bet aš vistiek nesuprantu kame problema? Juk visur yra ir blogų ir gerų atsiliepimų. Tai gal reikia padaryti temą kur vien tik geri atsiliepimai, o kitoje temoje jau mamos diskutuoja? Nugi koks skirtumas, išsakė mamos savo nuomonę, pasidalino išgyvenimas ir viskas. Čia gi viešas forumas, ir visi tam turim teisę išsakyti. Aš net nekreipiu dėmesio kas ką parašė, o norinčių įkasti visada buvo yra ir bus. Nė viena ligoninė neapsieina be nemalonių istorijų, toks gyvenimas ir nematau dėl ko čia reikėtų pykti. bet to, pažiūrėkit kad ši tema atidaryta dar 2007 m
sveikutės visos tokią gražią pavasario dieną
Norėčiau paprašyti visų tų, kurios dar renka parašus į kreipimąsi dėl skyriaus neuždarymo arba žinot kur dar yra neatiduotų koks lapas, gal kas galėtų iki pirmadienio 15 val arba į akušerijos skyrių, arba tiesiai mero sekretorei juos nunešti, nes nenoriu kad liktų į Vilnių nenuvežtų parašų. Jurbarkietės kaip žinot parašus reikia nunešti į Saulės kliniką gyd Karaliūnaitei ar akušerei Jolantai. Labai nuoširdus ir didelis ačiū visoms , kurios neabejingos mums ir Jums. Draugaukim ir toliau, nesipykim, aš Jūsų nežadu palikti jei jums tikrai bus reikalingas mano patarimas ar šiaip koks pamokymas

norejau paklausti, jei mano pusesere jau pernesioja viena savaite ir dar negimdo ar tai jau gali buti negerai jai ar maziui
kai man taip nebuvo .
Ji neturi interneto tai ir paklaust negali
o jai pirmadieni atvaziuotu i skyriu tai daktare gal ka pasakyt paziurejus.
ka man jai patart
sakaiu kad negerai laukt ale ji sako kad kai nores pats mazius pasiprasys 
dar tiesa aciu kad toliau su mumis uzsiimat
Papildyta:
na tu cia per stipriai, tegul visos raso ka nori, svarbiausia ne kas ka raso o kas ka skaitydams mato
Nesinervink tu taip viskas ok

Papildyta:
QUOTE(sexycola @ 2010 03 14, 11:09)
labutis
na sitoj temoj nelabai zinau ar galesim ka klaust del savo leliu ar paciu musu problemikiu,
nes "norinciom gimdyt sakiuose" lyg ir galima o po apacia parasyta" kas gimdet, tai lyg i naujas pletkynas butu apie kiek kas kam ka ir kada o ne musu pasidejavimai i bedeles . Pripliurpem visos anoj temoj tai but dar kuris laikas uzteke vietos ir anoj temoj
2:ale ne vis kuri isoka i tema nei zino apie ka tema tik su savo isprususiu komentarais
O sitoj paslkaicius tai ir ka gero pasakyt baisu kad nenusvilptu
as geriau rasau i AZ nes man rods kad kazkam maga kad jus uzdarytu ir visos
prasta nuomone susidarytu. fui kaip
o tokia reikalinga temike buvo.
ir jus visos skyriuj super ir neimkit i galva kas ka raso daugelis teisybe zino o kas nor pasispjaudyt tai geriau pavejui spjautu, kad negrystu 

na tu cia per stipriai, tegul visos raso ka nori, svarbiausia ne kas ka raso o kas ka skaitydams mato

QUOTE(*viola* @ 2010 03 14, 18:15)
norejau paklausti, jei mano pusesere jau pernesioja viena savaite ir dar negimdo ar tai jau gali buti negerai jai ar maziui
kai man taip nebuvo .
Ji neturi interneto tai ir paklaust negali
o jai pirmadieni atvaziuotu i skyriu tai daktare gal ka pasakyt paziurejus.
ka man jai patart
sakaiu kad negerai laukt ale ji sako kad kai nores pats mazius pasiprasys 
Papildyta:
Nesinervink tu taip viskas ok 

Papildyta:

Labas vakaras, jei tavo pussererė jau tikrai pernešioja, tai būtų labai gerai kad atvažiuotų pasikonsultuoti su gydytoja, padarys echoskopiją, vaikiuko širdelės tonus užrašysim, ir pasakys ar jau ar dar ne. Taip jai ir perduok

dėl įvairių pasisakymų būkim civilizuotos, dirbkim, gimdykim, laukim pavasario

Noreciau paklausti mokam-galim ar nieko tokio kad man daznai ir gausokai teka priespienis (ar kaip jis ten vadinasi)
Gimdyti man tik geguzes viduryje

Sveikos temos gaivintojos,
Man atrodo reikėjo užvest konsultacijom,patarimam ir visam kt.naują temą,tokiu pat pavadinimu kaip ir buvo pirmoji.
Dar sakot,kad ši tema užvesta tam kad uždarytų skyrių ir pan...nieko panašaus,pažiūrėkit kada ji sukurta ir pan...apie jokius uždarymus kalbų nebuvo ir pan...
O dar kažkas pavadinimą ''pakoregavo'',tai beveik ir išeitų pletkai+konsultacijos..
Man atrodo reikėjo užvest konsultacijom,patarimam ir visam kt.naują temą,tokiu pat pavadinimu kaip ir buvo pirmoji.
Dar sakot,kad ši tema užvesta tam kad uždarytų skyrių ir pan...nieko panašaus,pažiūrėkit kada ji sukurta ir pan...apie jokius uždarymus kalbų nebuvo ir pan...
O dar kažkas pavadinimą ''pakoregavo'',tai beveik ir išeitų pletkai+konsultacijos..
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 03 14, 21:28)
Sveikos temos gaivintojos,
tai dabar nesupratau

Papildyta:
QUOTE(zivily @ 2010 03 14, 20:37)
Noreciau paklausti mokam-galim ar nieko tokio kad man daznai ir gausokai teka priespienis (ar kaip jis ten vadinasi)
Gimdyti man tik geguzes viduryje 

Priešpienis gali tekėti visą nėštumo laikotarpį ir tai yra normą, tai daugeliui būna susiję su moteriškų hormonų pagausėjimu nėštumo metu. Taigi aukit ir laukit

QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 14, 21:59)
tai dabar nesupratau
ar aš čia į temą, ar ne. Kadangi gavau asmeninę žinutę iš moderatorės, kad pakoreguos pavadinimą ir nekuriam naujos temos, tai neįsižeisk, kad sukurtoje tavo temoje atsakysiu civilizuotai į kokį nors paklausimą ne pletkų lygyje. Manau kad tam lyg ir esu subrendusi vienam kitam atsakymui
Atleisk jei tu savo temoje norėjai išgirsti ką nors stipresnio 

Tikrai nepykstu ir man tas pats kas čia ką pasisakys....Tik pastebėjau,kad yra nepatenkintų kitų skaitovių ,kaip jų nuomone, pradžioj pletkai,nuteikinėjimai prieš skyrių,o po to konsultacijos ir t.t.t.t.
O išgirst '''stipresnio'' tuo labiau nieko nenorėjau ir nenoriu

Forumas yra ne chatas, ir jame žinutės saugomos neapibrėžtą laiką. temos kuriamos ne keliems mėnesiams. tema yra ta pati, tai kiekvienam nariui gi nebus leidžiama kurti po atskirą temą. Šioje temoje kalbama apie gimdymą Šakiuose. Visos žinutės į temą. Niekaip nesuprantu kur problema. Jeigu kažkas pakonsultuoja gimdyves apie skyrių, tai kur problema?
Anksčiau viskas buvo pletkai, o dabar kai atsirado žmogus ir ne vienas tuos pletkus gali pakomentuoti, pasakyti tai tiesa ar ne jau negerai.
Anksčiau viskas buvo pletkai, o dabar kai atsirado žmogus ir ne vienas tuos pletkus gali pakomentuoti, pasakyti tai tiesa ar ne jau negerai.
QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 14, 20:59)
tai dabar nesupratau
ar aš čia į temą, ar ne. Kadangi gavau asmeninę žinutę iš moderatorės, kad pakoreguos pavadinimą ir nekuriam naujos temos, tai neįsižeisk, kad sukurtoje tavo temoje atsakysiu civilizuotai į kokį nors paklausimą ne pletkų lygyje. Manau kad tam lyg ir esu subrendusi vienam kitam atsakymui
Atleisk jei tu savo temoje norėjai išgirsti ką nors stipresnio 

tema yra ta pati ir neskirstysim

O jei nesupratot tai čia Širdelė

QUOTE(Niktė @ 2010 03 15, 13:14)
tema yra ta pati ir neskirstysim
Jeigu kas nors užvedė temą tai dar nereiškia kad joje bus kalbama tik tai, ką nori išgirsti temos autorius. Temos pavadinimas Buvo kas gimdėt Šakiuose, jis ir išliko toks pat "Norinčioms gimdyti Šakiuose, kas gimdėt".
tik nikas kitas 

ačiū Širdele, taip ir maniau, bet dabar tai jau tikra būsiu.

QUOTE(mokam-galim @ 2010 03 15, 18:06)
Aha, ta pati

Kaip suprantu žinių nėra, kovo galas tai taip ir nervatriopkė