Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dangos

QUOTE(vobla @ 2009 02 18, 20:25)
galų gale atglaivinom fotiko pakrovėją. bet fotkinau labai tam nepritaikytą dieną- buvo labai apsiniaukę. su blicu visos nuotraukos išėjo raudonos, o šviesos nedaėjo uždegti doh.gif
žodžiu įmetu keliatą nekokybiškų savo eksperimento nuotraukų, kas man iš tos krušliavos gavosi. pirmas blynas, taip sakant blush2.gif  na vaizdelis ne 100proc. toks kokio norėjosi, bet plius minus bus panašu. ypač, turint omeny, kaip man nepasisekė tinko pasirinkime:

visai nieko zinok, cia ta spalva tokia idomiai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Vobla, man gražu, įdomu pamatyt, kai bus su baldais ir apšvietimu... Dar papasakok apie dažymo eigą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 19 vasario 2009 - 09:28
As noreciau parodyti dekoruota prieskambario siena smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
nepyk,bet man ji negrazi rolleyes.gif
Atsakyti
O man tai visai idomiai atrodo, tik, mano manymu, nereikejo tu juodu "laiptu" po visa siena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasva @ 2009 02 23, 15:39)
As noreciau parodyti dekoruota prieskambario siena  smile.gif
user posted image

user posted image

O man tai kaip ir nieko pats tas raštas, tik nereiktų tų kontūrų, na linijų, aplinkui. Ir gal spalvas kokias ryškesnes būčiau pasirinkusi. Primena tuos ankstesnius laikus, bet iš esmės juk bent šiek tiek kitaip nei pas visus.
Vertinu teigiamai 4u.gif
Atsakyti
taip ir as galvoju,uztektu tik tos geles,o juoda linija nelabai tinka ten
Atsakyti
Aciu uz ivairias nuomones 4u.gif
Spalvas rinkausi zemes spalvu, nes jos labiausiai tiko.. Norejosi ramesniu spalvu, nes svetaine aktyviu spalvu..
O piesiant maciau, kad man vien ornamento (geles) nepakaks.. Ikeliu nuotrauka, kad atrode be juostu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
kukliau ir graziau mirksiukas.gif ir nera to lyg nubegimo zemyn dazu,gal ten taisei klaidele kokia?seip asuz zmones,savo rankomis puosiancius namus ir ieskancius ideju,tad nesupyk ax.gif saunuole esi 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
zadejau parodyti,kamstine danga,ne ant sienu,bet manau bus ydomu..
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 02 28, 23:03)
user posted image
user posted image
zadejau parodyti,kamstine danga,ne ant sienu,bet manau bus ydomu..

atrodo graziai, o ar nelieka zymes perbraukus pvz. nagu, nes kai ziurinejau parduotuvej, tai maciau apibraukyta?
Atsakyti
na stipriai nebraukiau smile.gif ,bet nelieka.
Atsakyti