Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

user posted image
Mano pats pčiausias bronzantas wub.gif Lb malonus kvapas ir kuo puikiausiai tepasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2008 01 31, 20:33)
Mano pats pčiausias bronzantas wub.gif Lb malonus kvapas ir kuo puikiausiai tepasi thumbup.gif

O kuris nr ir ar labai blizga? 4u.gif ziurinejau ja parduotuvej ir pabandziau, bet man sakyciau gana daug blizgejo - visam veidukui nelabai tinkama butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 02 01, 00:38)
O kuris nr ir ar labai blizga?  4u.gif  ziurinejau ja parduotuvej ir pabandziau, bet man sakyciau gana daug blizgejo - visam veidukui nelabai tinkama butu.  g.gif

Numeriukas: 02 Golden. Kai pirkau šitą bronzantą, konsultantė (tikrai maloni ir profesionali, o dar ir patarė kaip juo dažytis) patarė juo ryškinti skruostus ir smakrą, nes veido forma trikampė. Visam veidui jis nelabai tinkamas. Tikrai ant odelės gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
o as negaliu atsidziaugti Guerlain Terracota mozaikine blondinems wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 02 01, 23:39)
o as negaliu atsidziaugti Guerlain Terracota mozaikine blondinems  wub.gif  wub.gif

O kuris numeris blondinems? nes as ja turiu,bet nzn ar blondinems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 02 02, 00:39)
o as negaliu atsidziaugti Guerlain Terracota mozaikine blondinems  wub.gif  wub.gif

O kuo ji toookia, kad visos taaaaip giria? bigsmile.gif Kuo skiriasi nuo kitu bronzantu, tarkim EZ ar kt. bandytu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lambiukas @ 2008 02 02, 16:55)
O kuris numeris blondinems? nes as ja turiu,bet nzn ar blondinems g.gif

Blondes Nr1 mirksiukas.gif

QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 02, 18:03)
O kuo ji toookia, kad visos taaaaip giria?  bigsmile.gif Kuo skiriasi nuo kitu bronzantu, tarkim EZ ar kt. bandytu?  4u.gif

as tai kitu bronziniu pudru kaip ir nesu turejus, tai palygint negaliu blush2.gif bet si pudra taip naturaliai parusvina, veidas atrodo skaisciai, jis spindi, bet neblizga wub.gif
as ja jau nuo pernai turiu (geguzes men.), tai dar iki siol patinka thumbup.gif ir komplimentu kiek esu gavus kai ja pradejau dazytis.. niekas neitardavo kad as pasidazius, visi galvodavo kad oda isgrazejo, nes galvojo kad as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 02, 20:26)
as tai kitu bronziniu pudru kaip ir nesu turejus, tai palygint negaliu  blush2.gif  bet si pudra taip naturaliai parusvina, veidas atrodo skaisciai, jis spindi, bet neblizga wub.gif
as ja jau nuo pernai turiu (geguzes men.), tai dar iki siol patinka  thumbup.gif  ir komplimentu kiek esu gavus kai ja pradejau dazytis.. niekas neitardavo kad as pasidazius, visi galvodavo kad oda isgrazejo, nes galvojo kad as  nestuke.gif

Geras bigsmile.gif O bandet meteoritus, galetumet palyginti? rolleyes.gif
Beje, o kuo skiriasi bruneciu sita pati pudra? Kas bande? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 02, 19:58)
Geras  bigsmile.gif O bandet meteoritus, galetumet palyginti?  rolleyes.gif
Beje, o kuo skiriasi bruneciu sita pati pudra? Kas bande?  smile.gif

galiu palygint su Mythic meteoritais tik, nes juos turejau nusipirkus, o Beige tik parduotuvej bandziau, kai rinkausi bronzanta..
aisku nesulyginami dalykai, bet meteoritu neprisijaukinau as sau.. teko atiduot kam labiau patiko smile.gif kazkaip meteoritu tas skaistumas ne toks kaip terracotos..
o brunetems pudra tai tamsesne, ja kiek prisimenu Liutuke turi smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Noriu isigyti TBS rutuliukus, norejau kokie atsiliepimai apie juos ? Ar ilgai islieka,ar nera tokio ryzo atspalvio? ir dar kokia ju kaina Lietuvoje?
siuo metu naudoju Avon arabian glov, tai man nlb sad.gif ryzuma toki duoda,noretusi naturalesnes palvos, tai dabar susidomejau TBS,
lauksiu atsiliepimus smile.gif ir kainyte suzinot noreciau, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 03, 19:26)
Sveikos smile.gif
Noriu isigyti TBS rutuliukus, norejau kokie atsiliepimai apie juos ? Ar ilgai islieka,ar nera tokio ryzo atspalvio? ir dar kokia ju kaina Lietuvoje?
siuo metu naudoju Avon arabian glov, tai man nlb sad.gif ryzuma toki duoda,noretusi naturalesnes palvos,  tai dabar susidomejau TBS,

kaip tik maciau forumo isparduotuvej juos pardavineja uz 40lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 03, 20:26)
Sveikos smile.gif
siuo metu naudoju Avon arabian glov, tai man nlb sad.gif ryzuma toki duoda,noretusi naturalesnes palvos,  tai dabar susidomejau TBS,

man tai pasirode per blizgus TBS rutuliukai, veidas ne spindi, bet blizga.. man jie nepatiko schmoll.gif
Atsakyti