Įkraunama...
Įkraunama...

Darom remontą patys

QUOTE(marimacho @ 2007 10 25, 11:03)
niu mes galim dirbt tik savaitgaliais  doh.gif
o kaip tas pjuklas labai didelis garsas buna?  g.gif

garsas yra, bet vibracijos nėra, kurios laaabai jau bijo kaimynai doh.gif

su kuvalda savaitgalį nerizikuočiau schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 10 25, 11:09)
garsas yra, bet vibracijos nėra, kurios laaabai jau bijo kaimynai  doh.gif

su kuvalda savaitgalį nerizikuočiau  schmoll.gif  cool.gif

niu tai teks nuomotis pjukla, bet is pradziu reiktu santechnika susirast, vis tiek reikes, kad vamzdzius keistu, tai paprasysim, kad isjungtu vandeni ir nupjautume gyvatuka doh.gif
man patys baisiausi darbai kazkodel atrodo tie vamzdziu keitimai, sienos griovimas ir dar elektros sutvarkymas, nes pas mus virtuvej tik viena rozete blink.gif o koridoriuj is vis nera blink.gif tai reiks pervest virtuvej i kita siena ir padaugint, dar MB sako, kad i vonia reiktu rozete nuvest g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 25 spalio 2007 - 10:29
QUOTE(marimacho @ 2007 10 25, 11:25)
niu tai teks nuomotis pjukla, bet is pradziu reiktu santechnika susirast, vis tiek reikes, kad vamzdzius keistu, tai paprasysim, kad isjungtu vandeni ir nupjautume gyvatuka  doh.gif
man patys baisiausi darbai kazkodel atrodo tie vamzdziu keitimai, sienos griovimas ir dar elektros sutvarkymas, nes pas mus virtuvej tik viena rozete  blink.gif  o koridoriuj is vis nera  blink.gif  tai reiks pervest virtuvej i kita siena ir padaugint, dar MB sako, kad i vonia reiktu rozete nuvest  g.gif

na tai belieka palinkėt kantrybės 4u.gif

mum vamzdžius vedžiojo savaitę... elektros instaliąciją vyras tvarkė... dabar vonioj keturios rozetės... skalbenkei, fenui.. radijai....

o virtuvėj tai 11 pasidar4m ir prakti6kai visas naudojam lotuliukas.gif
Atsakyti
as turiu nusipirkus plyteles sienom i vonia ir vis galvoju, pati suklijuociau? 4u.gif kadangi gyvenu viena su vaikais, tai nenoriu samdytis darbininku, tai galvoju gal paciai pabandyt. gal kuri turejote tokios darbo patirties? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2007 10 25, 11:48)
gal kuri turejote tokios darbo patirties?  mirksiukas.gif

aš pati susidėjau ax.gif pirmą kartą dėjau.. pora lepsusu yra, bet ir siaip niekas netiki kad pati suklijavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 10 25, 11:43)
na tai belieka palinkėt kantrybės  4u.gif

mum vamzdžius vedžiojo savaitę... elektros instaliąciją vyras tvarkė... dabar vonioj keturios rozetės... skalbenkei, fenui.. radijai....

o virtuvėj tai 11 pasidar4m ir prakti6kai visas naudojam  lotuliukas.gif

mano vyras irgi plnuoja pats elektra tvarkytis g.gif o jus visam bute keitet instaliacija? ar tik pasidauginot ten kur reikia? nes man tai daug klausimu iskyla, nes pas mus visas butas yra ant vieno nezinau kaip jis vadinas pajungtas, tai bijau, kad paskui neismusinetu lauk doh.gif siaip tai norim pasidaryt virtuvej bent 4 dar, ir vonioj bent viena ir koridoriuj bent viena, bet kambariuose tai mums pakanka ir nieko nedarem g.gif idomu ar taip galima g.gif
buvom pasikviete elektrika, tai jis mums patare patiems viska darytis, nes sake, arba nerasim kas sutiktu eit dirbt pas mus, arba nusiples nerealia suma doh.gif tai uztad vyras nusprende pats pasidaugint ten kur mums reikia, ale ar taip galima? kad paskui neismusinetu g.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2007 10 25, 11:50)
aš pati susidėjau  ax.gif  pirmą kartą dėjau.. pora lepsusu yra, bet ir siaip niekas netiki kad pati suklijavau  lotuliukas.gif

niu tu tai saunuole thumbup.gif
mes irgi siaip viska patys daromes, iskyrus santechniko pagalbos reiks g.gif
bet ir plytkas patys zadam klijuot, dar nelabai zinom kaip bet suzinosim lotuliukas.gif
o dabar zinosiu ir i ka konsultacijos kreiptis blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2007 10 25, 11:59)
o jus visam bute keitet instaliacija?

niu tu tai saunuole  thumbup.gif

iskyrus santechniko pagalbos reiks  g.gif

na beveik visam.. vienas kambarys liko neliestas, tik nuleidom rozetes ir jungiklį žemyn.. pas vaiką tik jungiklį perkėlėm ant kitos sienos.. o visur kitur keitėm viską... šiaip jei vyras nieko apie tai nenusimano tai bent tegu pasikonsulltuoja su kuom nors.. nes mano deidas tai kažkada kažą panašaus mokės.. tai biški prisiminė, biški su tėvu pasikonsultavo ir padarė... bet jei pajungsit viską nuo vieno laido tai tikrai išmušinės.. reik vest nuo dėžučiu kur kambariuose aukštai būna g.gif nors tiesą sakant aš nelabai gilinaus.. tik pasakiau ko kur ir kiek reikia ir vyras padarė... kolkas niekas neišmuša...

anokia ten šaunuolė irnesakyk.gif gyvenimas priverčia lotuliukas.gif

jo santechniko ir mum prireikė.. nes pats vyras nebandė daryt.. nors daba va tvarkomės namą tai atėjo šildymo sistemą vedžiot.. paskaičiavo 6t... padarys ne=inia kada... tai diedas spjovė, pasiėmė dvi savaites atostogų ir pasidarė pats lotuliukas.gif viskas veikia bigsmile.gif tiesa dirbo su brangesnėm medžiagom, nes neturėjo įrankių pigesnėm.. bet manau gavos kokiu tukstanmteliu daugiau ant medziagų, bet sutaupėm ant darbo bigsmile.gif

taip kad viskas įmanoma...o jei tik sėdėsi ir raudosi kad ai aš nedarės aš nemoku tai visą gyvenimą galima praraudot... mes paskaičiavom kad per vasarą viską prie namo darydami patys jau sutaupėm apie 50t cool.gif
Atsakyti
niu saunuoliai jus drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif

o del elektros, tai virtuvej ner tu dezuciu, tik kambariuose blink.gif o viena kambari jau susiremontavom, tikrai neleisiu draskyt vel sienu lotuliukas.gif
o jei is to vieno kito kambario vedzios visur tai bus blogai taip iseina doh.gif ten tam kambary berods 3 jos yra, bet bliamba jos vis tiek galu gale ant vieno jungiklio pereina, niu ta prasme koridoriuj kai pvz nori isjungt elektra tai viena mygtuka tik paspaudi ir visam bute isjungia, pvz pas mano tevus tai yra daug jungikliu, pvz virtuve su vienu galima isjungt elektra, su kitu kamabriuose ir pan doh.gif
niu tikrai reiks su kuo nors konsultuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 10 25, 12:10)
taip kad viskas įmanoma...o jei tik sėdėsi ir raudosi kad ai aš nedarės aš nemoku tai visą gyvenimą galima praraudot... mes paskaičiavom kad per vasarą viską prie namo darydami patys jau sutaupėm apie 50t  cool.gif

Šaunuoliai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 10 25, 10:50)
aš pati susidėjau  ax.gif  pirmą kartą dėjau.. pora lepsusu yra, bet ir siaip niekas netiki kad pati suklijavau  lotuliukas.gif

jauciu, kad bandysiu ir as pati, nieks kitas nepadarys, o vonia lieka baisi verysad.gif beje, kad plyteles guli, tai tiek ir gaila blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos darbštuolytės. Užsukau pasisemti drąsos. Įtariau, kad ne vien būsiu tokia nesirįžtanti klijuoti plytelių. Ir nesuklydau smile.gif
Coliuke, padrąsimam viena kitą, ir pradedam biggrin.gif O gal klijuoji? Kaip sekasi?
Atsakyti
sveikos, darbstuoles. Darausi remonta vonioj, tiksliau, isgrioviau siena tarp vonios ir tuliko. Kad dulkiu daug nebutu kabinau slapius skudurus ant duru, zinokit labai pagelbejo, nes dregme sugere dulkes. Cia tiesiog patarimas ateiciai, jei kas sugalvos griautis.
Kadangi pas mane plyteliu buvo nedaug visur plaunami tapetai (dabar kljuosiu visur plyteles) - pasidalinkit patirtim, kaip paruosti siena lyteliu klijavimui (galbu apie ta siena, kurios nereikia lyginti, kur buvo tapetai.) Ir kaip paruosti siena ten, kur nulaupytos plyteles. Nenoriu labai daug moketi plytelininkams. Ka galiu padaryti pati - noriu pasidaryt pati.
Atsakyti