Stai ka sumeistravojau

Drauge dave recepta. Jau si recepta buvau ikelusi i tema kur skanestai su nuotraukomis, idedu ir cia.
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
tesla:
istrinam 200 g sviesto su 200 g cukraus, tada imusam 3 kiausinius, ismaisom, tada 200 g. miltu, kakavos pagal skoni, kepam orkaitej 180 laipsniu kol iskepa. tada perpjaunam biskvita pusiau ir suslakstom su brendziuku, sheriu, ar kitokiu alkoholiu.
idaras:
plakta grietinele su cukrum (mazdaug 400 g, ziurint kokia forma, pas mane forma buvo staciakampe kazkur 18 x25 cm).uzbarstome vaisiu arba uogu.
glaistas:
200 g. sokolado (manau galima maziau, ziurint kokia forma) istirpinam su 100 g sviesto, cukraus ir pieno pora saukstu, uzpilam ant torciuko visaus.
Teslos gaunasi nedaug, bet sioj formoj kurioj dariau, tai gavosi viso biskvito storis kokiu2 cm. Perpjovus per pus po 1 cm.
Papuosimas mano tai tragiskas, dar neigudusi su konditeriniu svirkstu. Tik kaip drauge ir minejo, sunkiai su sauksteliu valgosi, nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi