Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kurių negaliu pakęsti

Nemažai šlykščių kvepalų yra - visų net neprisiminsiu, bet GUCCI RUSH - patys patys šlykščiausi. Jei sutinku moterį pasikvėpinusi šiais kvepalai - sprunku kuo toliau, nes man nuo tos smarvės ima skaudėti galvą ir pykina.
Atsakyti
QUOTE(Frosta @ 2007 10 01, 15:30)
Yra, yra simpatizuojančių Angel. Stoju į kitą barikadų pusę 4u.gif . Gal atsiras ir daugiau...
Seniai aš apie juos Kristianoj sukinėjausi, bandžiau ne vieną kartą ant lapelio, vėliau ant riešo ir pagaliau nusipirkau. Rudeniui ir žiemai. Stengiuosi neperdozuoti, kol kas aplinkinių neerzinu, o MD įvertino, kad tai - kvapas žvėris biggrin.gif . Dėl to visai nesuku galvos ir sau ramiai kvepinuosi mirksiukas.gif .

Prisijungiu drinks_cheers.gif Man Angel isskirtinis, dieviskas kvapas wub.gif O kad daug kam nepatinka nesuku sau galvos - svarbu vyrui patinka lotuliukas.gif Juk kvapa mes pasirenkam nesamoningai noredami skleisti informacija apie save - vienus tas kvapas gundo, vilioja, kitus erzina, kitus intriguoja o dar kiti tiesiog jo nesupranta. Lygiai tas pats ir su zmogaus asmenybe, visiems niekada neitiksi. Nematau prasmes kvepintis kokiais beveidziais kvepalais kurie daugumai buna "visai nieko" doh.gif

Taciau sutinku, kad tai ne toks kvapas, kuriuo gali kvepeti visur ir visada, kai kuriais atvejais is vis ju nenaudoju, o ir siaip stengiuosi nepadauginti blush2.gif Man visas Angel grozis atsiskleidzia kai pasikvepinu nedaug ir lieka baze (po kokiu 2 val) - toks svaigus svaigus sokoladas... wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 10 01, 12:38)
gal joms nedrasu, kai cia dauguma nelabai simpatizuoja Angel'ui  rolleyes.gif  biggrin.gif

na gerai, pasisakysiu blush2.gif aš šiek tiek simpatizuoju jiems, vat tongue.gif taip tiesiai per aplinkui tai Nome norėjau prikalbinti juos pabandyti ir t.t. ir pan. ax.gif kai tik jie atsirado mano draugė jais kvėpinosi - kaip jai tiko tie kvepalai rolleyes.gif sunku apibūdinti rolleyes.gif pasibaisėsit gal, bet ji juos naudodavo ir vasarą - efektas nė kiek nebuvo prastesnis. Čia kažkas rašėt, kad rūkanti moteris naudodavo ir būdavo super, o mano draugė priešingai - tuomet ji buvo jauna studentė, labai paprastas žmogutis, be jokių žalingų įpročių biggrin.gif ne per seniausiai užsimaniau juos Kristianoj pabandyti - labai užkabinantis kvapas, yra kažkokia keista nata, kurią gal reiktų šiek tiek jaukintis, bet nėra labai įkyri bent jau man, o apskritai kvapas wub.gif ne eilinis rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Frosta @ 2007 10 01, 15:30)

QUOTE(KRISTELA @ 2007 10 01, 16:18)

drinks_cheers.gif šaunu bigsmile.gif tik kai parašiau pamačiau, kad yra bendraminčių 4u.gif
Atsakyti
na va, pagaliau Angel megejos pasisake thumbup.gif

gal ir daugiau atsiras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 10 01, 16:43)
na va, pagaliau Angel megejos pasisake  thumbup.gif

gal ir daugiau atsiras  rolleyes.gif

na ką čia žmogus gali garsiai girtis - matai ir Angel patinka, ir Crystal Noir, kurie dažnai siejami su agurkais arba grybais ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 01, 16:36)
kai tik jie atsirado mano draugė jais kvėpinosi - kaip jai tiko tie kvepalai  rolleyes.gif sunku apibūdinti  rolleyes.gif  pasibaisėsit gal, bet ji juos naudodavo ir vasarą - efektas nė kiek nebuvo prastesnis. Čia kažkas rašėt, kad rūkanti moteris naudodavo ir būdavo super, o mano draugė priešingai - tuomet ji buvo jauna studentė, labai paprastas žmogutis, be jokių žalingų įpročių  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Esu ne kartą pastebėjus, kad tokio tipo kvapai ir visi kiti sunkūs, intensyvūs, kurie pagal tradiciją įprastai priskiriami brandžioms moterims, labai efektingai atsiskleidžiai ir tinka stilingoms jaunoms moterims, o vyresnes moteris jie kartais tik dar labiau sendina. Tik žinoma, ir apsirengimas turi būti atitinkamas - plikapilvė maikutė ir kedai prie jų jau nilabai... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 01 spalio 2007 - 15:48
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 01, 16:46)
drinks_cheers.gif Esu ne kartą pastebėjus, kad tokio tipo kvapai ir visi kiti sunkūs, intensyvūs, kurie pagal tradiciją įprastai priskiriami brandžioms moterims, labai efektingai atsiskleidžiai ir tinka stilingoms jaunoms moterims, o vyresnes moteris jie kartais tik dar labiau sendina. Tik žinoma, ir apsirengimas turi būti atitinkamas - plikapilvė maikutė ir ir kedai prie jų jau nilabai... tongue.gif

va ir man kartais nelabai aišku kaip nusprendžiama, tinka žmogui kvepalai ar ne. Man kartais labai šaunu kai jaunutė trapi mergina kvėpinasi sunkokais kvepalais - labai neblogas kontrastas gaunasi, atrodo nieko negali būti geriau rolleyes.gif
Tiesa, dėl apsirengimo - mano draugė tuomet mėgdavo sukneles (čia vasarą) ir šiaip visuomet pasitempusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soir: 01 spalio 2007 - 15:52
Siandien pirma kart pauosciau Angel .... va dar lapuka tebeturiu.... nezinau, bet man tai lyg medaus saldumas... kvepalai tikria nepasirode slykstus ar vimdantys..... kvapas toks sunkus,saldus labai, bet ne banalus kvepalai...pati jais nesikvepinciau....
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 01, 16:36)
taip tiesiai per aplinkui tai Nome norėjau prikalbinti juos pabandyti ir t.t. ir

Na gerai, pasisakysiu ir aš dėl tų nelemtojo TM Angelo cool.gif . Dolce Vita man davė patarimą-nueiti į pardę, papurkšti ant lapuko, bet jo neuostyti iš karto, pasidėti kur giliau į rankinę, ir tik po kurio laiko pauostyti. Na bandžiau taip padaryti. Nuėjau su bendradarbe į Kristianą, vien tik jau papurškus man užėmė kvapą, tai tą lapuką patikėjau jai pasaugoti. Ir ką gi? Ogi mano bendradarbė turi keistą įprotį vos išėjus iš pardės visus lapukus išmesti į šiukšlių dėžę. Tai taip atsitiko ir su mano lapuku. Bet buvo jau vėlu grįžti, nes tik darbe jos paprašiau, kad duotų pauostyti lotuliukas.gif . Kažkaip daugiau ir nesirįžau jų bandyti uostyti, nes kaip jau rašiau anksčiau, užtenka kad darbe amžinai koridoriuje tvyro jų kvapas doh.gif .
Na o dėl nerąsumo pasisakyti, kad patinka kvepalai, tai eikit, mergos sau, netikiu.
Va man be galo patinka Juozulio kvepalai, na ir užmėtykit akmenim, o jie man nuostabiai kvepia ir baigta, nors kažkam sakė, netgi lavonine atsiduoda blink.gif (čia forume buvo tokių pasisakymų).
Ojėj koks traktatas gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 10 01, 18:08)
Na gerai, pasisakysiu ir aš dėl tų nelemtojo TM Angelo  cool.gif . Dolce Vita man davė patarimą-nueiti į pardę, papurkšti ant lapuko, bet jo neuostyti iš karto, pasidėti kur giliau į rankinę, ir tik po kurio laiko pauostyti. Na bandžiau taip padaryti. Nuėjau su bendradarbe į Kristianą, vien tik jau papurškus man užėmė kvapą, tai tą lapuką patikėjau jai pasaugoti. Ir ką gi? Ogi mano bendradarbė turi keistą įprotį vos išėjus iš pardės visus lapukus išmesti į šiukšlių dėžę. Tai taip atsitiko ir su mano lapuku. Bet buvo jau vėlu grįžti, nes tik darbe jos paprašiau, kad duotų pauostyti  lotuliukas.gif .

Nome, aš tau jų į rankinę dėt nesakiau... blink.gif Šiukštu, niu niu niu... nono.gif O tai kai tavo rankinė Angelu prakvips ir kvepės visą mėnesį tai aš kalta liksiu?... blink.gif doh.gif biggrin.gif Lapelį parnešt rankoje reikia, kad ramiai vėjyje sau plevesuotų... bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 01, 18:14)
Nome, aš tau jų į rankinę dėt nesakiau... blink.gif Šiukštu, niu niu niu... nono.gif O tai kai tavo rankinė Angelu prakvips ir kvepės visą mėnesį tai aš kalta liksiu?... blink.gif  doh.gif  biggrin.gif Lapelį parnešt rankoje reikia, kad ramiai vėjyje sau plevesuotų... bigsmile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Nu ką gi, man tektų tau perleisti savo rankinę (kaip tik naują pirkau) tuomet lotuliukas.gif .
Na jau nešti, kad pleventų vėjyje ne mano išgalėms, vaikeli, nudusčiau cool.gif . Kažkokiu kitokiu būdu man reikia juos pauostyti unsure.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Tiesa, čia truputį ne į temą, bet ZEN-as netyčia kliuvęs ant striukės rankovės prieš gerą savaitę, iki šiol dar kvepia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 01 spalio 2007 - 17:23
QUOTE(Nome @ 2007 10 01, 18:21)
Nu ką gi, man tektų tau perleisti savo rankinę (kai ptik naują purkau) tuomet  lotuliukas.gif .
Na jau nešti, kad pleventų vėjyje ne mano išgalėms, vaikeli, nudusčiau cool.gif . Kažkokiu kitokiu būdu man reikia juos pauostyti  unsure.gif  rolleyes.gif

Na, tada dar variantas yra į celofaną suvyniot, jei nepadės - dar ir lipnia juosta apklijuot bigsmile.gif (tik aišku dar žirkles į paduotuvę kaip ir reiktų atsinešti... g.gif )
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 01 spalio 2007 - 17:26