Kątik valgiau rudnosiukus
Nu taip skaniai senai nevalgiau
Skanumėlis
Ačiū už receptą
QUOTE(Eveline @ 2007 01 17, 22:17)
Kątik valgiau rudnosiukus
Nu taip skaniai senai nevalgiau
Skanumėlis
Ačiū už receptą 
O kaip tos rudnosiukus gaminti?Gal galima receptuka!!!
QUOTE(marinulia @ 2007 01 18, 04:19)
O kaip tos rudnosiukus gaminti?Gal galima receptuka!!!
grįžk pora puslapių atgal ir rasi
QUOTE(marinulia @ 2007 01 18, 05:19)
O kaip tos rudnosiukus gaminti?Gal galima receptuka!!!
Jo, reikia netingėt pasiieškot
Bet jei nerasi, tai gali pabandyt atsidaryt šitą nuorodą.
Cannelloni (greitasis variantas)
Šiam patiekalui reikia(3 porcijos):
200g neriebaus faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100g fermentinio sūrio
prieskonių, pipirų
12 cannelloni makaronų
Paruošimas:
Svogūną sumalti su mesmalę arba blenderyje, sukrėsti į faršą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti makaronus gauta mase. Paruoštus makaronus sudėti į pateptą aliejumi gilią keptuvę, užpilti vandeniu, kad tik apsemtų makaronus, įberi prieskonių ir troškinti ant lietos ugnies apie 20-30 minučių, baigiant troškintis(likus 5 min iki pabaigos) galima dėti grietinę, tomatus, majonezą(kas, ką labiau mėgsta), pabarstyti petražolėm arba bazilikais


Greita ir skanu
ruošimas: 10-15 min
gaminimas: 20-30 min
Šiam patiekalui reikia(3 porcijos):
200g neriebaus faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100g fermentinio sūrio
prieskonių, pipirų
12 cannelloni makaronų
Paruošimas:
Svogūną sumalti su mesmalę arba blenderyje, sukrėsti į faršą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti makaronus gauta mase. Paruoštus makaronus sudėti į pateptą aliejumi gilią keptuvę, užpilti vandeniu, kad tik apsemtų makaronus, įberi prieskonių ir troškinti ant lietos ugnies apie 20-30 minučių, baigiant troškintis(likus 5 min iki pabaigos) galima dėti grietinę, tomatus, majonezą(kas, ką labiau mėgsta), pabarstyti petražolėm arba bazilikais

Greita ir skanu
ruošimas: 10-15 min
gaminimas: 20-30 min
QUOTE(WANDA @ 2006 08 19, 23:21)

zodziu skanumas ziaurus
cia viskas ko prireiks

cia prieskoniu misinys is druskos ,pipiru,rozmarino,ciobreliu ir melisos a..da cesnakas

2 val marinuojam,po to po oda pakisam sviesto

ir sukraunam jai i klyna tiek citrusu,svogunu,ir sv. zoleliu

tadu kepam 240 tempoj 1 val.10 min
ziauriai skanu,nepatikesit kol nepabandysit,citrusu kvapas ,nuo sviesto sultingumas ir odeles traskumas ,ir dar sv. zoleles ,zodziu dedu 10 su + sau
cia nukopinau is interneto recepta
Dariau pagal sita recepta
Vyrui irgi labai patiko
Dariau siandien vakarienei rudnosiuku
nu tai skanu nerealiai
siaip kazkaip man orkaitej kepant ne visada taip jau viskas gerai iseina
nu bet cia viskas gavos ciki
didziausia pagarba recepto autoriai
o jau MB buvau isgirta
as pietums dariau rudnosiukus, apsivalgem
QUOTE(Katu @ 2007 01 18, 11:50)
Aciu labai
Papildyta:
QUOTE(valiute @ 2007 01 18, 16:54)
Cannelloni (greitasis variantas)
Šiam patiekalui reikia(3 porcijos):
200g neriebaus faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100g fermentinio sūrio
prieskonių, pipirų
12 cannelloni makaronų
Paruošimas:
Svogūną sumalti su mesmalę arba blenderyje, sukrėsti į faršą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti makaronus gauta mase. Paruoštus makaronus sudėti į pateptą aliejumi gilią keptuvę, užpilti vandeniu, kad tik apsemtų makaronus, įberi prieskonių ir troškinti ant lietos ugnies apie 20-30 minučių, baigiant troškintis(likus 5 min iki pabaigos) galima dėti grietinę, tomatus, majonezą(kas, ką labiau mėgsta), pabarstyti petražolėm arba bazilikais


Greita ir skanu
ruošimas: 10-15 min
gaminimas: 20-30 min
Šiam patiekalui reikia(3 porcijos):
200g neriebaus faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100g fermentinio sūrio
prieskonių, pipirų
12 cannelloni makaronų
Paruošimas:
Svogūną sumalti su mesmalę arba blenderyje, sukrėsti į faršą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti makaronus gauta mase. Paruoštus makaronus sudėti į pateptą aliejumi gilią keptuvę, užpilti vandeniu, kad tik apsemtų makaronus, įberi prieskonių ir troškinti ant lietos ugnies apie 20-30 minučių, baigiant troškintis(likus 5 min iki pabaigos) galima dėti grietinę, tomatus, majonezą(kas, ką labiau mėgsta), pabarstyti petražolėm arba bazilikais

Greita ir skanu
ruošimas: 10-15 min
gaminimas: 20-30 min
Tikrai labai geras receptukas
QUOTE(bonda @ 2006 07 16, 15:29)
si syki ir as nufotkinau procesa
Kazkodel mes vadinam juos RUDNOSIUKAIS
(farsas su idaru keptas orkaitej):
REIKES:
0,5 kg farso (paruosti kaip kotletams)
gal 100 gr fermentinio surio
IDARUI:
1 morka,
1 svogunas,
pora cesnako slilteliu
1 paprika
0,5 baklazano,
0,5 mazos cukinijos,
bet galima deti belekokias darzoves, ka tik turit, galima del dziovintus, saldytus, marinuotus grybus -zodziu, pagal skoni ar galimybes
prieksoniu,
druskos,
1 sauksto pomidoru padazo (ar keli sviezi pomidorai)
Kazkodel mes vadinam juos RUDNOSIUKAIS
REIKES:
0,5 kg farso (paruosti kaip kotletams)
gal 100 gr fermentinio surio
IDARUI:
1 morka,
1 svogunas,
pora cesnako slilteliu
1 paprika
0,5 baklazano,
0,5 mazos cukinijos,
bet galima deti belekokias darzoves, ka tik turit, galima del dziovintus, saldytus, marinuotus grybus -zodziu, pagal skoni ar galimybes
prieksoniu,
druskos,
1 sauksto pomidoru padazo (ar keli sviezi pomidorai)
Labas rytas
Vakar dariau Tavo pasiulytus rudnosiukus... tai visu pirma aciu uz receptuka, nes visi likome laaaabai patenkinti, kadangi paprasta, greita ir kas svarbiausia skanu
Tik kaip visada kiekviena seimininke pasidaro pagal save...
Kotletai su siurprizu

Kotletai is kalakutienos farso, o idarui naudojau dziovintas slyvas ir abrikosus (pries tai uzplikytus)

Kotletai is kalakutienos farso, o idarui naudojau dziovintas slyvas ir abrikosus (pries tai uzplikytus)
QUOTE(Lalaa @ 2007 01 19, 13:35)
Kotletai su siurprizu

Kotletai is kalakutienos farso, o idarui naudojau dziovintas slyvas ir abrikosus (pries tai uzplikytus)

Kotletai is kalakutienos farso, o idarui naudojau dziovintas slyvas ir abrikosus (pries tai uzplikytus)
As irgi taip megstu daryt
Dar su suriu darau viduje









