Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

Pamasciau gal kam bus idomu 4u.gif

Kaip uztepti bronzanta:
user posted image
user posted image

Keletas geru patarimu renkantis saules pudra ir ja naudojant:
www.gidi.ie/Personal/Make-up_Bronzer.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 03 rugpjūčio 2007 - 12:38
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 03, 14:03)
Merginos, o niekas nebandėt šio gėrio iš YSL, čia akimsir veidui, kaip suprantu bronzantas irgi, labai jau gražus blush2.gif

user posted image

tokios net nemaciau... bet siaip pagal spalvas jas sumaisius turbut skruostukui liux atrodo.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 08 03, 12:38)
Aš kątik pradėjau naudoti Chanel Irreelle Soleil nr. 23, tai kažkaip jokio stebuklo nematau, nelabai mane ji žavi. Pirmiausia todėl, kad ant veido duoda tą raudoną atspalvį (čia pagrindinis minusas visose pudrose). O taip norėtųsi tokio švelnaus rusvumo. Net nebežinau, ką daryt. O gal čia nuo krempudros priklauso. O gal tiesiog reikia tą pudrytę prisijaukint ir kažką dažantis daryt kitaip.....

na kaip keista.... pati turejau 21 nr tai per sviesus man buvo tai kazkaip ryzokai veidas atrode, db nusiziurejau ir tuoj sulauksiu 22 nr kristianoje isbandziau tikrai i ruduma naturaliai taip... cia gal tiesiog pats toks atspalvis...
Atsakyti
Aciu uz kainytes smile.gif As net neabejoju kad chanel ir kt. brangesnes firmos gamina puikias bronzines pudras, taciau neisgaliu nusipirkt siuo metu. Gal kuri padetu susigaudyti pigesniuose variantuose?
Siandien buvau KOSMADOJE ir uzmaciau: Pupa, artdeco, inscene, max factor... Niekaip negalejau issirinkt, nes pvz Pupos pudra, nu tiesiog tobula spalva, tik man kasdienai i darba nelabai tinka su tiek blizguciu, bet galvoju gal sventems nusipirkt... Siaip ar taip ieskau skaistalu/pudros, siek tiek parudinti skruostus, gali vos vos zvilgeti, bet kad nesimatytu ryskiai smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satori @ 2007 08 03, 23:17)

Siandien buvau KOSMADOJE ir uzmaciau: Pupa, artdeco, inscene, max factor...  Siaip ar taip ieskau skaistalu/pudros, siek tiek parudinti skruostus, gali vos vos zvilgeti, bet kad nesimatytu ryskiai smile.gif Aciu smile.gif

max factor , man patinka spalvytes , bet manau tikrai blizga oda , o ne svyti !
dar turejau Isadora terracota, tai labai faina ir neblizgejo labai , ir spalva naturali!
Atsakyti
As naudoju Guerlain Terracotta bet tą tamsesnę. Kažkuri sakė, kad pabijojo ją pirkti, kad nebūtų per tamsi. Tikrai ne, labai gražiai padengia veidą, duoda lengvo įdegio spalvytę, nors aš ir esu šviesiaodė, bet ta pudra man tinka ir patinka wub.gif . O toji, kuri šviesenė, man nepatiko , kad yra ružavos spalvos schmoll.gif
Atsakyti
nu bet ir brangios tos pudros..suprantu,lb jos kokybiskos,nu bet as esu labai balta,tai nusipirkau lumene biria pudra,kuri man veida patamsina gerai,jei noriu labiau atrodyt idegus,tepu daug,jei naturaliai - tai viena sluoksneli.ir mokejau berods 35 litus! ir esu visai patenkinta. ji su blizguciais smulkiais,bet uzsipudravus ant veido ju nesimato smile.gif tik svyti veidas graziai smile.gif pagaliau radau iseiti is tos savo problemos,nes tepliot skysta pudra lb tingisi bent jau man,o saule neima manes smile.gif
Atsakyti
Aš turiu lancome bronzinę pudrą, pirkau praeitais metais, tad kadangi dažaus minimaliai ir nemėgstu teptis kreminių, einant kur nors bronzinė pudra pats tas bigsmile.gif suteikia natūralų ir lengvą atspalvį thumbup.gif esu bandžius ir lorealio bronzinę, tačiau, deja, ji man ilgai nelaikydavo, o lancome man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monoka @ 2007 08 04, 13:29)
max factor ,  man patinka spalvytes , bet manau tikrai blizga oda , o ne svyti !  
dar turejau Isadora terracota, tai labai faina  ir  neblizgejo labai , ir spalva naturali!

Ar IsaDora turėjai tą naują ,tokiam dideliam blyne ,ar tą seną ,mažam indely g.gif Įdomu ar jos skiriasi? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 09 rugpjūčio 2007 - 12:42
Turiu BIODROGA BRONZIN POWDER http://www.nailsbody...er-pi-1402.html va tokia ji. Bet man šviesoka, manau labiau tiktų šviesiaplaukei. Mokėjau 115 lt. doh.gif Galiu perleist kam reikia ax.gif (aišku daug pigiau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretao: 09 rugpjūčio 2007 - 16:51
tik ka parsinesiau chanelio pudryte saules 22nr ir jau pasibandziau tai vaje vaje tiesiog idealiai tinkanti spalvyte... ir ne i ryzuma kaip 21nr o ruduma... labai dziaugiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 09, 16:53)
tik ka parsinesiau chanelio pudryte saules 22nr ir jau pasibandziau tai vaje vaje tiesiog idealiai tinkanti spalvyte... ir ne i ryzuma kaip 21nr o ruduma... labai dziaugiuos smile.gif

nu as irgi jos jau noriu, bet kur tada det 21 nr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 09, 17:53)

Labai saunu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2007 08 09, 19:37)
nu as irgi jos jau noriu, bet kur tada det 21 nr  biggrin.gif

Taigi yra supermamaoj isparduotuve, juk atsiras kam tinka sviesesnis 21 numeriukas. Kai tu tik nusipirkai, as iskart pagalvojau, kad tau geriau butu tikus 22 nr. bigsmile.gif 4u.gif

Na o as neatsilaikiau blush2.gif ir isigyjau toki YSL grozi wub.gif
user posted image
Kol kas kol naujas, tai aplinkui ten tas serksnas vien blizguciai, todel dabar naudoju tik zandams, bet jie labai greit dingsta, todel manau, kad kai ju nebebus naudosiu visam veidukui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 rugpjūčio 2007 - 20:15