Tai kas nors gali padet ar ne? ar cia nera pas jus jokio supratimo apie tokius dalykus?
Kaip cia ziuriu visiems linksma,kai zmogus ne tiesiogine prasme suklupsta.
As pvz nei zinau to Jusu Palemonciko nei ka.ir nezn turi jis ta zmona ar pana neturi.
ir man nerupi,bet savo sarkazmus galit prie saves palikt.
Tai kas nors gali padet ar ne? ar cia nera pas jus jokio supratimo apie tokius dalykus?
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 06, 17:35)
Kaip cia ziuriu visiems linksma,kai zmogus ne tiesiogine prasme suklupsta.
As pvz nei zinau to Jusu Palemonciko nei ka.ir nezn turi jis ta zmona ar pana neturi.
ir man nerupi,bet savo sarkazmus galit prie saves palikt.
Galime padėti. Tačiau jeigu vaikinas užblokavo vadinasi tam buvo priežastis. Tarkis su juo.
o as isvis neieinu i one portala kaskodeltai ,naudoju narsykle Mozilla
QUOTE(Armani @ 2009 03 10, 19:12)
AsataN jei zinociau tikrai padeciau negaila, bet deja opera nesinaudoju
o beje one.lt tikrai daznai pakimba bet ir atstringa. Bet nereik varyt kad tai visiskas Š.... tikrai ne... as pati emeilu ten nesinaudoju bet susisiekti su draugais tikrai geras ir greitas budas, ypac su tais kurie toli
QUOTE(BigMama @ 2009 03 19, 16:39)
... Niekam napatinka niekas nesilanko. ieskau kur kitur. Ka pasiulysit? kazkaip i ta one nesinori ...
Man patinka klasėj ir aš ten lankausi, taip kad už visus nešnekėk.
QUOTE(BigMama @ 2009 03 19, 17:04)
Na pas mus tiek grupiokai tiek klasiokai nustojo lankytis. tad čia aišku kiekvieno nuomonė, bet mano draugų rate gaunasi taip kad nustojo...
Tai apie juos ir kalbėk.
QUOTE(BigMama @ 2009 03 19, 15:39)
tai visi taip i one sulinde? O kas gal dar zino kokiu pokalbiu svetaine. Mes su klasiokais anskciau bendravome klasej bet dabar ten dizainas pasikeite. Niekam napatinka niekas nesilanko. ieskau kur kitur. Ka pasiulysit? kazkaip i ta one nesinori ...
galima google groups'ą susikurt, arba bendra skype conversation'ą pasidaryt