pojūtį. SPF 10 ir vitaminas E padeda apsaugoti odą nuo žalingo saulės poveikio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 08 02, 17:29)
turiu as sia, super  wub.gif  atsiliepimus jau esu rasiusi Guerlain temoje  ax.gif

o tamsesni ar sviesesni varianta turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 08 02, 20:46)
o tamsesni ar sviesesni varianta turi? bigsmile.gif

pas mane sviesiasnis variantas smile.gif tamsesnio nepirkau, nes pabijojau kad neatrodys naturaliai ant manes ta spalva (kad bus per tamsi).. mano oda yra is sviesiuju biggrin.gif
Atsakyti
liuks tema !
pati kai tik ruosiuosi pirkti kazka naujo smile.gif apziurejau siandien parduotuveje Guerlain ta spalvota , tai man ji labai blizgi pasirode. Bandziau ta sviesesne ir perbraukus ant delno spalvos beveik neliko, tik blizgesys !
Palomina kaip tau ar spalva isilaiko ilgai ir as is tikro taip labai blizga ??

Atsakyti
QUOTE(monoka @ 2007 08 02, 21:41)
liuks tema !
pati kai tik ruosiuosi pirkti kazka naujo smile.gif apziurejau siandien parduotuveje Guerlain ta spalvota , tai man ji labai blizgi pasirode. Bandziau ta sviesesne ir  perbraukus ant delno spalvos beveik  neliko, tik blizgesys !
Palomina  kaip tau ar spalva isilaiko ilgai  ir as is tikro taip labai blizga ??

spalva issilaiko neblogai (mano oda riebi, tai i dienos pabaiga make-up'as ar su bronzine pudra, ar be jos, jau nebeatrodo kaip is ryto).. o del tu blizguciu.. tai as kai pirkau pudra irgi galvojau ar ne per daug blizgesiu biggrin.gif , bet kazkaip viskas ok smile.gif su bronzantu pudruoju tik tas vietas kur saulej labiausiai idega (skruostai, nosis, kakta).. kaip dazytis, tai nusiziurejau is vienos pamokeles internete (buvau idejusi i guerlain tema ta link'a).. taigi, gaunasi graziai ir naturaliai pasidazyt.. ir tos blizgios daleles visai nemaiso biggrin.gif

p.s. esu gavus komplimentu kad oda labai grazi ax.gif
Atsakyti
Aš kątik pradėjau naudoti Chanel Irreelle Soleil nr. 23, tai kažkaip jokio stebuklo nematau, nelabai mane ji žavi. Pirmiausia todėl, kad ant veido duoda tą raudoną atspalvį (čia pagrindinis minusas visose pudrose). O taip norėtųsi tokio švelnaus rusvumo. Net nebežinau, ką daryt. O gal čia nuo krempudros priklauso. O gal tiesiog reikia tą pudrytę prisijaukint ir kažką dažantis daryt kitaip.....
Atsakyti