tiesa pasakius ir man nevyriska, bet tokius kailiniukus turi mano tevas, sake, kad kazkada vyrai juos nesiojo, jie buvo labai madingi ir nekiekvienas vyras sau leido nusipirkti tokius prabangius kailinius
tiesa pasakius ir man nevyriska, bet tokius kailiniukus turi mano tevas, sake, kad kazkada vyrai juos nesiojo, jie buvo labai madingi ir nekiekvienas vyras sau leido nusipirkti tokius prabangius kailinius
siaubas..net neperziurejau sito filmuko iki galo, matyt, esu per jautri tikrai niekad negalvojau, kad su tais gyvuneliais taip nehumaniskai elgiamasi..noretusi sau pazadeti, kas kailiniu niekada nenesiosiu, bet..niekada negali sakyt niekada
SVEIKUTES. Paskutiniu metu parduotuvese gausu kailinuku dirbtinio audinio. Daznai ziurint is salies ju neatskirti nuo tikro kailio (Pvz, karakulcios kailinukai dirbtiniai, o kaina ju 1600-2600Lt)Ir modeliai superiniai, tiek siuolaikiniai modernus, tiek klasikiniai. Ar turite tokius kailinius, kaip vertinat, kaip nesiojasi?
merginos, taisykit mane, jegui as klystu dabar kailiniai madingi priglude prie figuros, iliemenuoti , pageidautina su dirzu. o kimono rankoves, varpelio (dar vadina A formos, "lambados") kirpimas
gal kas galit ideti madingu modeliuku norisi kailiniu, o issidurti nesinori
Manau reikia labai jau gerai gyventi kad vaikytis dar ir kailiniu mados. Geri kailiniai gerai ir kainuoja, sakykim jei pries 2 metus pirkti kailiniai ir kainavo 9000Lt., ju reiktu nedeveti kadangi jie nera jau paskutines mados???, anaiptol kailis tas pats ar jis vieno medelio ar kito, siluma ta pati , taciau velgi atsimusiu i ta pati kas met bent jau sau po 5000-10000 Lt., geresniems kainiams tikrai negaleciau skirti, nors daug ka sau leidziu