Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(mindira @ 2007 09 19, 18:20)
o pasiskaiciuoji kiek turi buti ta siule, nuo pazasties iki kaklo? ar is akies mezgi?

as ta megztini nusimezgiau, bet itariu, kad biski per daug tos siules, per ilga  g.gif

Visada matuoju pagal pavyzdi, kuris man tinka.
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 09 20, 14:00)
Visada matuoju pagal pavyzdi, kuris man tinka.

dabar mezgu antra megztuka is tu paciu siulu, tai darysiu trumpesne ta siule g.gif tikiuos dabar gerai gausis ax.gif
jau rankoves megzt pradejau tongue.gif gal ir pavyks uzbaigt siandien, ot faini siulai, per diena megztinis thumbup.gif

nu ziuriu jau ir nauja temele teks uzvest bigsmile.gif
Atsakyti
šalikėlis tikrai nuostabus smile.gif kai pabaigsiu megzt bliuskute, tai būtinai nusinarpliosiu ir aš šį grožį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2007 09 20, 14:25)
šalikėlis tikrai nuostabus  smile.gif  kai pabaigsiu megzt bliuskute, tai būtinai nusinarpliosiu ir aš šį grožį  thumbup.gif

o man jis irgi grazus, bet kai taip visos mezgasi, tai nebesinori man jo unsure.gif o ir pirkti maciau tokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 09 20, 11:18)
dabar mezgu antra megztuka is tu paciu siulu, tai darysiu trumpesne ta siule  g.gif tikiuos dabar gerai gausis  ax.gif
jau rankoves megzt pradejau  tongue.gif gal ir pavyks uzbaigt siandien, ot faini siulai, per diena megztinis  thumbup.gif

nu ziuriu jau ir nauja temele teks uzvest  bigsmile.gif

Esi prityrus šitame reikale, tai gal ir kitą tesmą sukursi? mirksiukas.gif
Tai pasirodyk, kai pabaigsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 09 20, 15:03)
Esi prityrus šitame reikale, tai gal ir kitą tesmą sukursi? mirksiukas.gif
Tai pasirodyk, kai pabaigsi bigsmile.gif

tai kad patys paprasciausi tie megztukai, nera ka ten rodytis lotuliukas.gif su tavo paskutiniuoju groziu nepalyginsi biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu tai reikia sukurt bigsmile.gif
tik sia dar reikia pribaigti ax.gif
Atsakyti
padedam bigsmile.gif
Atsakyti
nauja tema cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
lekiam į naują temą drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai šitą dar reikia pribaigti biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti