Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kurių negaliu pakęsti

QUOTE(Indijaa @ 2008 02 15, 12:54)
nu va irasau i saraseli versace crystal noir ....  drauge pasikvepinus jais buvo ir lydejo tas kvapas mane erzinanciai net lyg pykinti pradejo nuo tu raugintu kopustu.....

Versace Crystal Noir kvepia raugintais kopustais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 13:38)
Versace Crystal Noir kvepia raugintais kopustais?  blink.gif

agurkais biggrin.gif
sumaisiau lotuliukas.gif
velnias prisiminus kvapa nupurto net... dar taip nier buve
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 15, 13:51)
agurkais biggrin.gif
sumaisiau  lotuliukas.gif 
velnias prisiminus kvapa nupurto net... dar taip nier buve

Pirk testą
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 13:52)
Pirk testą

kad nereik, nelabai imanoma butu siuo metu schmoll.gif bet siaubas siaubas, kokie kvepalai.... jau labai labai nepatiko, erzino ir siaip... schmoll.gif
Atsakyti
Beprasmiška diskusija. Taip išeina kad visi LT esantys kvepalai kam nors yra nemėgstamiausi. Kokie 5 - 6 kvapai kurios turiu / esu turėjus ar šiaip patinka dažiau ar vėliau patenka į šios temos sąrašus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 15, 17:42)
Beprasmiška diskusija. Taip išeina kad visi LT esantys kvepalai kam nors yra nemėgstamiausi. Kokie 5 - 6 kvapai kurios turiu / esu turėjus ar šiaip patinka dažiau ar vėliau patenka į šios temos sąrašus  ax.gif

aha bigsmile.gif stai mano absoliutus favoritai Versace Crystal Noir , kurie kitoms kvepia "raugintais agurkeliais" mane veeeza thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 15 vasario 2008 - 16:45
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 15, 16:12)
kad nereik, nelabai imanoma  butu siuo metu schmoll.gif bet siaubas siaubas, kokie kvepalai.... jau labai labai nepatiko, erzino ir siaip... schmoll.gif

drinks_cheers.gif Mane irgi jie baisiai erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 15, 16:42)
Beprasmiška diskusija. Taip išeina kad visi LT esantys kvepalai kam nors yra nemėgstamiausi. Kokie 5 - 6 kvapai kurios turiu / esu turėjus ar šiaip patinka dažiau ar vėliau patenka į šios temos sąrašus  ax.gif

o kuo cia susije LT, ar ne LT mastau.gif tai kad nera turbut tokiu kvepalu, kurie visiems patiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 15, 17:45)
o kuo cia susije LT, ar ne LT  mastau.gif tai kad nera turbut tokiu kvepalu, kurie visiems patiktu smile.gif

tai nekeičia diskusijos beprasmiškumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 17, 16:06)
tai nekeičia diskusijos beprasmiškumo wink.gif

Diskusijos as cia isvis nematau. Tema vadinasi "MANO nekenciamiausiu kvepalu penketukas". Tiesiog dalinames savo subjektyviais ispudziais. Apskritai, kalbant apie kvepalus, visi ispudziai yra subjektyvus.
Atsakyti
man lb nepatinka paco rabane black xs vyriski kai rinkau mb kvepalus ir situs pauosciau visa diena viau buvo blink.gif ir dar lapuka i kisene isidejau tai net ta pradvoko doh.gif
Atsakyti
Man tai labai nepatinka Kenzo flower by kenzo. fuij slykstus aguoninis bobiskas kvapas. ir jpg fragile neskanu smile.gif
Dar neskanu YSL cinema, toks jau leliskas barbiskas kvapas, kad net pykina nuo ikyriu natu. fuij,o tai norejau, kol isigyjau, po to teko perpus pigiau stumti,kad tik neprisimint to kvapo. doh.gif
Papildyta:
JBS, nevaryk dievo i medi smile.gif, as alien labai labai noriu,mano svajone, tik kad labai jau brangus:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 04 kovo 2008 - 19:06