Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kurių negaliu pakęsti

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 02, 13:33)
Nors man dar nėra 30, bet manau, kad 40-45 nėra "visai nusenusi" moteris  unsure.gif 

O jei į temą, tai sutinku dėl Escadų, praeis tas laikotarpis.....

ir as taip manau, bo i save veidrodyje kasdien ziuriu. biggrin.gif Nesu nusenusi, bet jaunos panikes megsta toki amziu vadinti senatve. Cia kad joms butu aiskiau, nuo kada Chanel klasika pradeda patikti.
Atsakyti
Jauna, dar nereiskia, kad nesubrendusi mazvaike. Man atrodo, kvepalus renkames ne vien pagal amziu, o dar IR PAGAL SKONI. Manot nera nei vienos 30-metes ar vyresnes, kuri Escada arba Naomi kvepintusi? Klystat smile.gif O Chanel kvepalu as nenurasau (yra keli patinkantys kvapai) tiesiog paminejau, kad no5 nepatinka. Juk tokia forumo tema galiausiai
Papildyta:
P.S.: mokyklinius laikus ir pensijinio amziaus budama prisiminsiu ; kuriai is musu nemalonu jaunyste prisiminti? smile.gif
Atsakyti
Nezinau, kas man atsitiko, bet nebegaliu pakesti Chanel Coco Madmoasell (jauciu, neteisingai parasiau biggrin.gif ), nors anksciau juos dievinau. Neseniai as juos nusipirkau, nes labai norejau, pasipurskiau ir vos nesuvimde doh.gif Nei nescia, nei ka, bet turejau atiduoti mamai tuos kvepalus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai vadinasi, ne mano vienos skonis keiciasi lotuliukas.gif Man irgi yra taip buve, bet man po nestumo eme keistis kvapu suvokimas smile.gif Gal po kiek laiko vel juos pamegsi
Atsakyti
man nepatinka gorenlain kvepalai,
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2007 11 14, 01:05)

Kelis uostei? Ir kurie konkrečiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2007 11 14, 00:05)

Ir man gorenlain turėtų nepatikti. Gaila, neuosčiau. O dar visokie gorenje skleidžiami kvapai tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 14, 07:42)
Ir man gorenlain turėtų nepatikti. Gaila, neuosčiau. O dar visokie gorenje skleidžiami kvapai tai  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

a kas tas yr? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 09 13, 11:50)
Roberto Cavalli - JUST CAVALLI HER  doh.gif  jų aitrumas, stiprumas (net nežinau kaip išsireikšti) man galvos skausmą sukelia  blink.gif

visai nieko aromatas ir jokiu ten galvos skausmu nesukelia, gal, ponicka, prisipuski be saiko, tada manau ir dievinamas kvapas isverstu is klumpiu...
Atsakyti

lotuliukas.gif user posted image
man irgi gorenlain nepatinka blink.gif ir dar nepatinka visokie herrera 515, Chenel, Estacada ir pan. user posted image
Atsakyti
[quote=cia gi as,2007 11 01, 15:50]
Gaila, kad Naomi nelabai palankiai vertinama sitoj temoj, vis daugiau jos "priesu" atsiranda verysad.gif As kaip tik zadejau netolimoj ateity "Cat delux" isigyti.

nepriimk taip giliai tu visu nuomoniu, ziurek kas Tau patinka... mirksiukas.gif
del Naomi ankstesniu nuvertinimu nesutinku, nera ten jie ziauriai saldus ar ten kokie... aisku, visu skoniai skirtingi, ka cia ir kalbet...
Esu turejusi ir anksciau jos aromatu ir dabar kvipinuosi Mystery, man ypac Mystery - super kvapas... wub.gif wub.gif
Atsakyti