Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

QUOTE(busima_mama @ 2008 04 08, 10:23)
As turiu Deborah bronzata. Labai patenkinta - o ir porcija didele, tai kito kolkas neieskau. Naudojasi taupiai, veida parudina (o ne padaro orandzini) ir svarbiausia tinka mano jautriai sauseti linkusiai odai (pasitepus kremu tepu bronzata ir ne kiek neissausina odytes).  thumbup.gif

Beje, kazkada kai ieskojau bronzato parduotuveje, tai pardaveja pasibaisejo, kad tepu ant viso veido - sake negalima, reikia tik skruostus tept, o veida tamsia pudra  lotuliukas.gif Tik idomu kuo jau taip kenkia visam veidui jis, o skruostams ne.  lotuliukas.gif

matyt konsultante buvo is medzio iskritus arba pagalvojo, kad tu kuno bronzanta tepi ant veido biggrin.gif
Atsakyti
gal kas tokia esat pudryte bande? ax.gif
kokie atsiliepimai?

user posted image

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2008 04 08, 13:23)
gal kas tokia esat pudryte bande? ax.gif
kokie atsiliepimai?

user posted image

My Webpage

ziurejau sita bronzine pudra vakar kristianoj.cia naujiena.ji labai labai blizgi manau cia tiktu vakariniam,sventiniam makiazui ax.gif
p.s. isbandziau ta guerlain bronzanta blondiniu kuri pirkau vakar,nu stebuklas!!!! wub.gif veida taip graziai parudina,veidas svyti wub.gif tikrai labai kokybiskas daiktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 04 08, 13:37)
ziurejau sita bronzine pudra vakar kristianoj.cia naujiena.ji labai labai blizgi manau cia tiktu vakariniam,sventiniam makiazui  ax.gif
p.s. isbandziau ta guerlain bronzanta blondiniu kuri pirkau vakar,nu stebuklas!!!!  wub.gif veida taip graziai parudina,veidas svyti  wub.gif tikrai labai kokybiskas daiktas  wub.gif

o ji tau neperblizgi? as irgi issiziojus laukiu kol pagaliau braskese atsiras nes kazkaip gailiu 140lt pirkti kristianoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 08, 10:50)
matyt konsultante buvo is medzio iskritus arba pagalvojo, kad tu kuno bronzanta tepi ant veido  biggrin.gif

Greiciausiai pirmas variantas - ta pati konsultante man pasiule L'oreal "Revita lift" (nuo 45m.) krema (sake visokias odos problemas sutvarko ir visaip isgyre) - tik deja man dar ne 25 nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 04 08, 13:37)
ziurejau sita bronzine pudra vakar kristianoj.cia naujiena.ji labai labai blizgi manau cia tiktu vakariniam,sventiniam makiazui  ax.gif
p.s. isbandziau ta guerlain bronzanta blondiniu kuri pirkau vakar,nu stebuklas!!!!  wub.gif veida taip graziai parudina,veidas svyti  wub.gif tikrai labai kokybiskas daiktas  wub.gif

aciu, reiks rytoj nulekt apziuret smile.gif

as turiu ta guerlain bronzanta, tik ne blondinems, o brunetems, tai tikrai geras daikciukas, bet jau noriu kazko naujo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 04 08, 13:43)
o ji tau neperblizgi? as irgi issiziojus laukiu kol pagaliau braskese atsiras nes kazkaip gailiu 140lt pirkti kristianoje blush2.gif

nea man ne per blizgi.tie blizguciai tokie maziukai tai taip graziai atspindi sviesa ir veidas svyti thumbup.gif tie blizgiukai panasus kaip ir meteoritu beige.man ta pudra suteikia toki pat svytejima kaip meteoritai,plius dar ir parudina veida wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sofili @ 2008 04 08, 13:52)
aciu, reiks rytoj nulekt apziuret smile.gif

as turiu ta guerlain bronzanta, tik ne blondinems, o brunetems, tai tikrai geras daikciukas, bet jau noriu kazko naujo rolleyes.gif

as irgi norejau pirkt brunetem skirta,bet konsultante rekomendavo pirkt blondiniu,nes oda mano sviesi.ir is tikruju labai dziaugiuos kad sviesesni pirkau nes jis lb patamsina veida tai jei bruneciu buciau pirkus tai kaip negre vaiksciociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 08 balandžio 2008 - 13:06
QUOTE(dovila @ 2008 04 08, 14:05)

as irgi norejau pirkt brunetem skirta,bet konsultante rekomendavo pirkt blondiniu,nes oda mano sviesi.ir is tikruju labai dziaugiuos kad sviesesni pirkau nes jis lb patamsina veida tai jei bruneciu buciau pirkus tai kaip negre vaiksciociau  lotuliukas.gif

nors as blondine, man konsultante siule brunetems pirkti, nes blondinems butu per sviesi, ir tikrai neatrodau, kaip negre schmoll.gif , man ji veiduka tik vos vos parusvina, tai kaip gali blondinems lb patamsinti blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2008 04 08, 14:19)
nors as blondine, man konsultante siule brunetems pirkti, nes blondinems butu per sviesi, ir tikrai neatrodau, kaip negre schmoll.gif , man ji veiduka tik vos vos parusvina, tai kaip gali blondinems lb patamsinti blink.gif  blink.gif  blink.gif

matot mano oda labai sviesi.vakar as pasitepiau tai atrodziau sau labai labai ruda,kaip sokoladas oda buvo bigsmile.gif todel bruneciu man butu per tamsi.bet as tos pudros nemazai pritepiau tai gal del to man veidas tokis tamsus gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 04 08, 14:45)
matot mano oda labai sviesi.vakar as pasitepiau tai atrodziau sau labai labai ruda,kaip sokoladas oda buvo bigsmile.gif todel bruneciu man butu per tamsi.bet as tos pudros nemazai pritepiau tai gal del to man veidas tokis tamsus gavosi g.gif

greiciausiai smile.gif, nes as tik vos vos papudruoju, o ir siaip nesu baltaode, todel man ir nenurudina labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 08 balandžio 2008 - 14:00
QUOTE(sofili @ 2008 04 08, 15:19)
nors as blondine, man konsultante siule brunetems pirkti, nes blondinems butu per sviesi, ir tikrai neatrodau, kaip negre schmoll.gif , man ji veiduka tik vos vos parusvina, tai kaip gali blondinems lb patamsinti blink.gif  blink.gif  blink.gif

Gal galite ideti,kaip atrodo tas bronzatas blondinems,labai iduomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2008 04 08, 18:45)
Gal galite ideti,kaip atrodo tas bronzatas blondinems,labai iduomu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti