QUOTE(Africa @ 2007 11 14, 15:03)
Pralinksminot mane mergičkos. Siūlau atidaryti atskirą temelę " Mėgstančios gorenlainus, shanelius, žapadorus ir estacadas renkasi čia...".

Štai dar viena kvepalų tema tam įsivaizduojamam subforumui... Tik ar verta kitiems gera daryt - entuziasčių ten gal pakaktų, bet mus tai ištrenktų su griausmais
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 11 14, 15:02)
Eeech, o aš jau buvau besikelianti, kad turiu
TĄ
Šiuo metu turiu Samsara EDT. Vaikštau ratais apie Shalimar - taip gražiai kitos moka juos nupasakoti, o man pirmas įspūdis - murzinas, dulkėtas, tvankus, besaikio smilkalų deginimo ir saulės nukamuotas rytietiškas turgus. Kol kas niekaip nesusidraugauju su pirmosiomis natomis
Nu matai, nusodinau...

aš irgi ten pat sėdžiu - turiu Samsarą, o Shalimar aiškiai "ne mano", tai nė nebandau jaukintis. Aprašei tai gerai (gal aš rinkčiaus kiek neutralesnius apibūdinimus, bet iš esmės sutinku)

. Gaila, kad LT nelabai daug yra ką bandyt... Tau galėtų patikt Mitsouko - turi panašumo į Samsarą, gal ne pačiu kvapu, bet jo charakteriu - irgi ryškus, originalus, sodrus.
Papildyta:
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 14, 15:06)
biologe, Tu mane prigavai

Tu cia juokauji ar rimtai apie tuos ispilstymus is sloviko i slovikucius, negi tokiu sudu uzsiimet???
na jo, aromatas kaip ir gautusi kad originalus, bet pati ideja viso to, tai made in pabrade...

Nebijok, nebandysim jokio pilstuko
slovikėlyje įsiūlyt