Kedukai, balerinos

sveikos,
visos temos neskaičiau
gal kas padės- kur vilniuj galima nusipirkt guminius (botus)? ne tuos po daržą lakstyt, o kokius gražesnius? aplėkiau akropolį, panoramą, maximas norfas- niekur nėr
išduokit, kas žinot vietą
visos temos neskaičiau

koks tavo kojytes dydis? labai grazius mano drabuziuose pardavineje, jie rezervuoti, bet as sau ieskojau sake atiduotu
bet nepirkau. Vilniuje absoliuciai nieko nera. Aplekiau ir as prekybcentrius ir maisto shopus, nieko absoliuciai nera. Lauksiu rudens

oi, ačiū- labai faini
parašiau, užklausiau. tik neaišku, iš kokio miesto, nes aš visiškai neturiu laiko siuntimam
tiesa, dar rytoj bandysiu į senukus važiuot- bent jau jų puslapy yra parodyta visokių, žiūrėsiu, kas realybėj.
bet šiaip tikrai pikta pasidarė- atrodo, lyjo pas mus tik pernai, kad ta mada ir pardavimai tik pernai buvo

tiesa, dar rytoj bandysiu į senukus važiuot- bent jau jų puslapy yra parodyta visokių, žiūrėsiu, kas realybėj.
bet šiaip tikrai pikta pasidarė- atrodo, lyjo pas mus tik pernai, kad ta mada ir pardavimai tik pernai buvo

Is mazeikiu berods...
man patogiausi lygiapadziai. Su jais tvirtai jauciuosi ant zemes
ir skubant, lakstant su reikalais labai jauku. Be to ir dailus
Aukstakulniai aisku grazu, bet tik retkarciais ar progoms. Neisivaizduoju saves kasdien su aukstakulniais begiojancios.

Nešioju įvairiai.Šiaip...turbūt netgi daugiau turiu aukštakulnių,nei lygiapadžių.Nors būna,kai užeina,tai 3 sav. aukštakulnių išvis nenešioju,o kai užplaukia,tai kelias sav. padebesiuos ant kablų gyvenu

Et, sunkoka grožį su patogumu suderinti:}
gal kas KAUNE pirkot ecco salone batus ir galit padovanoti chekuti?
labai reikia
galeciau pasiulyti mainais Rimi lipuku ar siaip kazko

labai reikia