QUOTE(tavi @ 2007 11 15, 12:44)
2 kg vištą ištrynė grūstu rozmarinu, juod, pipirais, druska ir česnakais. Į vidų įkišo pavirtą citriną ir subadyta. Padarė pačią paprasčiausią tešlą : miltai, vanduo, kiaušinis, druska. Jčą iškočiojo maždaug 0.5 cm storio. Į vidurį padėjo vištą . Padarė kaip voką, kad nebūtų skylių ir kepė 125 C temperatūroje 2 valandas. Tiesa į tešla darant įbėrė pankolio sėklų. Manau tiktų ir kmynų. Tiesa, prieš kepant suvyniotą vištą padėjo ant sulenkto laikrščio

, jei sulčių ir išbėgtų laikraštis sugertų ir gabenti patogiau. Na aš dėčiau ant sulankstytų popierinių rankšluoščių.
aciu tavi
labai noriu pabandyt si receptuka, intriguoja tas kepimas tesloje
Išmintingoji žmona! Jei nori, kad tavo vyras laisvalaikį leistų su tavimi, pasistenk, kad niekur kitur nerastų tiek malonumo, pasitenkinimo, kuklumo ir švelnumo. [Pitagoras]