Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

QUOTE(emmute @ 2008 02 20, 22:12)
Palomina, ačiū labai 4u.gif  už išsamų atsakymą ir vaizdinę medžiagą bigsmile.gif
odelė gražiai atrodo thumbup.gif

na tokių krempudrų nesu turėjus/bandžius, tai kažin kaip su mano naudojamom atrodys g.gif
bet terracottos klausimą reiks rimtai apsvarstyt biggrin.gif

ir linkiu geros nuotaikos 4u.gif  (pafotografuot blush2.gif ) biggrin.gif

ner uz ka smile.gif manau kad si savaitgali bandysiu fotkint, tikiuos pavyks, nes is tikruju tai labai sunku nufotkint taip kad atrodytu viskas (spalvos, ir seip oda) kaip is tikruju yra blush2.gif
Atsakyti
Turiu MaxFactor Sun - kissed bronzing power, pokolkas esu patenkinta wub.gif . O be to ir kaina nesikandžioja thumbup.gif
Atsakyti
Kristepala ir aš turiu, man labai patinka smile.gif
Atsakyti
zadetos nuotraukos su Guerlain Terracotta Light biggrin.gif nezinau, nuotraukos nelabai kokios gavosi blush2.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Palomina 4u.gif ačiū thumbup.gif
tikiu, kad realybėj odelė ir efektas dar gražiau atrodo, bet ir nuotraukose matosi spindesys ir lengvas bronzinimas thumbup.gif ir Tu labai simpatiška 4u.gif

dabar mąstau, kažin ar man tiktų g.gif lengvai pabronzint tai reiktų, bet toks spindesys (gal labiau blizgėjimas) pas mane jau vidury dienos būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 02 23, 12:41)
Palomina 4u.gif  ačiū thumbup.gif
tikiu, kad realybėj odelė ir efektas dar gražiau atrodo, bet ir nuotraukose matosi spindesys ir lengvas bronzinimas thumbup.gif  ir Tu labai simpatiška  4u.gif

dabar mąstau, kažin ar man tiktų g.gif  lengvai pabronzint tai reiktų, bet toks spindesys (gal labiau blizgėjimas) pas mane jau vidury dienos būna doh.gif

tikrovej tai man graziau atrodo, kazkaip nemoku zmoniskai nufotografuot blush2.gif
o kodel manai kad tau spindesys netiks? riebi oda? mano oda irgi riebi, bet naudoju krema matini, tai su blizgesiu susitvarkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 23, 12:49)
tikrovej tai man graziau atrodo, kazkaip nemoku zmoniskai nufotografuot  blush2.gif
o kodel manai kad tau spindesys netiks? riebi oda? mano oda irgi riebi, bet naudoju krema matini, tai su blizgesiu susitvarkau  smile.gif

mano oda mišri, skruostai jautrūs ir sausesni,tai tepu riebesniu kremu, o ir nuo drėkinančio vistiek blizga greitai. tai ir baisu, kad blizgesys+ spindesys bus nekoks derinys g.gif kaip aliejum ištepta g.gif šiaip dieną blizgesį lapeliais sugeriu

tai vat nežinau doh.gif o pabronzint tai noris, beto su įdegio kremais labai nepatogu, nelygiai išsitepa ir t.t., o pudra, manau, visai patogu būtų, ryte pasipudravai, vakare nusivalei ax.gif o bronzantai gal visi tokį spindesį priduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 02 23, 12:56)
mano oda mišri, skruostai jautrūs ir sausesni,tai tepu riebesniu kremu, o ir nuo drėkinančio vistiek blizga greitai. tai ir baisu, kad blizgesys+ spindesys bus nekoks derinys g.gif  kaip aliejum ištepta g.gif  šiaip dieną blizgesį lapeliais sugeriu

tai vat nežinau doh.gif  o pabronzint tai noris, beto su įdegio kremais labai nepatogu, nelygiai išsitepa ir t.t., o pudra, manau, visai patogu būtų, ryte pasipudravai, vakare nusivalei ax.gif  o bronzantai gal visi tokį spindesį priduoda? g.gif

bronzantu tai ivairiu buna, tik zinai, sunku rasti tobula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 23, 13:08)
bronzantu tai ivairiu buna, tik zinai, sunku rasti tobula  biggrin.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif
bet aš nei vieno dar neturėjus blush2.gif užtat tiek daug klausimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 02 23, 13:10)
tai jau tikrai drinks_cheers.gif
bet aš nei vieno dar neturėjus blush2.gif  užtat tiek daug klausimų doh.gif

mano cia irgi pirmas biggrin.gif kazkada turejau rutuliukus bronzinancius, bet spalva tai nelabai kokia buvo, man per tamsi, nors emiau sviesiausius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 17, 01:46)
Istikruju idomu, ar blondinems skirtas bronzantas kazkuom  ipatingesnis, nes labai daug girianciu, as turejau skirta brunetems, tai man vidutiniskas pasirode  g.gif

o kokia tau pati paciausia? kiek zinau, tai esi isbandziusi labai daug....
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2008 02 24, 19:55)
o kokia tau pati paciausia? kiek zinau, tai esi isbandziusi labai daug....

As dabar ties Ikos EZ apsistojus smile.gif
P.S. Seniai girdeta bigsmile.gif
Atsakyti