QUOTE(kregzde @ 2006 08 25, 17:49)
Cukinija/ agurotis įdarytas faršu
Paruošiu faršą kaip ir kotletams, bet kietesnį, tai aš dedu kiaušinį, pipirų, druskytės, smulkiai pjaustyto česnako. Leidžiu šiek tiek pasimarinuoti, bet nebūtinai.
Nulupu cukiniją arba agurotį, supjaustau gana stambiom riekėm ir išskobiu vidų. Sudedu į tų riekelių vidų paruoštą faršą.
Gautus kepsniukus apkepu aliejuje, kad šiek tiek paskrustų.
Sudedu į puodą su smulkiai pjaustyta morkyte, užpilu vandeniu, kad vos semtų ir
patroškinu su sultinio kūbeliu, pora šaukštu grietinės ir smulkintomis petražolėmis.
Valgau su grietine. Galima ir su pomidrų padažu ar bulvių koše, arba šviežiais pomidorais.
Skanaus
O aš biški kitaip darau (neverdu, netroškinu, o...)-->
Cukiniją supjaustyti griežinėliais (nelabai plonais), išskobti jų vidų, išimti sėklas. Pabarstyti druskos. Į skyles įdėti jau paruošto faršo. Ant viršaus užpylti majonezo + ketčupo (galima majonezas + ketčupas+ kiaušinis, ar baigiant kepti ūždėti sūrio sumaišyto su majonezu). Viską į orkaitę.
Skanu ir nesudėtinga