Palomina, superinis dalykėlis, esu nerealiai patenkinta, ir dengia gražiai, ir vos vos blizgiuką turi, žodžiu, tai ko norėjau
Na, šiuo metu ant mano lentynos kantriai tupi kelios saulės pudros:
Vadinamoji kepta pudra.

Labai tinka kasdien į darbą, kai reikia skaistumo, bet neypatingai ryškaus. Patinka labai. Turi šiek tiek spindesio, bet ne blizgučių pavidale
Mozaikinė pudra. Maždaug tokia:

Ryškesnė, tinkanti mano jautriai odai, gerai išlieka. Tinka patinka į renginius po darbo
TBS produktas Shimmer squares.

Kai reikia išskirtinumo
Irgi gerai.
Kadangi esu tamsiaplaukė rudaakė, o į soliariumus dažnai vaikščioti nepageidauju, be saulės pudrų būtų nekoks vaizdelis
Vadinamoji kepta pudra.
Labai tinka kasdien į darbą, kai reikia skaistumo, bet neypatingai ryškaus. Patinka labai. Turi šiek tiek spindesio, bet ne blizgučių pavidale
Mozaikinė pudra. Maždaug tokia:

Ryškesnė, tinkanti mano jautriai odai, gerai išlieka. Tinka patinka į renginius po darbo
TBS produktas Shimmer squares.

Kai reikia išskirtinumo
Kadangi esu tamsiaplaukė rudaakė, o į soliariumus dažnai vaikščioti nepageidauju, be saulės pudrų būtų nekoks vaizdelis
Norėčiau paklausti, kaip suprasti, kai reikia išskirtinumo, ar labai blizga?
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 11, 22:33)
O as turiu ta marguti bronzanta Guerlain, na labai fainas ir tikrai sulaukiu pagyrimu kad labai gaiviai atrodau, kaip anskciua yra minejusi Palomina 
super
o Meteoritus gal dar turi? idomu ar poveikiai panasus, o jei ne, tai koks skirtumas yra?
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 12, 10:40)
Palomina, superinis dalykėlis, esu nerealiai patenkinta, ir dengia gražiai, ir vos vos blizgiuką turi, žodžiu, tai ko norėjau

QUOTE(Minerva @ 2007 11 12, 11:35)
Na, šiuo metu ant mano lentynos kantriai tupi kelios saulės pudros:
Vadinamoji kepta pudra.

Vadinamoji kepta pudra.
Kieno cia pudra?
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 12, 16:04)
Blizga - metalinis atspalvis
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2007 11 12, 16:31)
Kieno cia pudra?
Mano
O jeigu rimtai, tai Go cosmetics. Firma nelabai žinoma ir nelabai brangi, bet kokybė tinka patinka.
visai nebloga IKOS pudra bei ružas
O kaip galvojate geriau YSL ar chanel saules pudra, jei nori tamsaus atspalvio ir kad atrodytu naturaliai?
ir dar vienas klausimas...skaiciau sioje temoje, kad YSL pudra su vitaminu, rupinasi kazkiek oda, o chanel irrele soleil, ar turi kokiu vitaminu ...
?
QUOTE(Minerva @ 2007 11 12, 16:00)
Mano
O jeigu rimtai, tai Go cosmetics. Firma nelabai žinoma ir nelabai brangi, bet kokybė tinka patinka.
O kur jos buna pirkti?
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 12, 23:23)
O kaip galvojate geriau YSL ar chanel saules pudra, jei nori tamsaus atspalvio ir kad atrodytu naturaliai? 
YSL labai naturaliai atrodo
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 13, 00:23)
siaip mano nuomone abi firmos kokybes atzvilgiu vienodos, pati naudoju chanelio saules pudryte tai man patinka ju gi ivairiu atspalviu yra